Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 324 total)
  • Author
    ashone
    Member

@Ultras wrote:

Cociş şi Mazilu nu vin
    Dana Surulescu (Timişoara)

Chiar dacă a afirmat în Cipru că nu a renunţat la transferurile lui Răzvan Cociş şi Ionuţ Mazilu, preşedintele Marian Iancu s-a arătat ieri sceptic în privinţa aducerii lor pentru retur. “Nu cred că îi vom avea din retur la Timişoara. Nu depinde doar de punctul nostru de vedere, depinde şi de proprietari. O să vedem, dar dacă joci doar un tur bine, nu înseamnă neapărat că ai atît de mare valoare încît să se ceară asemenea sume”, a declarat Iancu. Pentru transferul lui Mazilu, patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a solicitat 3 milioane de dolari, iar pentru Cociş, Şerif Tiraspol a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de dolari.

IN EVENIMENTU DE PE 21 IANCU ERA IN TRIMIS IN JUDECATA CU TENDER SI IACUBOV CA AU TEPUIT PA OMU ALA DE A LUAT RAFO( asta am inteles eu din ziar,eu nu prea stiu a citi poate imi traduce POSEC- timisoareana nu vorbesc-cum poti face transferuri din pirnaie? intreb eu…vulpea cind nu ajunge la struguri zice ca e acri..POSEC DACA MAI INTRI PE FORUMU ASTA ESTI INFERIOR….NET INFERIOR….VEZI CIND SINT ZILE DE VIZITA LA RAHOVA DUCETI-VA CU PACHET LA IANCU…POZA CU MAZILU VA TRIMITEM NOI 😆 😆 😆 😆

Radu Dobrin
    Member

fratilor, haideti sa incercam sa pastram decenta cu care ne-am obisnuit pe forumul asta…Posec, esti foarte binevenit printre noi atita timp cit respecti putinele reguli de pe aici (valabil pentru toata lumea, de altfel).

Giani
    Member

@Radu Dobrin wrote:

fratilor, haideti sa incercam sa pastram decenta cu care ne-am obisnuit pe forumul asta…Posec, esti foarte binevenit printre noi atita timp cit respecti putinele reguli de pe aici (valabil pentru toata lumea, de altfel).

Subscriu! Si nu se supara nimeni daca pe forum vin si sporteri ai altor formatii, in mod special cand acestia reprezinta o echipa cu care, din punct de vedere istoric, avem un punct comun: presedintele fondator. Din pacate acea echipa are un statut incert, si nici nu mai am garantia ca Poli a lui Iancu este Poli a lui Lalescu. Cred ca nu isi au totusi rostul nici jignirile, nici complexele de superioritate sau de inferioritate provinciala si nici aerele de superioritate generate de suportul financiar al unui cetatean onest, aflat in vizorul PNA, DNA sau cum i-o mai spune acelei institutii in clipa de fata.

Pentru necunoscatori, Mazilu pare a fi o miza “umflata”, asa cum a fost si Bucur; totusi nu a fost nici vina lui Bucur ca la Timisoara a fost tratat in bataie de joc si condamnat sa faca tusa, din cauza unui management defectuos, manifestat prin achizitia inutila a unui numar foarte mare de atacanti. Cu toate acestea, pentru cei ce cunosc mai bine acesti jucatori, miza este foarte corecta, si este acoperita si de calitatile fotbalistice ale ccelor doi jucatori, dar si de personalitatea acestora. Din fericire Mazilu mai sta in Regie si in retur, si daca Multescu isi materializeaza visul de a duce echipa in competitiile europene, atacantul nu va mai pleca la niste echipe de Hagi Tudose, care se zgarcesc sa dea niste bani pentru jucatori care apoi fac tusa, ci la echipe cu nume, pentru bani grei si salarii la fel de grele. Din punct de vedere managerial, solutia optima a lui Siman (profit maxim din vanzari) ar fi Cupa UEFA.

bivolu01
    Member

ca ne-au pus capra in cupa pe cotroceni acu citiva ani sa ne bata cu 6-0!ce nevoie aveau javrele de asa scor,ca era cupa?i-a demoralizat pe toti copiii aia!si nu le-am pus probleme in nici un meci,ne prostituam cu ei ca craiova!

ultrasro
    Member

Daca Maxim se va pregati cum trebuie banuiesc ca va juca… dar el o perioada a fost moale de tot in joc chiar mototol :)

Ultras
    Member

Daca vorbim de “capre” sa nu-l uitam pe max in ghencea… Rusu momentan merge foarte bine, chiar a crescut binisor in ultimul an, iar in unele meciuri a fost cel mai bun jucator de pe teren.

bivolu01
    Member

E clar ne-am uitat tot timpu` la alte meciuri..pai rusu e purtator ilegal de echipament de fotbal..sa-l puna linga “tinaru` si talentatu`” tavita chihaia si sa-l marite la altii sa-si plinga fraierii in pumni.In ce meci exact(ca nu poate fi in nici un caz vorba de doua!)a fost rusu cel mai bun,ca pe mine m-a exasperat mereu?O fi jucat si max mai slab,da` e cam fotbalist,totusi..si cu steaua cine a jucat bine?

