Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › Liga 1- Sezon 2008-2009
- This topic has 61 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 3 months ago by
Zibling.
-
AuthorPosts
-
August 26, 2008 at 8:02 pm #50391
cameliu
MemberFiind pe la Cluj vreo 2 saptamani mi-am zis hai sa merg in Gruia (unde n-am fost de vreo 14 ani de la ceva blaturi prin B…).
Ce-am vazut: o echipa de impiedicati, mai ceva ca oitzele de anul trecut. O Craiova vioaie si un Stancioiu ca cel mai bun cheferiist.
In plus acelasi Andone fara replica si strategie, niste portughezi rasuflati (mai ales unul Ruiz), in schimb un stadion super fain construit pe ruina de-acu 15 ani…Cu Ando la timona chefere au asigurate 0 puncte in CL si minim 12 goluri incasate! La mai putzine!
August 27, 2008 at 1:46 pm #6943607Ex
KeymasterAm vazut si eu poze cu noul stadion si trebuie sa recunosc ca arata super. Imi aduc aminte cum arata stadionul vechi de pe vremea cand am jucat noi acolo un meci de cupa. Atunci, tin minte ca mi-a trimis Ovidiu niste poze si am vazut cam in ce hal arata stadionul lor.
Cat despre Ando, eu cred ca are zilele numarate la Cluj. Anul trecut a avut noroc cu Dinamo ca altfel nu castigau ei campionatul. Anul asta insa, eu cred ca nu au sanse sa castige. Rapid, dupa parerea mea sunt cea mai buna echipa din liga I.
August 27, 2008 at 9:08 pm #69437cameliu
MemberDupa cite tin minte la meciul ala a fost doar Florin, care le-a spus ceferistilor ca daca veneau “amandoi” suporterii Sportului rasturnau stadionul…
Apropo, la ora asta vin din Gruia… De la Panoramic. Aia se antrenau la vreo 300m de restaurant…si Shtoia se califica!August 30, 2008 at 5:20 pm #69438dragos
Membereu nu cred, ca va pleca Ando din Gruia…..succesul de anu’ trecut il va tine pe post.
poate va pleca (cu demisie) in conditiile in care nu vor avea sanse la campionat, cupa etc., caci de UCL nu poate fi vorba deloc.September 2, 2008 at 7:35 pm #69440Zibling
Member@07Ex wrote:
Atunci, tin minte ca mi-a trimis Ovidiu niste poze si am vazut cam in ce hal arata stadionul lor.
Nu era meci de cupa, ci meci de campionat – primul meci din cel mai bun retur avut vreodata de Sportul Studentesc in Liga 1. A fost 0-0 la CFR Cluj si am facut galerie echipei 5 oameni – eu, Ovidiu, un clujean care tinea cu U Cluj si parintii lui Dedu.
September 3, 2008 at 8:01 am #69441cameliu
Member@Zibling wrote:
@07Ex wrote:
Atunci, tin minte ca mi-a trimis Ovidiu niste poze si am vazut cam in ce hal arata stadionul lor.
Nu era meci de cupa, ci meci de campionat – primul meci din cel mai bun retur avut vreodata de Sportul Studentesc in Liga 1. A fost 0-0 la CFR Cluj si am facut galerie echipei 5 oameni – eu, Ovidiu, un clujean care tinea cu U Cluj si parintii lui Dedu.
E vorba totusi de meciul de cupa cind a fost doar Florin! Noi in A, ei in B si ne-au tras-o:
Round of 16 – 06.11.2002
CFR ClujNapoca
– Sportul Studentesc 1-0(
0-0)
Stadion: Gruia
Spectatori: cca. 3500
Au marcat: 1‐0 Oncică (63)
CFR Cluj: Stef – M. Rus (74 Gorga), Toma, Băcneanu, Dobrău, Pasca – Szekely, Oncică,
Ghiorma – Budeanu (84 D. Florin), Tilincă (61 Manea). Antrenor: George Ciorcei.
Sportul: Eduard Stăncioiu – Răzvan Farmache, Valentin Negru, Constantin
Secăreanu, Florin Maxim – Cristian Irimia, Costin Lazăr (43 Florentin Cruceru),
Laurentiu Dinită, Cristian Ciubotariu (46 Romeo Păduret) – Ionut Mazilu (61 Liviu
Rusu), Octavian Chihaia. Antrenor: Ioan Andone.
