Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 956 total)
  • Author
    lucian
    Member

asa ii trebuie lui Sile pentru comportamentul pe care il arata. De ce nu mai ma surprinde nimic?

A se vedea si articolul de azi din Gazeta Sporturilor:
    “Costas Mincu

Dan Petrescu nu ştie exact cît timp va mai rămîne antrenorul “studenţilor”.

Extrem de supărat că pierde jucători pe bandă rulantă, iar în loc nu i se aduc decît juniori, şi că elevii săi se pregătesc în condiţii sub orice critică, antrenorul Dan Petrescu l-a avertizat pe patronul Vasile Şiman că vrea să plece. Cei doi s-au şi certat luni seara, dar ieri, în urma unei noi discuţii, “Bursucul” a fost de acord să-şi continue munca în Regie, deşi nu i s-au rezolvat doleanţele.

– Ce faceţi, domnule Petrescu, rămîneţi sau nu la Sportul?
    – Tot ce ştiu este că azi sînt aici, dar mîine cine ştie ce se mai poate întîmpla?!

– Patronul v-a dat asigurări că situaţia se va remedia?
    – Nu vreau să comentez în presă problemele discutate. Oricum, sper că lucrurile vor reveni cît de cît la normal, altfel…

– La antrenamente sînteţi supărat şi reţinut.
    – Nici nu pot fi altfel după cîte se întîmplă aici.

– Mai poate repeta echipa performanţa de anul trecut, cînd a terminat pe locul 7?
    – Acum avem un singur obiectiv, evitarea retrogradării! Mai ales că în intersezon am vîndut doi jucători foarte importanţi, Bucur şi Rădoi.

“Totul e OK!”
    Tensiunea din Regie a cuprins întreaga echipă, majoritatea angajaţiilor clubului evitînd să ofere detalii despre situaţia creată. Patronul Vasile Şiman a refuzat chiar vehement dialogul cu presa: “Nu vorbesc cu nici un ziarist! Degeaba sunaţi mai tîrziu, că tot ocupat voi fi. O să discut cu voi doar cînd se va întîmpla cu adevărat ceva! Acum, totul e OK!”.

Eu nu mai zic nimic… parca m-am obisnuit si nu mai pun la suflet toate iesirile acestea ale lui Siman …. Oricum, sunt in stare sa pun un pariu ca pe Dan nu-l prinde pauza de iarna la Sportul! Nu stiu daca il are cu ceva la mana Siman pe Dan de tot il convinge imediat ce se intalnesc…?? Dar sa-l vedem acum pe Siman unde o sa mute echipa sa joace…

Oricum dupa parerea mea situatia e jalnica si tinde sa se agraveze… Si cel mai grav e ca atat noi, suporterii cat si jucatorii, tragem ponoasele unui asemenea comportament total nepotrivit la nivelul unui presedinte de club care se doreste a fi profesionist…

ion
    Member

Vasilica nu va suferi deloc !El se va bucura …Are un motiv pt care echipa nu va mai juca bine…Iar daca va juca si nu va retrograda cu atit mai bine pt el…Mare nesimtit mai e ! Si inca sint politicos cu el !

Florin
    Member

Comunicat de presă 10.08.2005

COMISIA DE ACORDARE A LICENŢEI CLUBURILOR

Comisia de acordare a licenţei cluburilor a hotărât amânarea luării unei decizii în privinţa retragerii licenţei stadionului Sportului Studenţesc, până în data de 17.08.2005, când membrii comisiei se vor deplasa la arena din Regie, pentru a constata stadiul lucrărilor de modernizare.

07Ex
    Keymaster

Eu unul nu vad ce modernizari s-ar putea face la stadion in doar o saptamana asa ca parca ne vad fara stadion incepand cu etapa a III-a sau penalizati sau mai stiu eu ce. 👿

Florin
    Member

Intr-o saptamana? Se pot pune scaunele si se va finaliza terenul sintetic… Numai sa existe vointa.
    Ce ma enerveaza e ca aceasta situatie este generata (pe langa lipsurile evidente) de reclamatia imbecilului ala de Muresan, care nu a fost in stare sa gaseasca intrerupatorul. Eu in locul lui Siman as face acelasi lucru: reclamatie la federatie in care sa spuna ca nu va juca primul meci din retur pe o tentativa de stadion cu o tribuna si o peluza pentru ca ne trage jucatorii la oo… 😈

dragos
    Member

se pare, ca “peluzele” din regie vor deveni “monumente” fotbalistice pline de istorie, pt.ca, daca pana acum nu s-a “cosmetizat fata” acestor peluze, nici de-acum inainte nu cred, ca se va intampla…….oricum, sile a devenit peste noapte translatorul echipei dinamo, iar de sportul il doare-n………

RUSINICA SILE SA FII CAINE !!!!

