Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Ionuţ Mazilu 09.02.1982
- This topic has 323 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
January 29, 2006 at 6:31 pm #54415
razvanR
MemberStiti ca Mazilu, Lazar, Multescu, si Cezar Zamfir au fost suspendati cate 2 etape de campionat dupa meciul de pregatire (nu meci amical) cu Tractorul.
Tocmai am vazut la TV bataia generala de la meciul Steaua Bucuresti – Steaua Rosie Belgrad.
La alt meci amical Sahtior – Sparta Praga, Lucescu a scos echipa de pe teren di cauza arbitrajului.
Daca suspendarea celor 4 de la noi ramane in picoare este strigator la cer! Atunci toata echipa Stelei, ar trebui suspendata cate 10 etape sau exclusa din Campionatul Romaniei si Cupele Europene.
January 29, 2006 at 9:04 pm #54416Ultras
MemberCorect! La acelasi lucru m-am gandit si eu. Maine o sa scriu un articol pentru onlinesport si o sa il trimit si la celelalte ziare…
January 29, 2006 at 9:09 pm #54417ultrasro
MemberSe pare insa ca Mazilu si Lazar au atins moastele “sfantului” Dumitru zis Robert in afara programului de vizite si trebuie aspru pedepsiti!!!
Traiasca Doru Viorel Ursu si Florin Gatejan… promotorii suspendarii… cu paine si apa fiarta
January 29, 2006 at 11:59 pm #54418Ultras
MemberJanuary 30, 2006 at 1:06 am #54419Blue Eyes
MemberCe ar fi daca Roger Federer l-ar cafti pe arbitrul de scaun daca da un aut impotriva lui …
Sau daca Eto’0 l-ar pocni pa arbitru daca da ofsaid…
Sau daca Ronaldinho i-ar da un branci pt ca nu i-a acordat penalti in careu…
Sau daca elevul l-ar lovi pa profesor ca nu i-a dat o anumita nota….
Ce mishto ar fi daca Morihiro Saito ar fi caftit de un invatacel nemultumit de faptul ca nu i-a dat centura pe care o merita…Adik dreptatea pa teren se face doar cu pumnul ? Cu violenta ?
Sanctionarea e nedreapta ?
Io cred ca cine se comporta tre sa fie cel putin mustrat daca nu suspendat…
Ce invata copii care acum sunt la juniori …k au voie sa dea in arbitrii ???
Io=mi bag picioarele in el de fotbal daca se transforma in lokal k…
Intr-un meci arbitrul este SUVERAN….
EL hotaraste daca este bine sau rau….
ASTA E….Viata e grea si nu toti arbitrii sunt de valoare sau cinstiti…
Dar indiferent de deciziile pe care le ia un arbitru nu bataia este solutia…
K nu l-a caftit nimeni pe Urs Maier dupa meciul cu Danemarca….
si nici p’ala din meciul cu norvegia…
nu mai spun de meciul lu’ Dinamo care a fost furata in ultimu minut…
Ce trebuiau sa faca aia >? Sa-l cotonogeasca pe arbitru ??Fotbalul E DOAR UN JOC amarat….
22 de insi alearga dupa o minge si dau cu picioru in ea…22 de indivizi cica maturi….Daca nu ne formam macar caracteru’ si nu stim ce e ala fair play mai bine ne luam jucariile si plecam acasa…
___si e un joc de fetite in comparatie cu handbalul care e de 10 ori mai dur….
La handbal nu am vazut arbitrii loviti de jucatori…Acolo nici n-ai voie sa comentezi…
La rugby doar capitanul de echipa are dreptul sa discute cu arbitrul si sa ceara explicatii….Iar rugbyul este un joc adevarat…barbatesc…..100% adevarat si nimeni nu-l bate pe arbitru…..
Dar astia din fotbal sunt mai smecheri….Dupa ce ca simuleaza in draci inca de la juniori si tipa ca niste fetite la fiecare fault…….parerea mea…
January 30, 2006 at 6:24 am #54420Ultras
MemberCred ca ai o problema la nivel cerebral… Dupa felul in care te faci ca nu intelegi cred ca echipa pe care o incurajezi la stadion nu este Sportul.
Fotbalul este un joc cu reguli chiar si pentru “suverani”. Care pana la urma sunt si ei oameni, cu slabiciunile si frustrarile lor. Care fac greseli. Dar cateodata profita de pozitia lor pentru a abuza. Iar abuzul nu poate fi tolerat indiferent cine il comite (Lucescu si-a scos echipa de pe teren din cauza arbitrului, daca nu ai auzit, la un meci amical). Poate ar fi cazul sa te reprofilezi pe handbal pe care se pare ca il intelegi mai bine. Dar ca joc pare doar de 10 ori mai dur decat fotbalul. Se lasa cu ceva vanatai, dar mai rar cu picioare sau maini rupte. Daca ai sta de vorba cu un fotbalist dupa un meci si l-ai intreba cum se simte, poate ai afla cat de solicitant este fotbalul.PS. Daca pentru cele intamplate la Brasov s-a dictat o asemenea sanctiune, atunci astept ca Steaua sa fie suspendata, dupa cum spunea si Razvan, vreo 10 etape. Mai ales ca este a doua oara cand se intampla in doua amicale consecutive…
PPS. Si la fotbal capitanul echipei poate discuta cu arbitrul. Iar din cate stiu, Mazilu este capitan…January 30, 2006 at 2:38 pm #54421Blue Eyes
Membertoti huliganii sa fie suspendati….
sper ca si cei de la Steaua vor fi suspendati dar e greu tinand cont ca joaca in Uefa…..
eu tin cu Sportul dar cand aud ca cineva da in arbitru mi se pune pata….indiferent daca e Mazilu…sau Radoi…sau Zidane…
in mod normal ar trebui sa invatam ceva din sport….
dar vad ca in afara de batai jucatorii nu mai stiu nimik…
nu stiu de respect
de fair play
de onoare
sa joace fotbal…
io tin si o sa tin cu Sportul forever…..Dar nu mi-am pus eu echipa in dificultate prin comportamentul meu…
Ci asa zisele vedete…
De ce nu le cereti lor socoteala ??? Huh ?