Arbitri: S. Munteanu; L. Santo (ambii din Tg. Mures), N. Meghesan (Tarnaveni)
Observator: O. Streng (Oradea)September 3, 2008 at 12:48 pm #6944207Ex
Keymaster^ Exact! Cred ca de la meciul asta am pozele, care de fapt ar trebui sa fie pe site, nu la mine pe calculator. 🙄
September 5, 2008 at 8:05 am #69439cameliu
MemberCe ziceti de Timisoara? Ar fi fenomenal ca (tot) de acolo sa plece distrugerea FRF-ului. Desi e cam greu… FRF au o structura mai ceva ca PCR-ul…
Craciunescu puncteaza:
“Era previzibilă plecarea lui Iancu. Este mare păcat că după Sportul Studenţesc, o altă echipă frumoasă a României, Poli Timişoara, este sacrificată pe altarul Federaţiei. Sunt convins că Timişoara fierbe acum şi nimeni din acel oraş nu va sta cu mâinile în sân. Oricum, e greu de spus ce se va întampla acum cu echipa. Domnul Iancu era patron şi preşedinte al CA, deci dânsul ştie în ce situaţie va lăsa Timişoara. Pe vremea când eram conducător acolo, relaţiile cu Consiliul Judeţean erau bune, chiar foarte bune! Domnului Ostaficiuc îi place mult fotbalul şi este “polist” 100%. Cred că lumea se va implica şi va ajuta echipa” a spus Crăciunescu.September 5, 2008 at 3:07 pm #69443Zibling
MemberHai sa nu mai pupam unde am scuipat. Ce facem acum? Ne facem frati cu dracul?
Parca pana mai adineaori toti spuneati ca FC Timisoara este Fulgerul Bragadiru si locul sau este in B sau in C. Ori ramanem obiectivi, ori nu putem sa fim obiectivi?
Sunt constient ca FRF este o clica de corupti, iar multe din spusele lui Marian Iancu sunt adevarate (legat de relatia sa cu conducerea FRF), insa la fel de adevarat este ca jegosul de Zambon n-a bagat bani in fotbalul romanesc, dar acum vrea sa ia cireasa de pe tort cand echipa lui se zbate in Liga a IV-a si jucatorii lui sunt bucuresteni, dragaseneni etc., deci numai timisoreni nu mai sunt.
September 5, 2008 at 7:08 pm #6944407Ex
KeymasterMda, imi pare rau de Timisoara (orasul), si sper ca dupa aceasta tevatura sa se restructureze cumva FRF-ul (desi nu prea cred). In acelas timp, putin imi pasa de FC Timisoara, Poli AEK sau cum s-o mai numi acum echipa. Din punctul meu de vedere ei tot Fulgerul Bragadiru sunt.
September 5, 2008 at 11:30 pm #69445Tavi
MemberJiji si Marian sunt prieteni. Si impreuna o mare forta. In fotbal cel putin. De acord sa-l dea pe Nasu jos. A furat destul. Sa mai fure si altii
Cum? Asta e treaba lor!
In Romania nu se va schimba nimic! In primul rand nu cred ca vor reusi. Ei doi. Jiji si Marian. Au bagat f multi bani. Daca si Vasile ar fi bagat la fel va spun eu ca era eroul nostru si ne taiam venele prin Piata Universitatii daca eram in locul timisorenilor. Carora, bun sau rau sau cum vreti, Marian le-a readus speranta ca erau vai mama lor sau sunt daca e s-o luam dupa echipa jenantului ala de jambon. Intre noi fie vorba, ala e mancat acum oriunde in Romania! Daca scapa pe strada doar flegme-ntre felinare sa zica “bogdaproste!”
Daca apucati sa treceti macar o data prin Tm si e meci, mergeti! Nu veti avea ce regreta! Eu am fost acolo si e incredibil! Si Iancu are cu siguranta un merit in asta!
Ce e acum prin presa se va fasai si ne vom calma si gata! Poate vom reusi un nou scandal peste cateva luni … care sa ne puna inca odata eticheta de “tara a tuturor posibilitatilor”.
Nasu tot acolo va ramane cu ouale lui si cu ce mai are el! Ca are multe “argumente”! Daca-l va da jos careva, desi, inca o data, nu cred ca va reusi cineva prin puci asa cum s-ar vrea acum cu oameni in strada si spectacole TV si etc, acel cineva va dori in stil balcanic “sa amortizeze investitia”. Si atunci ce am castigat noi?!
Fotbalul, sportul in general, este legat de economie (iar la acest capitol stim cam cum stam) dar si de bun simt. Or asta n-o sa schimbe in tzara asta in urmatorii 184 de ani!
September 6, 2008 at 11:44 am #69446Zibling
MemberCum ai calculat cei 184 ani, Brucane Junior? 😯
September 8, 2008 at 6:47 am #69447Tavi
Member@Zibling wrote:
Cum ai calculat cei 184 ani, Brucane Junior? 😯
Nu l-am calculat. L-am ales aleator. Daca nu ma crezi Andrei hai sa ne vedem peste 184 de ani sa analizam atunci 😈
Acu’ serios! Uita-te la data si ora la care am scris postul respectiv. Eram la Brebu cu niste prieteni si consumasem 5l de blanc … asa ca ce pretentii ai?
🙄Da’ cel mai mult ne-am bucurat duminica dimineatza cand bajbaind dupa zeama de varza am aflat rezultatul ca uitsem sa ne uitam la meciu nationalei. Am avut probleme mult mai importante 😆
September 12, 2008 at 3:08 pm #69448Giani
MemberDaca mai faci apologia consumului de alcool iti cenzurez mesajele
. Hai sa nu mai discutam despre asta, pentru ca oricum ne vom lasa odata cu iubitul nostru presedinte (Parazitii dixit)
.
September 13, 2008 at 10:08 pm #69449dragos
MemberSUPER DAN PETRESCU !!!
FORZA UNIREA – liderul ligii 1 !!!!!!! -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.