Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 324 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Asta e mai nebun decat Robert Dumitru! Pumn!? Buza sparta!?
    Convocarea la Nationala a jucatorilor de la Sportul este duda lor… si cota crescuta.
    Acum vad ca are ceva si cu aia de la Tractorul…!!! Pai daca au fost si ei in culpa de ce nu i-a suspendat? Sau declaratiile lor nu confirma aberatiile lui Dumitru?

Ultras
    Member

PRO: Aţi încheiat campania?
    IANCU: Vom mai transfera jucători. Suntem cu ochii pe tot ce mişcă în ţară şi afară, fotbalişti care au confirmat deja. Îi avem în vedere pe Cociş, Mazilu, dar şi pe alţii.

Pai nu spuneai matale coane Iancule acum o luna ca nu te intereseaza Mazilu? Sau ai dat pana acum oficial 4,2 milioane si tot nu ai un atacant adevarat? Sile!!! Fara 3 milioane sa nu il dai la Timisoara! Si nu de dolari, de euroi!!!

Posec
    Member

pai chestia e ca a fost o manevra sa scada din pret… 8) care era exagerat. Acum poate nu au fost asa de dati pe spate de varfurile care le avem…plus ca Bucur e cam accidentat….Mansour in ultimele 6 luni…si un Mazilu nu strica chiar deloc…mai ales cand ai bani

Ultras
    Member

Nu ziceam ca nu aveti nevoie de Mazilu sau ca nu aveti bani. Ci doar ca Sile trebuie sa ia de la conu’ Iancu un sac de euroi… Sa nu-l scape ca acum e momentul! 😈

ashone
    Member

@Posec wrote:

pai chestia e ca a fost o manevra sa scada din pret… 8) care era exagerat. Acum poate nu au fost asa de dati pe spate de varfurile care le avem…plus ca Bucur e cam accidentat….Mansour in ultimele 6 luni…si un Mazilu nu strica chiar deloc…mai ales cand ai bani

MAI ALES CIND AI BANI…..ACU 2 ANI VA RUPEATI TURLOAIELE IN “C” ACU AVETI BANI…CIT O SA MAI SPELE AIA BANI…VRETI MAZILU…DA CE BA LA TIMISOARA NU CRESC FOTBALISTI????? ECHIPA SINTETICA CE SINTETI!!! V-A DAT BUCURESTIUL AUTOBUZU SA AVETI ECHIPA,PSD-UL A PUS UMARU PRIN DOBOS,NATIONALU A DAT 7 OAMENI+OLAROIU,A TREBUIT SA INVENTATI STEMA CA A FUGIT JAMBON ALA CU A VOASTRA SI CU ISTORIA(HA,HA,HA 😆 😆 😆 ) ACU VRETI MAZILU???? TRANSMITE-I LU IANCU DIN PARTEA MEA SA CREASCA JUCATORI, CA TIMISOARA A LUAT DESTULE LA GATA IN ULTIMII 3 ANI….

Ultras
    Member

Mazilu şi Bălan doriţi la Dnepr
    Eduard Apostol (Kemer), Remus Răureanu

Oficialii echipei Dnepr Dnepropetrovsk, antrenată de Oleg Protasov, au fost impresionaţi de Ionuţ Mazilu (foto) şi de Tiberiu Bălan după prestaţia acestora în amicalul Sportul-Dnepr, 2-2, în care vîrful “studenţilor” a şi marcat, cu un şut de la 30 de metri sub transversală. Ucrainenii s-au arătat interesaţi imediat de condiţiile în care i-ar putea transfera pe cei doi internaţionali. Dnepr a oferit 1,5 milioane de dolari pentru Mazilu, dar oferta a fost refuzată de preşedintele clubului din Regie, Vasile Şiman, care a solicitat un preţ dublu în schimbul atacantului! Un alt jucător al Sportului aflat în atenţia unui club din străinătate este Florentin Cruceru, mijlocaşul de 25 de ani fiind curtat de Naftex Burgas, ultimul loc în prima ligă bulgară.

