Ionuţ Tarnăcop 22.04.1987

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Tarnăcop 22.04.1987

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Author
    mary
    Member

pls..dak are cineva..sau dak stie..id de mess al lui ionut tarnacop…pls..pls

Giani
    Member

Nu am ID-ul lui, il am pe al unui fost jucator al nostru, care din pacate este foarte insurat 😉 .

mary
    Member

nu ma intereseaza ala foarte insurat!! :D …eu il vreau p ionut!poate poti sa-mi faci rost totusi de el..d id… :D

ultrasro
    Member

O sa caut ID-ul lui poate il gasesc ;)

07Ex
    Keymaster

Eu nu inteleg dece unele persoane vor cu tot pretul ID-urile jucatorilor. Eu unul, chiar daca as avea ID-urile jucatorilor nu le-as da nimanui deoarece nu sunt ale mele de dat. Daca mary vrea ID-ul dece nu-l intreaba ea pe Ionut direct?

Radu Dobrin
    Member

@ultrasro wrote:

O sa caut ID-ul lui poate il gasesc ;)

tu chiar vorbesti serios?? 😯

ultrasro
    Member

Il caut daar cine spune ca il gasesc? Doar daca posesorul este de acord pot sa il dau, evident :)

Radu Dobrin
    Member

ok..mi-am revenit.. 😆

Giani
    Member

Fata asta este simpatica, zau.

lucian
    Member

pe semne ca tarnacop asta e sex-simbolul nostru…!

mary
    Member

pai,ionut e super dragut!!am autograf de la el…cand am luat autograful era cam intimidat,asa ca n-am mai avut nici eu tupeu….normal ca il vreau doar cu acordul lui…

ashone
    Member

@lucian wrote:

pe semne ca tarnacop asta e sex-simbolul nostru…!

deja fata a scris o rima asa ca…….ionut pentru ea joaca bine la tulcea !!!!

Giani
    Member

Mary, lasand gluma la o parte, de ce nu il pandesti la un antrenament ca sa ii mai ceri inca un autograf? Si atunci, daca adopta aceeasi reactie, poti tu sa “spargi gheata”. Daca intr-adevar este interesat, va remarca faptul ca l-ai cautat si a doua oara, si probabil va reactiona altfel. Eu zic sa incerci; abordarea pe YM are sanse mai mari de esec comparativ cu abordarea directa.

mary
    Member

mersi pt parerea ta…si pt ala privat…pai,alta solutie nu prea am,nu?! ma duc la meciul urmator si vad ce fac…numai k sper sa nu fiu prea ocupata cu facultatea…sper sa am noroc…si sper sa nu ma mai intimidez :)

Giani
    Member

Eu as zice sa nu te intimidezi. Incerci, ca nu ai ce pierde. Bafta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.