Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Ionuţ Mazilu 09.02.1982
- This topic has 323 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
May 24, 2003 at 9:04 am #50139
ultrasro
MemberProsport spune ca Siman a recuperat contractul lui Mazilu platind ieri banii catre Paunescu.
In schimb celelalte ziare spun ca Mazilu este deja jucatorul lui Becali!
Ce sa mai intelegem din asta?
May 24, 2003 at 9:12 am #54296cameliu
MemberAL NOSTRUUUUUUU!!!!!!!!
Pina i-o da LPF-u drept de jucator liber…Prosport
Mazilu rãmîne jucãtorul Sportului
Asearã, patronul Sportului, Vasile Siman, i-a achitat lui Viorel Pãunescu 150.000 de dolari, stingînd astfel datoria pe care echipa din Regie o avea cãtre Steaua. În urma acestei miscãri, dezlegarea lui Ionut Mazilu, datã lui Pãunescu drept garantie, nu mai poate fi folositã, fotbalistul rãmînînd în proprietatea Sportului. Gigi Becali nu a renuntat însã la ideea de a-l aduce în Ghencea pe atacantul în vîrstã de 21 ani, urmînd sã-i facã o ofertã lui Vasile Siman. Vizibil destins, patronul alb-negrilor l-a ironizat ieri pe seful LPF: “Domnul Dragomir a tot vorbit de dezlegarea lui Mazilu. Sã o arate acum, dacã zice cã o are!”. (Mihai Brezeanu)24 mai 2003
May 24, 2003 at 12:20 pm #54297George Apostol
MemberRamane de vazut daca va fi declarat vre-un jucator de la noi liber. Este problema lor, daca vor sa fie liberi de contract, sa se gandeasca mai bine ca in cazul unui transfer ar avea sanse sa isi capete bani pe care mai ii iau de primit, asa inseamna ca ei nu mai au nici o pretentie.
Ei pana acum mai au de prmit salariile pe ultimele 2 luni, exceptand luna in curs, miercuri au primit bani pentru luna februarie. Daca Siman vroia sa ii fraiereasca scria pe harti ca este vorba de luna martie, si ei atunci ar fi avut restante numai de o luna, iar bani din februarie potrivit regulamentului nu mai aveau nici un drept sa depuna memoriu la LPF.
Din prima de ramanere in Divizia A se spune ca au primit 20% din valoarea ei. Legat de aceasta prima in contractele lor scire ca daca se calaseaza echipa de la locurile 12 in sus primesc de caciula cei care au jucat minim 25 de meciuri 15.000$, dar ei au ocupat locul 13 si au jucat baraj, in aceste conditii contractele lor nu precizeaza nici o prima pentru ramanere in Divizia A in urma unui baraj, in aceste conditii o aventuala prima ramanea la latitudinea lui Siman care putea sa le de 50$ sau 15000$. Din punctulo meu de vedere mi se pare normal sa primeasca 10.000$ pentru ca nu au ramas in Divizia A ocupand locul 12 ci jucand barajul.
In alta ordine de idei nu inteleg de ce Aurel Dumitru solicita prima de ramanere in Divizia A de 15.000$ de vreme ce el nu a jucat in la Sportul ci la cu totul alata echipa, este adevarat ca era sub contact cu Sportul dar a fost imprumutat la ASTRA, oare de ce ajung uni oameni sa revendice niste bani pe munca altora?
FORZA SPORTUL!May 24, 2003 at 12:40 pm #54298cameliu
MemberA. Dumitru a jucat la noi in tur campionatul trecut!
Insa datorita faptului ca golul lui ne-a trimis la baraj, eu nu i-as da niciun ban!May 24, 2003 at 5:53 pm #54299Giani
Member@cameliu wrote:
A. Dumitru a jucat la noi in tur campionatul trecut!
Insa datorita faptului ca golul lui ne-a trimis la baraj, eu nu i-as da niciun ban!Gresesti, Cameliu. Eu l-as aduce inapoi cu surle si trambite, pentru ca a jucat corect pentru echipa pe care o reprezenta, si as da afara loazele care strica apararea.
Cert este ca Mazilu a ramas in Regie. Siman a platit, restul e gargara cu apa rece.
May 24, 2003 at 7:02 pm #54300ultrasro
MemberSiman a facut orice ca sa nu dea pe nimeni la Steaua, adica lui Gigi Becali!
May 26, 2003 at 10:35 am #54301dragos
Memberasa am auzit si eu pe la tribuna 0, unde am stat
June 23, 2003 at 6:40 am #54302ultrasro
MemberSunt curios de suma transferului!
Dinita pare sa fie dorit si de Dinamo!
June 23, 2003 at 8:34 am #54303dragos
Membereste DOAR INCEPUTUL………. stai sa vezi cati vor mai pleca.
June 23, 2003 at 11:26 am #54304Radu Dobrin
Memberpe galamaz nu il ia nimeni?
June 23, 2003 at 12:11 pm #54305dragos
Membersau pe INEGALABILUL NEGRU (de suparare!!!)?? care ne-a dat atatea nopti ALBE…..
June 23, 2003 at 6:15 pm #54306George Apostol
MemberIi ia Ando si pe Negru si Galamaz cum le-a promis inainte de acel meci de pomina din Regie
June 23, 2003 at 6:16 pm #54307George Apostol
Member… sau macar asa le-a promis dar se pare ca au primit o mare teapa
July 1, 2003 at 6:54 am #54308Tavi
MemberDe ieri, lotul giulestenilor s-a completat cu încã un fotbalist, fostul jucãtor stelist Valeriu Bordeanu, ultima oarã la FCM Bacãu. Liber de contract, jucãtorul de bandã stîngã urmeazã sã semneze o întelegere cu echipa campioanã. De asemenea, Rapid a obtinut si acordul Sportului în privinta lui Ionut Mazilu, atacant care ieri încã nu fusese anuntat si s-a pregãtit tot cu formatia din Regie.
July 1, 2003 at 7:33 am #54309Radu Dobrin
Membersursa lui tavi: prosport http://www.prosport.ro/articol/index.php?table=article&id=13058&chapter=Main%20Other%20Articles
in felul asta am ramas cu gigel si tavi chihaia in atac…nu stiu cum va suna voua…dar mie nu-mi suna rau de loc…
si daca pleaca si ei jucam cu negru si galamaz in atac…nu de alta, dar acolo impactul gafelor lor asupra rezultatelor meciurilor ar fi mult mai redus (chiar zero as putea zice …
)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.