Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 324 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Acum nu mai se fac transferuri in Polonia. Marti a fost ultima zi…

stelica
    Member

il vreti pe giovani becali patron?eu nuuuuuu.traiasca eminescu

dragos
    Member

a-nnebunit bursucul ???
    pai, cum sa-l ia imprumut o luna ???
    ori juma de sezon, ori total……..

lucian
    Member
    dragos
    Member

FELICITARI IONUT !!!

TOATA LUMEA STIE, MAZILU MESERIE !!!!

Radu Dobrin
    Member

averea:

Dan Petrescu: “Mazilu poate sa joace in Premier League”
    Fostul antrenor al Sportului Studentesc, Dan Petrescu, crede ca valoarea lui Ionut Mazilu a crescut fata de sezonul trecut. Dupa ce a marcat trei goluri in poarta Farului Constanta si a perforat si in ultima etapa poarta Jiului, Bursucu’ crede ca suma de transfer a lui Mazilu a crescut considerabil: “Poate sa joace fara probleme in Anglia, iar valoarea de transfer a crescut considerabil. Recunosc, mi l-as dori chiar eu la Wisla Cracovia”, a spus Petrescu. (S.G.M.)

dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

averea:

Fostul antrenor al Sportului Studentesc, Dan Petrescu, crede ca valoarea lui Ionut Mazilu a crescut fata de sezonul trecut. Dupa ce a marcat trei goluri in poarta Farului Constanta si a perforat si in ultima etapa poarta Jiului, Bursucu’ crede ca suma de transfer a lui Mazilu a crescut considerabil: “Poate sa joace fara probleme in Anglia, iar valoarea de transfer a crescut considerabil. Recunosc, mi l-as dori chiar eu la Wisla Cracovia”, a spus Petrescu. (S.G.M.)

IONUT si e UN GRANDE GIOCATTORE !!!

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

@Radu Dobrin wrote:

averea:

IONUT si e UN GRANDE GIOCATTORE !!!

Dragos, esti un adevarat lingvist. :D

ashone
    Member

@Radu Dobrin wrote:

averea:

BURSUCULEEEEEE!!!!!!!!!! ia-l pa mazilu de la steaua,e bun pa semicerc ce n-ai vazut de mult!!!!!! 😈 😈 😈 p-asta lasa-l la noi ca mai avem treaba cu el….sa simta gust de uefa si dupa aia mai vedem…

Zibling
    Member

Nu ne hazardam un pic ca speram la un loc in Cupa UEFA ? Este adevarat ca in turul sezonului asta am scos 3p. cat nu am scos in tot sezonul trecut (1p.) cu cele 3 mari echipe bucurestene. Sambata trecuta nu am avut in fata un adversar in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa o recunoastem.

ashone
    Member

@Zibling wrote:

Nu ne hazardam un pic ca speram la un loc in Cupa UEFA ? Este adevarat ca in turul sezonului asta am scos 3p. cat nu am scos in tot sezonul trecut (1p.) cu cele 3 mari echipe bucurestene. Sambata trecuta nu am avut in fata un adversar in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa o recunoastem.

nu trebuie puncte la bucurestene,trebuie punct in tara…daca ies si in bucuresti cu atit mai bine,bucurestenele oricum bat pe cei de deasupra tatotul e cind pierd ei sa bati tu.oricum eu sper si vreau uefa macar sa trecem de primul tur..

bivolu01
    Member

Si eu sper sa prindem uefa..din pacate locul doi e mai greu de obtinut,iar la anul avem doar doua echipe,si una e cistigatoarea cupei..calculul pe baza noilor coeficienti(imbunatatiti de parcursul de anul asta)se vor calcula (din cite stiu eu)abia din 2007-2008.Si cine stie stie citi jucatori ne mai ramin peste vara..

ashone
    Member

IAR A DAT MAZILU GOL!!!!!!!!!BINE CA S-A DAT PA TS MECIU CA IAR IL VEDEA TOATA TARA,IAR UMPLEAM TOPICU ASTA CU NEPOTOLITII DUPA MAZILU 😆 😆 😆 o sa ajunga elastic baiatu:aia il iau-noi nu-l dam….IOANE TU VEZI-TI DE MESERIA TA CA O FACI NEMAIPOMENIT!!!!!!!

sorin
    Member

Ionuţ Mazilu nu vrea să dea gol Argeşului!

( Data: 05.04.2006 )

Cel mai bun jucător al Diviziei A la ora actuală este, fără nici o îndoială, Ionuţ Mazilu, un atacant cotat de patronul său, Vasile Şiman, la 3 milioane de dolari.

Mazilu este golgheterul campionatului românesc, cu 15 goluri, iar în retur a punctat de cinci ori în patru meciuri, realizând şi un hatt-rick în partida cu Farul!

Deşi se află într-o formă de invidiat, lui Ionuţ Mazilu îi este teamă de meciul cu FC Argeş, deoarece meciurile împotriva piteştenilor au fost întotdeauna dificile. Atacantul echipei naţionale a României spune că ar prefera să nu marcheze astăzi în poarta lui Guso, dar echipa sa să câştige.