20 februarie 2006

Posec
    Member

@ashone wrote:

@Posec wrote:

MAI ALES CIND AI BANI…..ACU 2 ANI VA RUPEATI TURLOAIELE IN “C” ACU AVETI BANI…CIT O SA MAI SPELE AIA BANI…VRETI MAZILU…DA CE BA LA TIMISOARA NU CRESC FOTBALISTI????? ECHIPA SINTETICA CE SINTETI!!! V-A DAT BUCURESTIUL AUTOBUZU SA AVETI ECHIPA,PSD-UL A PUS UMARU PRIN DOBOS,NATIONALU A DAT 7 OAMENI+OLAROIU,A TREBUIT SA INVENTATI STEMA CA A FUGIT JAMBON ALA CU A VOASTRA SI CU ISTORIA(HA,HA,HA 😆 😆 😆 ) ACU VRETI MAZILU???? TRANSMITE-I LU IANCU DIN PARTEA MEA SA CREASCA JUCATORI, CA TIMISOARA A LUAT DESTULE LA GATA IN ULTIMII 3 ANI….

nea Mitica, ptr informatia ta s-a investit foarte mult in sectorul juvenil dar nu iasa jucatorii asa peste noapte. Am reusit sa tinem jucatori talentati precum Torje si Daminuta (de care probabil au auzit si tu pe la TV) care nu au mai plecat la alte echipe. De asemenea am si luat de la echipe de juniori din zona atacanti de 16-17 ani care in 2 ani vor face saltul la prima echipa. Dar chestia e ca noua ne trebuie un atacant pentru acum…iar cum in divizia lu Mitica ce e bun si nu e in mainkle SDR e rar.S-a investit in baza de antrenament, stadion …

Cat despre rautatile tale cu jegu de Zambon m-am saturat sa discut si sa explic ce s-a intamplat dupa 90, dar pe scurt a vina a fost 30% a autoritatilor locale si restu a sistemului ticalosit economico-social promovat de la Bucuresti….

ion
    Member

Mai baiatule ! Tu ai vazut prea multe filme si ai ramas blocat ! Orice ai face nu esti decit un complexat ! Viata a evoluat si acum e chiar rusinos sa nu recunosti evidenta ca tu de fapt tii cu o echipa care nu are decit prea putin in clin cu Timisoara. Cum era pe vremuri filmele in coproductie romano- ….Noi dadeam caii!!! Asa si voi… dati terenul ,aerul, apa etc Fotbalisti nu veti avea niciodata…ca sa nu mai spun visavis de politizarea mesajului tau ca Bucurestiul este plin de “celebritatile” provinciei care de fapt dau tonul
    la ceea ce tot blamati voi supercivilizatii!! Nu ca am fi perfecti, dar poate la voi s-a auzit de zicala :fiecare padure cu uscaturile ei …Voi sinteti verzi pe veci dar din pacate sinteti artificiali …La revedere si sper sa nu-mi raspunzi deoarece imi pierd timpul cu tine inutil!!!

ion
    Member

@ion wrote:

Mai baiatule ! Tu ai vazut prea multe filme si ai ramas blocat ! Orice ai face nu esti decit un complexat ! Viata a evoluat si acum e chiar rusinos sa nu recunosti evidenta ca tu de fapt tii cu o echipa care nu are decit prea putin in clin cu Timisoara. Cum era pe vremuri filmele in coproductie romano- ….Noi dadeam caii!!! Asa si voi… dati terenul ,aerul, apa etc Fotbalisti nu veti avea niciodata…ca sa nu mai spun visavis de politizarea mesajului tau ca Bucurestiul este plin de “celebritatile” provinciei care de fapt dau tonul
    la ceea ce tot blamati voi supercivilizatii!! Nu ca am fi perfecti, dar poate la voi s-a auzit de zicala :fiecare padure cu uscaturile ei …Voi sinteti verzi pe veci dar din pacate sinteti artificiali …La revedere si sper sa nu-mi raspunzi deoarece imi pierd timpul cu tine inutil!!!

Mesajul este pt Posec .M-am enervat si am gresit .Scuze!!!!

