Home › Forums › Archive › Mazete / Hall of Shame › Ioan Andone 15.03.1960
- This topic has 17 replies, 8 voices, and was last updated 12 years, 10 months ago by
Zibling.
-
AuthorPosts
-
March 20, 2003 at 4:50 pm #50106
Anonymous
MemberA facut o gresala ce o va regreta!
Va fi mincat acolo de Netoiu si ceilalti.
Ce ne facem noi insa?Ioan Andone este noul antrenor al lui Dinamo
Tehnicianul formatiei Sportul Studentesc, Ioan Andone, a fost numit, joi, in functia de antrenor
principal al echipei Dinamo Bucuresti, in locul lui Cornel Dinu, care a fost demis in urma infringerii suferite de “alb-rosii”, cu scorul de 2-3, in meciul de la Piatra Neamt, cu Ceahlaul.
Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii dinamoviste, Nicolae Badea, a declarat agentiei MEDIAFAX ca tehnicianul Cornel Dinu si secunzii sai, Gheorghe Nitu si Cornel Talnar, au fost eliberati din posturile detinute in cadrul
conducerii tehnice, fostul principal urmind sa nu mai detina nici o functie in cadrul FC Dinamo. “Talnar si Nitu ramin la
dispozitia clubului, urmind sa primeasca noi atributii, iar Cornel Dinu se va putea intoarce in functia de vicepresedinte al Clubui Sportiv Dinamo”, a precizat Badea.
Nicolae Badea a adaugat ca noul antrenor va avea aceleasi obiective, respectiv locul doi in campionat si cistigarea
Cupei României.March 20, 2003 at 10:48 pm #5266307Ex
KeymasterSi eu sunt de acord ca Ando la Dinamo nu cred ca va face fata mult timp. Cerintele la Dinamo sunt mult prea mari iar suporterii nu il vor tolera pe Ando asa cum am facut-o noi atata timp. Acolo daca nu va da randament il vor da jos si-l vor aduce pe altul, ca de, au bani. Noi insa ne avand bani nu aveam pe cine sa aducem in locul lui Ando si deci n-am avut incotro.
March 21, 2003 at 11:58 am #52664dragos
Membersubscriu si eu : ando va avea viata “stresanta” acolo…….vor fi multe interese, deci este posibil sa-l sara din schema dupa cateva rateuri……
aici, macar avea liniste – dar, bani mai putini ; acolo – stres dar si bani mai multi (90.000 USD / an)April 13, 2005 at 12:09 pm #52665Radu Dobrin
Membercred ca e timpul sa ne rugam sa nu se intoarca la noi dupa ce va fi dat afara dupa meciul cu national 😆
April 13, 2005 at 1:55 pm #52666dragos
MemberAndo a mai declarat, ca are o oferta din turcia, asa ca sunt sanse minime sa se intoarca la noi……insa, vom vedea ce hotaraste si bursucul (la finalul returului): continua sau nu.
November 12, 2007 at 9:41 am #52667Radu Dobrin
Membermuta careva subiectul la mazete?….
November 12, 2007 at 10:08 am #52668Zibling
MemberChiar daca la noi a cam fost mazeta Andone, iata ca la alte cluburi, daca i se respecta toate doleantele poate sa faca performanta – si CFR Cluj e o adunatura de jucatori, care nu au jucat mult timp impreuna. Deci, opusul a ceea ce se incearca la Sportul Studentesc – o sudare in timp a relatiilor de joc intre jucatori nu foarte talentati.
November 12, 2007 at 3:23 pm #52669Giani
MemberDe ce? Cu ce te-a deranjat Ando ca antrenor? Dovada abilitatilor de tehnician o da la unul dintre cluburile antipatice mie, in suburbia clujeana, dar as fi aburd sa ii contest meritele in conditiile in care echipa pe care o conduce s-a detasat pe primul loc al clasamentului si se pare ca nu prea are contracandidati care sa ii conteste pozitia.
November 12, 2007 at 7:26 pm #52670dragos
MemberFELICITARI ANDO !!!
ESTI CAMPION DE TOAMNA !!!
a demonstrat inca o data, ca atunci cand are toate conditiile poate face performanta !!!!
ANDO, ANDO
ALE, ALE, ALE !!!November 13, 2007 at 10:56 am #52671cristiansportul
MemberDar tot Cezarica e mai bun. 😆
May 11, 2008 at 3:15 pm #52672dragos
MemberAndo, jos palaria !!!
