Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Ionuţ Mazilu 09.02.1982
- This topic has 323 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
February 23, 2006 at 8:45 pm #54460
bivolu01
MemberNu pot sa judec fotbalistii ca oameni..e treaba lor..cine stie ce caractere au Nae,Varga ,Ferfelea,etc?Am zis doar ca e FOTBALIST,si Rusu praf.Parerea mea!Pina la urma,echipa sa mearga bine.
February 23, 2006 at 9:09 pm #54461Ultras
MemberPoate il cunosti personal pe max, dar noi judecam jucatorii cu aceeasi masura din peluza. Si de acolo pe max nu l-am vazut prea bine… Cu privire la Nae am si eu mici dubii, dar Varga si Ferfelea arata ca le pasa de joc…
February 25, 2006 at 9:39 pm #54462Zibling
MemberPoate il cunosti personal pe max, dar noi judecam jucatorii cu aceeasi masura din peluza. Si de acolo pe max nu l-am vazut prea bine… Cu privire la Nae am si eu mici dubii, dar Varga si Ferfelea arata ca le pasa de joc…
Subscriu, nici mie nu mi se par la pauza meciului si la sfarsit de meci ca ar avea remuscari daka au jucat prost. In schimb, sa vezi ce motivati sunt inainte de meci Mazilu, Balan, Lazar, Stancu sau Varga. Ei sunt si cei mai suparatzi dupa meciuri, chiar daka echipa castiga !!!
February 26, 2006 at 11:26 pm #54463Ultras
MemberGruparea antrenată de Dan Petrescu a făcut o nouă ofertă pentru Ionuţ Mazilu. Wisla e gata să plătească 1,5 milioane de euro pentru a deţine 50 la sută din proprietatea asupra atacantului de 24 de ani. Antrenorul Sportului, Gigi Mulţescu, a spus că nu se va împotrivi transferului. “Ştiu că sînt discuţii pentru Mazilu, inclusiv cu Poli Timişoara. Preşedintele Şiman mi-a spus de cînd am preluat echipa că vor pleca jucători”, a declarat Mulţescu.
February 27, 2006 at 9:19 pm #54464ashone
Member@ion wrote:
@Radu Dobrin wrote:
fratilor, haideti sa incercam sa pastram decenta cu care ne-am obisnuit pe forumul asta…Posec, esti foarte binevenit printre noi atita timp cit respecti putinele reguli de pe aici (valabil pentru toata lumea, de altfel).
Radu …Eu stiu ca tu esti un pacifist cu acte in regula !Dar daca cineva intra in casa ta si te ia la misto ce faci? Il tratezi cu piine si sare…Eu sint bucurestean si nu imi place ca sint tratat drept mitica ! Nu mai spun ca s-a luat si de Sportu aiurea …Dac-i posac sa stea in banca lui nu sa caute cearta ….Da el bani pe Mazilu? Ia cerut cineva parerea despre Mazilu ? Pe noi nu ne jigneste cind ne face mitici si comunisti si hoti?Numai ca sintem din Bucuresti? A cam devenit o regula sa acceptam ca provincia sa ne jigneasca pe cei din Bucuresti … Daca te uiti pe forum nu cred ca este cazul sa ne jigneasca sau sa ne ia la misto…
ai dreptate ioane…sa nu ne mai dea altii lectii de orgoliu,de cum sa fi increzut pa ce-ti vine la gata,s-a trezit orgoliu’n ei au uitat cind erau risii C-ului.m-am saturat radule noi sa fim pusi la colt ca sintem din bucuresti si tu ai dreptate ca sint bine veniti pa forumu nostru ca doar nu e a lu mama d’acas da sa nu vina cu figurile astea sa ridice statuie lu iancu…oricum eu am terminat cu subiectu poli pa forumu sportului,m-am incins da m-am calmat repede, sta e
February 28, 2006 at 8:40 am #54465wislafan
MemberSiman a făcut o nouă ofertă lui Wislei pentru Mazilu si Lazar. El e gata să primesce 2 milioane de euro pentru ambele jucatori in pachet, se citeste azi la presa poloneza
Am unele indoieliFebruary 28, 2006 at 9:46 am #54466bivolu01
Membernu e exclus mafiotu sa le fi facut o astfel de oferta,mai ales ca acum ei sint cu cutitu la os dupa ce nu i-au mai luat pe Gala si Grigorie..si in plus,poate are de gind sa intre in sarabanda de blaturi care se anunta pt. retur,si atunci le-ar scadea valoarea.
February 28, 2006 at 2:41 pm #5446707Ex
Keymaster@wislafan wrote:
Siman a făcut o nouă ofertă lui Wislei pentru Mazilu si Lazar. El e gata să primesce 2 milioane de euro pentru ambele jucatori in pachet, se citeste azi la presa poloneza
Am unele indoieliDoua milioane de Euro pentru amandoi mi se pare cam putin, dar probabil ca Siman isi da seama ca nu va putea obtine mai mult pe cei doi daca-i da separat asa ca mai bine primeste 2 milioane acum decat nimic peste un an.
February 28, 2006 at 2:56 pm #54468Ultras
MemberDan Petrescu a fost ieri in tara si a declarat ca Siman vrea 3 milioane pe Mazilu si ca daca pretul ar fi fost un pic mai mic s-ar fi ajuns probabil la o intelegere. Au si polonezii Gazeta lor… 👿
March 1, 2006 at 6:17 pm #54469Ultras
MemberDupa turneul din Cipru, in care Ionut a evoluat foarte bine, Siman va reface calculele cu siguranta. Cred ca a ajuns pe la 4 milioane cu numaratul… 😈
March 1, 2006 at 9:26 pm #54470ashone
Membertraiti-ar familia IOANE, bine ca ai dat gol la nationala,chiar daca e amical,sa te stie astia de frica!!!!!!!! si oricum golul a fost frumos….
March 1, 2006 at 9:31 pm #54471bivolu01
MemberHai Ioanee,hai Ioanee,haidee..ba bulanos a fost asta..a debutat (in b)cu gol,dup-aia in a cu hattrick(cu petrolul)..io unu sper sa nu ajunga ca hagi care acum se declara stelist suta la suta..macar Ion sa plece afara.
March 2, 2006 at 8:56 am #54472Blue Eyes
Memberfelicitari Ionut…
sa dai si cu Olanda 2…March 3, 2006 at 11:23 am #54473Ultras
MemberEra sa plece la Wisla… Multescu a spus aseara la DDTV ca aproape se ajunsese la o intelegere: o luna imprumut, iar apoi ori se intorcea, ori era transferat pentru 3,5 (nu a specificat euro sau dolari)…
March 3, 2006 at 12:06 pm #54474ashone
Member@Ultras wrote:
Era sa plece la Wisla… Multescu a spus aseara la DDTV ca aproape se ajunsese la o intelegere: o luna imprumut, iar apoi ori se intorcea, ori era transferat pentru 3,5 (nu a specificat euro sau dolari)…
CONSIGLIERI,MAI BINE O LUNA EI O LUNA NOI…IMPACAM SI CAPRA SI VARZA 😆 😆 😆 JOS LABELE DE PE MAZILU !!!!!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.