Ultras
    Member

Nu stiu daca esti prieten sau nu cu max sau doar este febletea ta, dar ti-am dat doar un exemplu de “mancat” meci. Tu de ce crezi ca l-a trecut la pastrare Petrescu? O a doua observatie: max este de meserie mijlocas stanga, rusu e fundas stanga. L-a incercat in cateva meciuri pe postul lui Rusu, pentru ca pe postul lui era deja aglomeratie. Meciul cu Dinamo din tur ti-l amintesti? Rusu a fost singurul nostru jucator care a lasat impresia ca ii pasa de rezultat. max a fost pentru noi o sursa permanenta de probleme de cand a venit la echipa, rusu e de mic aici si nu am auzit nimic rau despre el. Dar cu toate astea acum cred ca max are o sansa de reabilitare, dar nu pe postul lui rusu, ci ca mijlocas stanga, in conditiile in care varga va juca varf…

ion
    Member

@Radu Dobrin wrote:

Radu …Eu stiu ca tu esti un pacifist cu acte in regula !Dar daca cineva intra in casa ta si te ia la misto ce faci? Il tratezi cu piine si sare…Eu sint bucurestean si nu imi place ca sint tratat drept mitica ! Nu mai spun ca s-a luat si de Sportu aiurea …Dac-i posac sa stea in banca lui nu sa caute cearta ….Da el bani pe Mazilu? Ia cerut cineva parerea despre Mazilu ? Pe noi nu ne jigneste cind ne face mitici si comunisti si hoti?Numai ca sintem din Bucuresti? A cam devenit o regula sa acceptam ca provincia sa ne jigneasca pe cei din Bucuresti … Daca te uiti pe forum nu cred ca este cazul sa ne jigneasca sau sa ne ia la misto…

bivolu01
    Member

..”postul”(in fotbalul de azi?) de mijlocas stinga era aglomerat de cine?Tibi-coordonator in spatele virfurilor,Stancu-dreapta,Mendieta-inchidere,Cruceru-central.Varga cind a jucat a fost foarte avansat,extrema-aripa.Tu halesti vrajelile cu meciurile pe bune ale”rahanului” Bursuc,marele antrenor corect?E-n aceeasi oala cu Gica Popescu,a facut manevrele lu` Giovanni ca d-aia l-a luat cu el la Rapid cu jucatori cu tot..au dreptate Gazeta,90% din fotbalul romanesc e putred.
    Cunosc mai multi oameni din fenomen(inclusiv fotbalisti si fosti)care mi-au spus(asa cum a declarat Lupu despre Dinamo)ca Rocar sau Craiova faceau cam 26 de blaturi din 30 de etape.Noi poate eram sub Bistrita sau Ceahlaul,da` nu putea un antrenor(oricare)sa faca altfel decit dictau interesele Mafiei(Becali,Siman,Copos,cam toti).

Ultras
    Member

Postul in fotbalul de azi inseamna ca daca stii cu stangul, nu prea poti sa joci pe dreapta, iar daca ai profil ofensiv, mai greu sa joci fundas. Aglomeratie in sensul ca mijlocas stanga pot juca, pe langa Varga, Ferfelea, Nae (care nu cred ca va mai avea loc in atac), Tarnacop. Inca o data: nu spun ca Maxim nu este jucator bun, dar sa isi dea mai mult interes. Si nici nu are nici o treaba cu Rusu.

Daca as fi antrenor echipa pe care as trimite-o in teren meci de meci (facand abstractie de accidentari, suspendari) ar fi:
    Stancioiu
    Ciupe, Ratiu, Secareanu, Rusu
    Stancu, Balan, Lazar, Varga
    Mazilu, Curelea

Restul momentan sunt variante si sperante…

bivolu01
    Member

ferfelea si nae sint dreptaci.Hagi(stingaci)a preferat mereu sa vina din stinga in centru sa traga.Cind marele Cruyff l-a bagat pe stinga(singura data in cariera) a dat chix.Adi Ilie,Ilie Dumitrescu,Mutu,toti dreptaci,au jucat(joaca)invers:vin din stinga in centru.Echipa ta e si a mea cu rectificarea de rigoare.Sa se duca dupa Tavi!

Ultras
    Member

bine mai cunosti jucatorii… ferfelea dreptaci? rad si curcile… nae joaca cu ambele picioare cam la fel…
    jucatorii respectivi au jucat asa de nevoie, mai stiu si cu celalalt picior. sportul este o echipa echilibrata, nu duce lipsa de stangaci. procentul e de 60 la 40 pentru dreptaci (evaluarea aproximativa)

bivolu01
    Member

Maica,esti praf!Maine-poimaine si Stoicikov e dreptaci,si Secareanu..Gata nu mai am ce discuta despre subiectu asta..daca Ferfelea e stingaci..am pierdut timpul..sorry!

ultrasro
    Member

Problema lui Maxim este superficialitatea…. ar trebui sa stea si sa cugete putin mai des ;)

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 324 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.