Posec
    Member

@ion wrote:

@ion wrote:

:D asta e tare…eu sunt frustratul si tu esti al nervos….interesant….
    esti invidios? bine…asa va trebe….
    si nu e asa ca acum va e ciuda ca razbim? ca cea mai puternica echipa e in provincie…DIN NOU….si DIN NOU la Timisoara…….Dupa Ripensia si Chinezul urmeaza Poli… 8) revolutia in fotbalu lu Mitica (Bucurestiul) o facem DIN NOU noi

a venit timpul sa se intoarca nedreptatile care le-am suferit din cauza capitalei VOASTRE….ca pe noi nu ne reprezinta…si partea faina e ca tot prin voi renastem din cenusa ca pasarea Phoenix…
    mori in continuare de ciuda…..
    si ce imi place e ca sunteti foarte multi frustrati..asta sincer imi place… 😈

Din tonul pe care il ai eu cred ca tu esti cel frustrat prietene. La urma urmei in Timisoara activeaz o echpa de la marginea capitalei si adevarata Poli Timisoara tot pe langa Bucuresti se zbate. Vroiam sa iti mai spun ca niciodata nu veti avea rezultate oricat v-ati dori si vei vedea singur asta. 😆

Ultras
    Member

Siman a plecat azi in Ucraina sa negocieze transferul lui Mazilu (dar si al lui Balan) la Dnepr. Si a plecat cu o idee fixa: 3 milioane pentru Mazilu…

ashone
    Member

@Posec wrote:

@ion wrote:

@ion wrote:

:D asta e tare…eu sunt frustratul si tu esti al nervos….interesant….
    esti invidios? bine…asa va trebe….
    si nu e asa ca acum va e ciuda ca razbim? ca cea mai puternica echipa e in provincie…DIN NOU….si DIN NOU la Timisoara…….Dupa Ripensia si Chinezul urmeaza Poli… 8) revolutia in fotbalu lu Mitica (Bucurestiul) o facem DIN NOU noi

a venit timpul sa se intoarca nedreptatile care le-am suferit din cauza capitalei VOASTRE….ca pe noi nu ne reprezinta…si partea faina e ca tot prin voi renastem din cenusa ca pasarea Phoenix…
    mori in continuare de ciuda…..
    si ce imi place e ca sunteti foarte multi frustrati..asta sincer imi place… 😈

daaaa!!!!!!!! toti murim de invidie ca psd a trimis dobos la timisoara,ca autobuzu a trimis echipa,ca spala banii puscariasii de iancu prin poli,avem si pe ce sa fim invidiosi…pe echipa de mercenari…care acum 5 ani era pe tarlale prin divizia C …tare mi-e ca pe cenusa aia a facut cineva pipi si a stins focul….mai vorbim noi pe la sfirsitul campionatului…revolutia oricum au facut-o serviciile secrete nu oamenii pe strazi-aia a fost consecinta-asa ca las-o mai moale,ora exacta se da de la Bucuresti,cind s-o da de la tara mai vorbim…

ashone
    Member

a! era sa uit…voi va certati cu uta ca nu v-au dat puncte la timisoara sa scapati de B pe vremuri…halal orgoliu aveti ma! sa se lase aia batuti la timisoara,vai de sufletu vostru…cind o sa am timp o sa-ti dau eu citeva rezultate ale Sportului cind voi jucati pe la brad,aninoasa,certej…n-ai avut un gust amar cind UMT juca in A si voi in C? 😆 😆 😆 da nu aveati timp de asa ceva voi pregateati vopseaua pentru banerele ficat poli 😆 😆 😆 nici nu visati voi la alde dobos,psd,iancu,petrol,oli,hagi…acu ati scos capu,ca paduchele in frunte…cit despre noi,om mai juca in B si nu o sa fie tragedie.deocamdata ne mindrim ca avem echipa produsa in Regie 100% nu e meritul lu siman stai linistit,sint altii in spate antrenori care stiu meserie.in rest numa bine,sper sa vina DNA si la timisoara… 😈 😈 😈

Ultras
    Member

Cociş şi Mazilu nu vin
    Dana Surulescu (Timişoara)

Chiar dacă a afirmat în Cipru că nu a renunţat la transferurile lui Răzvan Cociş şi Ionuţ Mazilu, preşedintele Marian Iancu s-a arătat ieri sceptic în privinţa aducerii lor pentru retur. “Nu cred că îi vom avea din retur la Timişoara. Nu depinde doar de punctul nostru de vedere, depinde şi de proprietari. O să vedem, dar dacă joci doar un tur bine, nu înseamnă neapărat că ai atît de mare valoare încît să se ceară asemenea sume”, a declarat Iancu. Pentru transferul lui Mazilu, patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a solicitat 3 milioane de dolari, iar pentru Cociş, Şerif Tiraspol a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de dolari.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 324 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.