Informatii despre site

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre site

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 177 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Mai am o idee micuta!
    Banuiesc ca ai adresele de mail ale celor inscrisi in FanClub si pentru ai tine aprope iti propun realizarea unui Newslatter saptamanal pe care sa li-l trimitem. Nu trebuie sa depaseasca o pagina, dar in acest mod cred ca putem sa le aducem aminte ca sunt membrii si sa iti tinem aproape. Ce zici?

Intr-adevar o idee excelenta. Nu-i nici o problema sa le trimitem un newsletter daca nu in fiecare saptamana macar odata pe luna. Problema insa este cine face newsletter-ul?

Ultras
    Member

Continutul va fi un efort colectiv. Eu, Ovidiu, tu, Giani, George, Tavi, Ion, Cameliu etc. Ca informatie. Eu pot sa “scot” PDF-ul fara nici o problema, in vara asta am scos 3 reviste, dintre care 2 pe bani grei din publicitate. De transmis o fac tot eu, dar am nevoie de adresele de mail. Fara nici o problema!

ultrasro
    Member

Noi veniti in lot

Marius Oae (1.09.1983, 174 cm si 66 kg)
    Vasile Nicola (15.12.1984, 180 cm si 72 kg)

Plecati in alte parti

La Cimentul Fieni : Georgescu, Lalciu si Nitu

ultrasro
    Member

Stanca : 1
    Toma : 2
    Maxim : 3
    Ratiu : 4
    Lazar : 5
    6 este liber
    Irimia : 7
    Cruceru : 8
    Mazilu : 9
    Paduret : 10
    11 este liber
    Stancioiu : 12
    Rusu : 13
    Balan : 14
    Negru : 15
    Secareanu : 16
    Oae : 17
    Varga : 19
    Bucur : 20
    Curelea : 21
    Stancu : 22
    Galamaz : 23
    Iovita : 25

Tavi
    Member

am si eu 10 pe tricou … dar la galerie :)

dragos
    Member

Caz, ce se intampla cu sectiunea “predict score”, caci am postat ieri scorul si azi am vazut ca nu l-a inregistrat???
    sunt probleme???

Ultras
    Member

Nu cred ca sunt probleme, dar s-ar putea sa nu fi avut acces la Internet.
    Nici pronosticul meu nu e trecut

Tavi
    Member

nici al meu nu a aparut 🙄

Napoleon9
    Member

Daca ma pot hazarda sa ofer o sugestie, mie mi se pare ca a ramas in urma: ultimele predictii sunt la meciul cu Targoviste, asa cum pe prima pagina inca nu s-au schimbat rubricile ‘partida trecuta’ si ‘partida urmatoare’.

Napoleon9
    Member

Multzam fain!!

Se pare insa ca nu ai ‘prins’ in lotul asta patru jucatori mentionati pe site:
    Stefan Stere 13.I.1984, 181cm 70kg
    Marian Dedu 12.VI.1984
    Razvan Voicila 20.VII.1985, 174cm 60kg
    Vasile Nicola 15.XII.1984, 180cm 72kg

Si e o diferenta total neesentiala ( care nu ma afecteaza deloc, dar o mentionez ca titlu informativ, poate e altcineva la fel de nod-in-papur-ist ca mine in zilele mele proaste ;) ):
    (17) Marius Oae ‘174cm 66kg’ vs ‘173cm 63kg’

Ah, si daca mi-ati putea aminti cine avea nr. 6 sezonul trecut… Am uitat! :(

Radu Dobrin
    Member

stati linistiti ca o sa apara….problema e, din cite stiu eu, ca pronosticurile trebuie puse pe pagina manual…cazimir e acum prin alte parti ale lumii si nu are probabil acces la calculator…s-a mai intimplat asa si mai de mult

07Ex
    Keymaster

Am facut modificarile necesare pe site chiar acum. Imi cer scuze pentru intarziere insa la Hong Kong nu am avut acces la internet si deci nu am avut cum sa modific nimic pe site.

Ultras
    Member

Am incercat sa-i calmez pe baieti, dar stii cum sint … tineri si nelinistiti! :D

07Ex
    Keymaster

Merci mult Florine! LOL :)

ultrasro
    Member

H = 173 cm cu M = 63 kg

1.09.1983 data de nastere

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 177 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.