Radu Dobrin
    Member

@Florin wrote:

Ce ma enerveaza e ca aceasta situatie este generata (pe langa lipsurile evidente) de reclamatia imbecilului ala de Muresan, care nu a fost in stare sa gaseasca intrerupatorul…

care a fost povestea cu acest Muresan?

Florin
    Member

@ dragos nu iti mai explic inca o data cine trebuie sa investeasca in stadion pentru ca ai o problema cu sile si cred ca acum el este vinovat si pentru WTC…

@radu Este imbecil, asta e povestea vietii lui. Nu a stiu de unde se aprinde lumina si a depus reclamatie la federatie…

07Ex
    Keymaster

@Florin wrote:

@ dragos nu iti mai explic inca o data cine trebuie sa investeasca in stadion pentru ca ai o problema cu sile si cred ca acum el este vinovat si pentru WTC…

@radu Este imbecil, asta e povestea vietii lui. Nu a stiu de unde se aprinde lumina si a depus reclamatie la federatie…

Muresan asta nu e de la CFR Cluj? Parca am citit intr-un articol cum ca dupa meci au intrat jucatorii in vestiare si nu au avut lumina, sau ceva de genul asta. Deci astia ne-au reclamat si din cauza asta vin astia de la comisia de acordare a licentei sa ne “viziteze” stadionul?

dragos
    Member

@Florin wrote:

nu ma intelege gresit, n-am nimic cu nimeni daca lucrurile ar fi stat altfel la echipa, stadion, sponsori, etc.etc.
    sunt impotriva lui sile, pt.ca el raspunde de acest club – este presedinte;
    in urma cu ceva vreme el a angajat o firma de constructii ca sa monteze scaunele din stadion, iar acum ma intreb de ce nu face acest lucru pentru a termina toata treaba ???????!!!!!!
    stiu, cine ar trebui sa investeasca in stadion, dar, se pare, ca Mac nu impulsioneaza deloc “treburile” si prefera sa le faca sile, care tace si NU FACE !!!!
    este un fel de morisca fara elan.

lucian
    Member

din punctul meu de vedere treaba e simpla si sta in felul urmator:

– cat l-ar costa pe Siman sa renoveze baza (nu conteaza cine ar fi proprietarul, ce accepte ar trebui sa aiba de la Arhitectura samd, conteaza ca dupa stiinta mea nu plateste nimic pentru a utiliza stadionul)?

cat l-ar costa pe Siman etapa de etapa sa inchirieze un stadion (Lia Manoliu, Cotroceni, Urziceni…)? acum un an-doi suma era de cca 3000 EUR/etapa. 3.000 x 14 = 42.000, sa zicem 35.000 EUR la reduceri…

si eu stau intr-un apartament care nu imi este in proprietate si tocmai datorita faptului ca nu platesc chirie incerc prin toate mijloacele sa-i aduc renovari … daca as fi platit chirie cu siguranta ca nu as fi pus vreun leu de la mine!

daca gresesc cu ceva (poate imi scapa si Sportul plateste chirie) spuneti-mi!!
    concluzia mea: management defectuos

Florin
    Member

De curiozitate: ce modificari ai adus apartamentului? Parchet, faianta, instalatii sanitare, aer conditionat, termopane, centrala termica? Ceva de genul asta?

lucian
    Member

nu pentru ca le avea 😆
    la inceput lavabila si ceva faianta + intretinerea permanenta …. dar am certitudinea ca pot sta acolo si nu dau chirie cat as da in alte locuri..

or lui Siman crezi ca in momentul in care o sa se vada in fata faptului implinit ca nu o sa mai poate juca in Regie o sa ii convina sa dea in alte locuri banii astia decat sa isi intretina baza la care nu dadea nici un ban? e de inteles si el, ca baza e a Arhitecturii, dar nuanta mesajului meu se referea strict la latura financiara a problemei!

Si mai ales e pacat ca daca sapt viitoare se ajunge sa nu mai putem juca acasa se uita faptul ca Sportul prin definitie apartine Regiei! Daca o muta la mama naibii se duce dracu tot farmecul si spiritul ei!

Florin
    Member

Hai ca am o veste buna (sau mai bine zis zvon). Si iar nu va zic despre ce este vorba, pentru ca nu vreau sa mint. Dar daca luni se apuca de lucrari, inseamna ca se confirma ce am auzit.
    Exact ce spuneam pe aici si in alte parti: cu bani putini se pot realiza lucruri mari… :drak:

Se mai pun trei scaune in plus? Pana nu vad schimbari radicale…mai bine tac. George, structura, te rugam mult!!!!

Steagul Sportul e+n berna!

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 956 total)
  • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.