Ai reusit EVENTUL cu o echipa “multi-nationala” fara nume mari, dar cu un management serios si dornic de performanta.
Nu stiu daca clubul se lafaie in bani, insa se pare ca, managementul i-a investit cu cap si a avut un PROIECT pe care l-a dus la indeplinire.
practic, CFR Cluj a trecut de la opinci (in urma cu 5 ani juca in div. “C”) la pantofi de lac.
Echipa in cei 5 ani de zile a schimbat 4 antrenori: Sunda cu care a promovat; Dorinel M., Bergodi, Andone cu care a intrat in grupele Ligii Campionilor.
Andone este un antrenor care tine vestiarul, cum se spune, avand biciul intr-o mana si zaharul in cealalta.
Ando ramane unul dintre antrenorii mei preferati.BRAVO ANDO !!
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE si cat mai MULTE SUCCESE !!!August 30, 2008 at 6:10 pm #52673laucantona
Memberdin pacate Ando a fost demis de la Cluj…poate vine la CFR un alt sportist de marca..poate cel mai mare antrenor roman de la Pisti Covaci incoace…Mircea Lucescu.
August 31, 2008 at 7:24 am #52674dragos
Membereste oficial, deja ???
pacat, imi pare rau de el, insa nu el joaca in teren, ci jucatorii.
daca jucatorii rateaza, cine-i oare de vina: antrenorul ??? hai sa fim seriosi.
dupa parerea mea, conducerea trebuia sa-l lase sa joace meciurile din UCL, intrucat avea dreptul moral si incontestabil de a continua impreuna.
el a calificat echipa, el trebuia sa joace (atat cat s-ar fi putut – doar in grupe) in UCL.
asa se intampla la noi: anu’ trecut cand a castigat TOT ce se putea (chiar daca echipa in returul campionatului trecut nu juca bine deloc) si a bagat in buzunarul sefilor milioane de euro, ANDO era cel mai bun antreor, cel mai tare, cel mai cel, iar acum, dupa cateva meciuri mai slabe, este demis.
din pacate, antrenorii, care au confirmat si au avut rezultate, nu mai sunt lasati sa continue…..vezi, dom’ne, sefii nu mai au rabdare.
aaa, intelegeam, daca ar fi fost demis anu’ trecut, cand Clujul gafaia si juca MODEST (numai printr-un noroc a castigat campionatul si dinamo stie), insa acuma in pragul grupelor ligii campionilor sa-l demiti ??? aberant.
pai, orice antrenor strain sau roman ar veni (minim o saptamana ii va trebui sa-i invete pe jucatori 😆 ), nu va avea rezultatele lui Andone.
Muresan & Pazkany v-ati invatat la bani ?? simtiti ca trec banii pe langa voi ??
obisnuiti-va cu ideea ca, performantele Clujului de anu’ trecut, NU se vor mai repeta prea curand…..poate niciodata.
September 2, 2008 at 7:38 pm #52675Zibling
MemberN-o fi mare antrenor Andone, dar succesele aduse recent sunt cam ale lui – el a decis sa lase “mari romani de viitor” pe banca de rezerve si a obtinut rezultate remarcabile. Puteau sa-l lase sa se joace cu banutii lor si-n grupele UCL, ca doar nu era jale.
Dar, deh, parvenitii tot parveniti… sa va fie frica de aceasta noua clasa sociala a Romaniei contemporane. Ei n-au prieteni si nici D-zeu. 😡
September 3, 2008 at 7:53 am #52676cameliu
MemberEu doar atata zic: cu Andone am fost tot timpul la retrogradare! Am mai dat odata cu plecarea lui si vreo 4-5 jucatori, si au venit Petrescu si Multescu si fara Dinitza, Paduret si partial Bucur am terminat pe 7 si pe 4. Cam cu 10 locuri mai sus decit cu Ando!
Acum 2 saptamani am fost in Gruia la meciul cu Craiova, nici o idee de joc, absolut nimic! Au urmat alte 2 rusini cu Vaslui si Iasi. Cu Andone in CL CFR ar fi incasat vreo 16 goluri fara sa dea vreunul. Era nevoie de un soc la echipa, de ceva. Si ginditi-va si voi la Paskany si Muresan cit ar mai fi ras jiji oieru de ei… Si asa tot oieru va rade la urma, pt. ca are o echipa care anu asta se pare ca misca. Iar CFR-ul is paralizati!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.