Informatii despre site

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre site

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 177 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Stere are numarul 24

07Ex
    Keymaster

Dupa cum stiti saptamana asta si cea trecuta am fost in Romania si deci mi-a fost mai greu sa modific site-ul asa cum o fac din Canada. Pentru weekend-ul asta, aduca pentru meciul cu Motru voi fi pe drum intre Romania si Canada si deci imi va fi imposibil sa fac modificari pe site. Am primit insa toate pronosticurile de la voi, pronosticuri pe care le voi pune pe site cel mai tarziu marti dimineata.

Multumesc mult tuturor pentru intelegere. :)

Tavi
    Member

Drum bun Cazimir si sa auzim numai de bine!

ultrasro
    Member

Si nu vrei sa bem un suc o bere, o maslina… 😯

Ultras
    Member

LA REVEDERE, ITI SPUNEM LA REVEDERE, LA REVEDERE, ITI SPUNEM LA REVEDERE! :D 😥

Numai bine Caz si te mai asteptam pe la noi, dar te rugam sa lasi egalurile in Canada, sa vi doar cu victoriile :) …….. sa ne auzim numai cu bine… si numai de bine.

cameliu
    Member

Te-au mai “cadorisit” baietii cu-n egal!
    Probabil s-au emotionat ca i-ai facut cunoscuti in lumea-ntrega :) :) :)

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Te-au mai “cadorisit” baietii cu-n egal!
    Probabil s-au emotionat ca i-ai facut cunoscuti in lumea-ntrega :) :) :)

Ce sa mai vorbim, Cameliu. Parca vad ca incepand cu saptamana viitoare echipa va castiga meci de meci asa cum a facut-o pana acum. Sa vezi atunci cum toti vor spune ca din cauza mea a jucat Sportul prost, ca eu le-am tinut ghinion. :D

Ultras
    Member

@97SiR wrote:

Sa vezi atunci cum toti vor spune ca din cauza mea a jucat Sportul prost, ca eu le-am tinut ghinion. :D

Vad ca esti primul care vrea sa creada asta! 😆

ultrasro
    Member

Dau un regat pentru un mijlocas…. 😉

07Ex
    Keymaster

Hai ca in sfarsit am facut (cred) toate modificarile necesare pe site. Daca mai e ceva care trebuie adaugat, spuneti-mi.

Ultras
    Member

Cazimir, referitor la numarul de spectatori de la meciul cu Juventus in ProSport sunt 500, iar in Gazeta Sporturilor 600

Napoleon9
    Member

atunci faceti si voi o medie si puneti 550 ;)

ultrasro
    Member

E deja un mare pas inainte facut cu aceste noi facilitati…..

07Ex
    Keymaster

Modificarile sunt de fapt facute de fratele meu si de compania lui “Fevanet”. El mi-a spus ca pana la inceputul anului site-ul va fi modificat complet. Abia astept!!! :D

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 177 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.