– Ionuţ, cum vezi meciul de mâine cu FC Argeş?
    – Va fi un meci foarte greu şi sunt convins că trebuie să jucăm la valoarea noastră pentru a câştiga. FC Argeş a demonstrate că ştie să abordeze meciurile din deplasare, cel mai bun şi mai recent exemplu fiind cel cu Steaua.

– Ţi-e teamă că tu, un atacant cu simţul porţii, te vei pierde în apărarea betonată a lui Sorin Cârţu?
    – Am mai jucat contra dânsului şi ştiu că este greu, dar suntem într-o formă bună şi vom găsi soluţii să spargem acest sistem defensiv. În ceea ce mă priveşte, au fost momente când am dat goluri lui FC Argeş (n.r. – în tur a marcat ambele goluri ale Sportului, de la Mioveni), dar şi când nu am punctat.

– Eşti golgheterul detaşat al campionatului şi marchezi mereu. Care e secretul tău?
    – Da, marchez aproape meci de meci, dar important este aportul echipei, fără de care nu aş mai putea avea realizările acestea. De exemplu, important este să învingem cu FC Argeş, nu contează cine marchează. Aş prefera să nu marchez, dar să câştige Sportul. Nu fac ceva special ca să dau gol, dar întotdeauna mă concentrez.

– E o surpriză că Sportul e pe primul loc al returului?
    – Nu e nici o surpriză, eu cred că principalul nostru atu este că ne-am maturizat, jucăm de foarte mulţi ani împreună şi suntem foarte omogeni.

07Ex
    Keymaster

Ionuţ Mazilu: “Naţionala se va califica la EURO 2008”

Ieri, după meciul de la Galaţi, câştigat de Sportul Studenţesc cu scorul de 3-2, liderul clasamentului golgeterilor din actualul sezon, Ionuţ Mazilu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru http://www.prosport.ro:

Prosport: Ionuţ, felicitări pentru victorie şi pentru golul marcat. Cum a fost meciul de azi?

Ionuţ Mazilu: Greu, foarte greu. La 2-1 pentru ei am sperat, însă, că vom egala. Intrarea lui Curelea m-a ajutat mult să dau gol, pentru că a creat spaţii mari în apărarea lor.

P: De mai mulţi ani Sportul Studenţesc practică un joc spectaculos. Acum obţine şi rezultate constant bune. Care este secretul din acest retur?

I.M.: Maturizarea jucătorilor de bază a făcut ca obţinerea câtorva rezultate bune să dea încredere şi celorlaţi jucători mai tineri.

P: Vă afectează programul aglomerat din campionat?

I.M.: Nu ne afectează neapărat ritmul alert de desfăşurare al campionatului. Singura problemă este recuparea după accidentări a jucătorilor loviţi.

P: Eşti liderul marcatorilor din campionat cu 17 goluri. Care sunt atuurile tale?

I.M.: Travaliul pe teren şi plasamentul în faţa porţii.

P: În vară probabil că vei părăsi Regia. La ce echipă sau în ce campionat ţi-ai dori să evoluezi?

I.M.: Visez ca într-o zi să ajung să joc în Spania la Real Madrid. Dar sunt realist şi îmi dau seama că este foarte greu să ajung acolo.

P: Ţi-a dori să joci la unul dintre „granzii” bucureşteni?

I.M.: Dacă transferul meu ar fi util clubului aş juca la oricare dintre aceste echipe. Nu am preferiţe. Dar dacă ofertele nu vor fi satisfăcătoare pentru club şi pentru mine, prefer să mai am răbdare, să mai aştept şi să joc cât mai bune, în continuare, în Regie.

P: Care este obiectivul tău pe termen scurt?

I.M.: Să ajut echipa să câştige cât mai multe meciuri în acest retur. Simt că putem obţine o performanţă frumoasă. Faptul că am putut întoarce rezultatul astăzi, pe final de meci, îmi dă încredere că meciurile cu cele trei echipe „europene” vor fi cu adevărat nişte derby-uri şi sper să fie cât mai multă lume la aceste meciuri ca să le vadă.

P: La sfârşitul lunii mai vei merge, probabil, cu Naţionala la turneu din SUA. Ai mai fost “peste ocean”? Crezi că te va afecta schimbarea de fus orar?

I.M.:Nu am mai fost în America. Bănuiesc că vom fi afectaţi toţi cei care vom merge la acest turneu, dar fiind vorba doar de o săptămână nu vom apuca să ne obişnuim cu fusul orar din America. Sper să ne revenim repede la întoarcere.

P: Crezi că naţionala va reuşi să se califice la EURO 2008?

I.M.: Da, ne vom califica dacă evoluţiile noastre vor fi la fel de reuşite şi vom munci la fel de mult ca în ultima vreme. Este important să câştigăm primul meci cu Bulgaria. Cred cu tărie în forţele noastre şi sper ca să nu fiu singurul jucător de la Sportul care să contribuie la această calificare pe care ne-o dorim cu toţii.

P: În final, ce ai dori să le transmiţi suporterilor echipei Naţionale?

I.M.: Aşa cum eu am fost sprijinit la primele meciuri la Naţională de Lobonţ, Chivu şi Mutu, căpătând astfel încredere şi siguranţă în joc, aş dori ca suporterii Naţionalei să ne sprijine la fiecare meci indiferent de echipa de club la care evoluăm pentru că meciurile se câştigă de echipă, nu de către un jucător sau altul.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 324 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.