Daca eram in mijlocul campionatului si erau suspendati ?Iar “SUVERANII” au si ei comitete si comisii destule care pot sa-i pedepseasca pt gresalele lor….Nu tre sa-i cafteasca jucatorii….
January 30, 2006 at 3:53 pm #54422Ultras
MemberTi-am mai spus ca nu vrei sa intelegi… Doar pentru ca ai auzit, nu inseamna ca asa s-a si intamplat. Si mai ales nu iti da dreptul sa judeci. Daca vedeai eram de acord cu tine. Tu nu poti crede ca este posibil ca un arbitru sa minta?
January 31, 2006 at 8:12 am #54423ion
Member@Ultras wrote:
Ti-am mai spus ca nu vrei sa intelegi… Doar pentru ca ai auzit, nu inseamna ca asa s-a si intamplat. Si mai ales nu iti da dreptul sa judeci. Daca vedeai eram de acord cu tine. Tu nu poti crede ca este posibil ca un arbitru sa minta?
Lasa-l ca e dus …Chiar se face ca nu pricepe …Nu are rost …Lasa-l sa fabuleze ,asta e !!!!Ar fi bine pt a fi consecvent (el ) sa protesteze public fata Comisie ca nu s-a autosesizat si in cazul Stelei
January 31, 2006 at 10:07 pm #54424wislafan
Memberprietenii al meu din Cracovia ma intreb daca e possibil sa se aiba undeva la site-ul Sportului citeva inreregistrarele lui Ionut Mazilu, ca sa vedem ce jucator este.
Grupare al nostru din Cracovia doreste cumpara lui Mazilu, si eu stiu ca noi am deja trimis la voi ceva propositiuni cu pretul.
V-am deja intrebat mi se para in decembrie, si mi-ati spus ca el est prea scump…February 1, 2006 at 12:09 am #54425Ultras
MemberCateva inregistrari de pe site-ul Gazetei Sporturilor…
http://www.gsp.ro/files/public/video/Finlanda-Romania0-1.rm
http://www.gsp.ro/files/public/video/Sportul-Otelul4-0.rm
http://www.gsp.ro/files/public/video/2005-2006/ETAPA%202/Farul%20-%20Sportul%202-2.rm
http://www.gsp.ro/files/public/video/2005-2006/ETAPA%201/Sportul%20-%20CFR%20Cluj%201-1.rmFebruary 1, 2006 at 10:20 am #54426wislafan
Memberte multumesc frumos
February 2, 2006 at 1:00 pm #54427ashone
Member@wislafan wrote:
prietenii al meu din Cracovia ma intreb daca e possibil sa se aiba undeva la site-ul Sportului citeva inreregistrarele lui Ionut Mazilu, ca sa vedem ce jucator este.
Grupare al nostru din Cracovia doreste cumpara lui Mazilu, si eu stiu ca noi am deja trimis la voi ceva propositiuni cu pretul.
V-am deja intrebat mi se para in decembrie, si mi-ati spus ca el est prea scump…bai wisla fan te-am intrebat de adresa de yahoo si daca stii pariuri de fotbal sa schimbam informatii…..nu mi-ai raspuns ..
February 2, 2006 at 3:46 pm #54428dragos
MemberMazilu si Costin (Lazar) impreuna cu Fl.Dumitru au sustinut ieri prima proba la examenul de licenta.
BAFTA STUDENTI !!!!VIVAT ACADEMIA !!!
ieri au sustinut proba orala la licenta pe care au trecut-o cu brio !!!
FELICITARI DOMNILOR PROFESORI !!!VIVAT PROFESORE !!!
February 9, 2006 at 1:23 pm #54429Radu Dobrin
Membertotal sport:
Avocatul Doru Viorel Ursu, presedinte al Comisiei de Disciplina a FRF, a sugerat, referindu-se la meciul amical Tractorul Brasov – Sportul Studentesc, ca atcantul Ionut Mazilu nu ar mai trebui convocat la nationala.
Invitat in studioul TotalSport FM in cadrul emisiunii “Divizia Mitica”, boss-ul Comisiei de Disciplina a infierat comportamentul jucatorilor si antrenorilor celor doua echipe, considerand ca nu exista deosebiri sub aspectul disciplinei intre un meci amical si unul oficial.
“Este ciudata modificarea acestei hotarari a comisiei noastre de catre forul de Apel, deoarece un pumn dat unui arbitru la un amical este la fel de dureros si de grav ca unul dintr-o intalnire oficiala. Aceste hotarari ar trebui sa demonstreze ca in sfarsit, sau pana la urma, apele se separa si in fotbalul romanesc. Faptul ca darami un arbitru dupa ce ii spargi buza nu are nici o legatura cu convocarea la echipa nationala, sau mai bine zis ar trebui sa excluda convocarea la lotul national”.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.