Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 956 total)
  • Author
    dragos
    Member

multumesc pentru deschidere…….

Aia pe National tv spuneau ca nu avem licenta. Stie cineva mai multe detalii. Ca parca vad ca termina Craiova pe 14 si ii baga la loc in A retrogradandu-ne pe noi. Ne-a mitica stie el sa faca lucrurile sa iasa bine pentru ai lui.

dragos
    Member

Costin, ne-a dat asigurari sa stam linistiti…..avem incredere.

Radu Dobrin
    Member

Costin parca a scris ca nu stie nimic de licenta :?:

dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

Costin parca a scris ca nu stie nimic de licenta :?:

asa este, dar a spus ca “rezolva siman”………ne intrebam cum???

07Ex
    Keymaster

Poate stie el ceva ce nu stim noi. Eu unul nu cred ca Siman nu e chiar atat de fraier incat sa se pacaleasca de doua ori, odata cu meciul cu Bacaul si a doua cu licenta.

Tavi
    Member

@97SiR wrote:

Poate stie el ceva ce nu stim noi. Eu unul nu cred ca Siman nu e chiar atat de fraier incat sa se pacaleasca de doua ori, odata cu meciul cu Bacaul si a doua cu licenta.

Asa este! Se pot spune multe despre siman dar nu ca e prost … sper ca a invatat ceva din experientza cu banii lui jiji … necazul e ca nu stim daca nu cumva are planul B pe maneca … a mai fost pusa pe tapet varianta Urziceni …

Revin obsesiv: pune frate pe cineva de incredere sa scrie pe forum ca sa stam si noi linistiti. Nu ce ne-am revolta prea tare dar suntem indignatzi :)

dragos
    Member

probabil, se vor monta peste noapte si scaunele la peluze si se va amenaja un teren de antrenament……

wex
    Member

Se anunta zile grele pentru echipele din Divizia A.
    Iata citeva din investitiile pe care le cer noile norme UEFA:
    – terenurile trebuie refacute, pentru a avea dimensiunile standard, de 105×68 metri, care sa fie practicabile pe orice vreme;
    – instalatia de nocturna obligatorie;
    – minimum 1/3 din tribuna acoperita;
    – locuri de parcare pentru cel putin 10% din capacitatea stadionului;
    – baze de pregatire dotate cu terenuri sintetice;
    – ……..si multe altele

Normele UEFA vor intra in vigoare treptat pina in anul 2010.

Din 2007 cluburile vor trebui sa prezinte bugetul pentru sezonul urmator insotit de dovezile ca este realist, cum ar fi contractele de publicitate si de sponsorizare, precontractele transferurilor etc. Acestea vor fi insotite de evaluarea capitalului pe care-l are clubul, iar plafonul de indatorare nu trebuie sa fie mai mare decat capitalul social.

Dupa toate astea mai credeti ca Razboiul Stelelor este de domeniul SF-ului? :P

dragos
    Member

cerintele uefa sunt normale pentru toate tarile, insa la noi se va gasi o solutie de a “pacali” aceste “doleante”………uefa gandeste ca fotbalul atrage INVESTITII si este normal ca si spectatorii cat si jucatorii sa beneficieze de conditii decente, moderne si in deplina siguranta.

cameliu
    Member

Gardianul:

Vasile Siman incearca sa pacaleasca UEFA!

Cu doar patru zile inainte de expirarea termenului privind acordarea licentei de club profesionist, asa cum prevad normele UEFA, Sportul si Apulum au mari probleme. Daca in privinta lui Apulum este clar ca nu s-a facut nimic pentru a obtine licenta, poate si din cauza faptului ca spectrul retrogradarii este evident, Sportul Studentesc, prin presedintele Vasile Siman, incearca sa pacaleasca intr-un fel Comisia de licentiere condusa de Viorel Duru, pe baza unor hartii. Astfel, pentru a arata ca este preocupat de montarea scaunelor care lipsesc stadionului din Regie (foto), Siman va aduce astazi la Comisie un contract prin care o anumita firma se angajeaza sa monteze scaunele pana pe data de 30 iunie. In privinta terenurilor de antrenament si a unei sali de pregatire, asa cum prevede UEFA, Siman a dat de inteles ca va incheia contracte de inchirire cu baza sportiva Antilopa! (V. Negru)

cameliu
    Member

Am si eu o intrebare: cite cluburi de divizia A au propria sala de sport???

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Am si eu o intrebare: cite cluburi de divizia A au propria sala de sport???

nu au, dar va trebui sa aiba…..daca iesea presedinte “bombo”, cu siguranta mai construia cateva sali de sport pentru fiecare club din div.A. si se rezolva totul….dar, asta este alta discutie.

cameliu
    Member

Comunicat de presă 31.05.2005

CLUBUL FC APULUM UNIREA ALBA IULIA

NU A PRIMIT LICENŢA DE CLUB PROFESIONIST

Întrunită azi, la Casa Fotbalului, Comisia de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a admis apelul înaintat declubul AS FC Sportul Studenţesc Bucureşti, acordând acestuia licenţa de club profesionist pentru sezonul 2005-2006 . Aceeaşi Comisie a respins apelul înaintat de clubul FC Apulum Unirea Alba Iulia, menţinând decizia Comisiei de Licenţiere, conform căreia gruparea din Alba Iulia nu a primit licenţa de club profesionist. Hotărârile luate azi sunt definitive.

Vineri, 17 iunie, ora 11.00, directorul de licenţiere al Federaţiei Române de Fotbal, va susţine o conferinţă de presă.

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Comunicat de presă 31.05.2005

CLUBUL FC APULUM UNIREA ALBA IULIA

NU A PRIMIT LICENŢA DE CLUB PROFESIONIST

Întrunită azi, la Casa Fotbalului, Comisia de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a admis apelul înaintat declubul AS FC Sportul Studenţesc Bucureşti, acordând acestuia licenţa de club profesionist pentru sezonul 2005-2006 . Aceeaşi Comisie a respins apelul înaintat de clubul FC Apulum Unirea Alba Iulia, menţinând decizia Comisiei de Licenţiere, conform căreia gruparea din Alba Iulia nu a primit licenţa de club profesionist. Hotărârile luate azi sunt definitive.

Vineri, 17 iunie, ora 11.00, directorul de licenţiere al Federaţiei Române de Fotbal, va susţine o conferinţă de presă.

URAAA, URAA !!!
    tre’ sa desfacem sampania !!!!!!!
    traiasca frf, lpf, sile….aiurea, vrajeala !!!

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 956 total)
  • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.