Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Liga 1- Sezon 2009-2010
- This topic has 21 replies, 7 voices, and was last updated 12 years, 2 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 8, 2009 at 1:54 am #50736
07Ex
KeymasterAm citit azi pe GSP.ro despre un pusti care joaca la Unirea Alba Iulia, si pe care-l chiama Fabian Himchinschi, fiul lui Adrian, care si el a jucat la Unirea, iar acum este antrenor secund.
Ma intrebam daca nu cumva Fabian este ruda cu tine, Cameliu.
Oricum ii urez succes acestui “Kanu de Romania”, asa cum l-au poreclit cei din GSP. Imi pare bine sa vad ca la numai 15 ani face parte din lotul largit la Unirii. Pacat de Unirea ca e Falub antrenor, ca altfel cred ca ar juca mai bine si ar ajunge mai sus in clasament echipa asta.
September 8, 2009 at 8:47 am #83974cameliu
MemberDa, Adrian mi-e var si Fabian nepot… Himcinschi si nu Himchinschi.
Unde ai gasit articolul pe gsp ca eu nu-l gasesc…September 8, 2009 at 12:12 pm #8397507Ex
KeymasterArticolul l-am gasit pe gsp.ro, pe linkul “Citeşte YGSP!” Este versiunea electronica a ziarului de azi. Linkul este urmatorul, dar s-ar putea sa se schimbe cand va apare ziarul de maine. http://www.ygsp.ro/027/#/8
September 24, 2009 at 12:27 pm #8397607Ex
KeymasterWat goes around comes around …
Nu-mi pare rau deloc de situatia in care au ajuns.
“Dacă Pandurii nu vor plăti în următoarele două etape, toate rezultatele lor vor fi anulate, iar echipa va fi exclusă din Liga I”
Vali Alexandru, secretar general al FRF, a explicat situţia delicată în care se află Pandurii, spunând că dacă trupa gorjeană nu va plăti datoria în următoarele două etape va fi exclusă din campionat. Dacă până mâine, gorjenii nu vor plăti milionul de dolari către Dinamo, vor pierde meciul cu Oţelul, din etapa a opta, cu 0-3 fără posibilitatea de a-l mai rejuca vreodată.
Mai mult, Pandurii riscă să piardă toate punctele acumulate până în acest moment.
“Dacă Pandurii nu îşi plătesc datoria în următoarele două etape, vor fi excluşi. Regulamentul spune că cei de la Pandurii pot să plătească datoria către Dinamo până mâine seară. Dacă nu vor plăti, nu vor juca meciul din această etapă cu Oţelul, şi îl vor pierde cu 3-0. Dacă vor plăti luni, cei de la Pandurii vor fi programaţi pentru etapa următoare, dar meciul cu Oţelul rămâne pierdut. Gorjenii trebuie să să înţeleagă cu Borcea. Trebuie să plătească un milion. Dacă nu vor plăti şi nu vor juca nici în cea de-a doua etapă, vor fi excluşi din campionat. Rezultatele din tur se vor anula, în cazul în care se petrece un astfel de eveniment înainte de finalul turului. Dacă acest lucru se va întâmpla după finalul turului, rezultatele din tur vor fi validate. Dacă rezultatele vor fi invalidate, punctele nu le va mai lua nimeni, nu se vor duce la echipele cu care au jucat Pandurii.” a declarat Valentin Alexandru, secretar general al FRF, la gsptv.
September 24, 2009 at 3:43 pm #83977Ace of Spades
MemberPacat pentru cei de la Targu Jiu,chiar incepusera in forta campionatul,fiind pana in etapa trecuta pe podiumul Ligii 1
.Sper totusi sa se rezolve situatia,chiar nu ar fi benefic pentru Liga I un astfel de deznodamant,considerand ca vor ramane un numar impar de echipe si astfel odata cu fiecare etapa o echipa va sta.Iar pentru cluburi ca Steaua,Dinamo,Cluj ar insemna pierderi de zeci de mii de euro din drepturi de televizare si din bilete.
September 25, 2009 at 12:36 pm #83978Zibling
Member… de fapt e COOL! Daca sezonul asta va fi neprogramata Pandurii iar Gloria Bistrita va retrograda, ar insemna ceva nou pt fotbalul romanesc.
September 25, 2009 at 1:18 pm #8397907Ex
KeymasterDaca Pandurii si Gloria retrogradeaza intra amandoua in seria de vest asa ca nu vom avea “placerea” de a juca cu ele.
September 25, 2009 at 1:31 pm #83980cameliu
Member@07Ex wrote:
Daca Pandurii si Gloria retrogradeaza intra amandoua in seria de vest asa ca nu vom avea “placerea” de a juca cu ele.
Vor intra insa alte 2 sate din C… care o sa ne creeze probleme…
October 4, 2009 at 8:34 am #83981cameliu
MemberNovember 23, 2009 at 7:00 pm #83982sircos
Memberastra – stoia 2-1 … cat ma bucura infrangerea ordinarului si huliganului de stoichita
)
November 24, 2009 at 1:07 am #8398307Ex
KeymasterAcum am vazut si eu ca a pierdut Steaua la Ploiesti.
Ce bine imi pare.
Si am vazut ca si Dinamo a pierdut la Timisoara, iarasi foarte bine, iar Clujul la Vaslui. Ce surprize!
November 24, 2009 at 10:23 am #83984cameliu
Member@07Ex wrote:
Si am vazut ca si Dinamo a pierdut la Timisoara, iarasi foarte bine,
Daca se intampla asta acu’ 3 ani jumate… poate acum jucam in CL in loc de Urziceni…
November 24, 2009 at 1:53 pm #83985Ace of Spades
Member@07Ex wrote:
Acum am vazut si eu ca a pierdut Steaua la Ploiesti.
Ce bine imi pare.
Si am vazut ca si Dinamo a pierdut la Timisoara, iarasi foarte bine, iar Clujul la Vaslui. Ce surprize!
Victoria Vasluiului, dupa parerea mea, era una de asteptat daca e sa ne luam dupa ultimile evolutii avute de elevii lui Marius Lacatus.I mean,dupa 7 victorii la rand ai o anumita siguranta in joc,pe cand Clujul,mai ales dupa victoria dubioasa cu Craiova,continua sa nu convinga.
November 25, 2009 at 7:49 am #83986sircos
Member@Ace of Spades wrote:
Clujul,mai ales dupa victoria dubioasa cu Craiova,continua sa nu convinga.
am o boala pe ei de cand ne-au scos nemeritat anul trecut din cupa romaniei X(
November 25, 2009 at 2:42 pm #83987dragos
Membersper sa ramana in fruntea clasamentului Vasluiul; iar cupa romaniei sa o ia Brasovul. :ymapplause: :ymapplause:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.