Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › Licenta clubului Sportul Studentesc
- This topic has 955 replies, 45 voices, and was last updated 14 years, 12 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
July 13, 2005 at 11:55 am #65675
cameliu
MemberChiar nu s-a facut nimic la stadion?
Peste 2 zile expira terminul dat de Durul… Sa nu ne trezim cu surprize…July 14, 2005 at 12:50 pm #65676cameliu
MemberComunicat de presă 14.07.2005
CIRCULARĂ A DEPARTAMENTULUI LICENŢE
DIN CADRUL FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL
Directorul departamentului Licenţe din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, domnul Viorel Duru, a trimis tuturor cluburilor româneşti divizionare A şi Ligii Profesioniste de Fotbal din România o circulară, având următorul conţinut:
„În temeiul art. 8, litera j din H.G. 791/2004, al art. 32, litera a din ROAF şi al punctului 1 din Broşura UEFA „Safety and Security in the Stadiums”, începând cu sezonul competiţional 2005-2006, la meciurile internaţionale şi la meciurile din Divizia A cu grad ridicat de risc se va pune în vânzare un număr de bilete egal cu 90 la sută din capacitatea locurilor pe scaune din tribune.
Pe stadioanele unde tribunele nu sunt prevăzute în totalitate cu scaune va fi pus în vânzare un număr de bilete echivalent cu numărul locurilor pe scaune existente, iar în tribunele fără scaune nu va fi permis accesul spectatorilor.
Menţionăm că numărul minim pe scaune pe stadioanele care găzduiesc meciuri din Divizia A este de 7.000 ”.
July 14, 2005 at 3:23 pm #65677DAN VALER MOLDOVAN
MemberSi totusi…unde+i vestea aceea nimicitoare?
Haide Sportul! Hai odata!
July 14, 2005 at 6:29 pm #65678Tavi
Membercate scaune crezi ca se pot pune peste noapte? maine e deadline-ul parca …
July 15, 2005 at 11:31 am #65679dragos
Memberin “romania libera” era o poza cu peluza in care stam in regie……evident fara scaune.
July 15, 2005 at 1:19 pm #6568007Ex
KeymasterChiar daca la ora actuala nu avem numarul minim de scaune montate, eu sunt de parere ca Siman nu e prost, si nu ar fi lasat povestea asta balta daca nu ar fi stiut ca se poate aranja ceva si dupa termenul limita. Parerea mea.
July 15, 2005 at 3:07 pm #65681DAN VALER MOLDOVAN
MemberSper ca stie ce face…
Oricum, ce se mai aude cu sposorii/actionarii? Abureli.Haide Sportul! Hai odata!
July 15, 2005 at 10:38 pm #65682Florin
MemberDuru trece la ameninţări
Preşedintele Comisiei de Licenţe din cadrul FRF, Viorel Duru, a inspectat ieri stadionul Sportului Studenţesc, unde a găsit aceleaşi probleme şi la precedenta vizită. Peluzele – într-o stare deplorabilă, neconsolidate şi fără scaune, precum şi lipsa elementului distinctiv, vopseaua galbenă, la porţile de acces. Cu toate acestea, Duru a mai acordat o perioadă de graţie “studenţilor” pînă pe 31 iulie. În cazul nerespectării acestui ultim termen, Sportul va fi obligat să interzică accesul spectatorilor la peluze, iar meciurile cu un grad ridicat de risc (cu Steaua, Dinamo şi Rapid) să le dispute pe alt stadion.July 16, 2005 at 9:05 am #65683cameliu
MemberProbabil stia Sile ca nu ne retrogradeaza…
Vrea Sile sa va scoata din peluza!??
July 16, 2005 at 7:16 pm #65684Florin
MemberAtata timp cat se sterg mesajele nu voi mai scrie nimic…
July 17, 2005 at 3:17 pm #6568507Ex
Keymaster@Florin wrote:
Atata timp cat se sterg mesajele nu voi mai scrie nimic…
Ce mesaje se sterg si cine le sterge?
July 17, 2005 at 6:00 pm #65686Radu Dobrin
Membereu am stes mesajele de genul (citez din memorie acum)
“vesti foarte proaste”
“lucrurile merg spre bine”
Florin, in continuare nu inteleg….in afara de faptul ca mesajele pe care le-ai postat nu spuneau nimic, lasau numai loc de interminabile speculatii care rezultau intr-un topic atit de lung incit un search in el ar fi dezarmat pe oricine
July 22, 2005 at 1:13 pm #65687DAN VALER MOLDOVAN
MemberDe ce va certati mai copii? E frumos?
HAide Sportul! Hai odata!
July 22, 2005 at 1:27 pm #6568807Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
eu am stes mesajele de genul (citez din memorie acum)
“vesti foarte proaste”
“lucrurile merg spre bine”
Oh, OK. Am inteles.
August 10, 2005 at 7:36 am #65689Radu Dobrin
Memberdin onlinesport, 10 aug
Stadionul din Regie, pierde licenta?
Meciul cu CFR Cluj, din prima etapa (scor 1-1), poate fi ultimul din acest sezon, pe care elevii lui Dan Petrescu il disputa pe stadionul din Regie.
Starea jalnica in care se prezinta arena (nu au fost puse nici macar becuri in vestiarul oaspetilor!) a determinat o reactie prompta din partea forurilor care conduc fotbalul romanesc.
Dezinteresul manifestat de patronul echipei, Vasile Siman, pentru baza din Regie, este cunoscut de toata lumea, terenurile de antrenament fiind, de asemenea, intr-o stare foarte proasta.
Astazi, la Casa Fotbalului, se va intruni Comisia de Acordare a Licentei Cluburilor din cadrul Sistemului National de Licentiere.
In cadrul acestei sedinte va fi analizata situatia stadionului formatiei Sportul Studentesc din Bucuresti, fiind posibil ca licenta sa fie suspendata temporar
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.