Liga 1 – Sezonul 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Liga 1 – Sezonul 2007-2008

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
 • Author
  Posts
 • #50619
  dragos
  Member

  a inceput liga 1.
  Farul Cta (antrenor C.Gache – ex Delta Tulcea) a pierdut la Craiova cu 4-0.
  deh, dupa cateva esecuri se va intoarce la Delta….sa o promoveze. hihi

  #79686
  Zibling
  Member

  Se zvonea ca Farul, in afara de antrenor, va lua mai multi jucatori de la Tulcea. De ce nu au facut-o nu stiu?!?! Iata si efectul. Bine, insa, sezonul asta, intr-adevar, U Craiova va matura cu echipele mici si medii ale Romaniei. Sa vedem ce va face cu SDR-ul, sa nu faca precum noi sau CFR Cluj :(

  #79687
  franz_kafka
  Member

  In editia 2006 – 2007 a campionatului (sau ce o fi) romanesc de fotbal, Liga I, mi-am propus sa nu vizionez nicio partida da capo al fine, si chiar spre surprinderea mea am reusit… Nu vad de ce anume m-ar interesa sa vizionez la tv macar un singur meci de la inceput pana la sfarsit in Liga I, in editia 2007 – 2008, atat timp cat nu evolueaza SS in aceasta divizie (sau ce o fi)!
  Pentru mine Liga I este o competitie pentru cei care razuiesc ca sa capete niste sepci, ori cumpara salam ca sa castige lantisoare de aur (sau cum o fi reclama)! Pentru noi, adevaratul campionat este in Liga a II-a, unde tot felul de vanzatoare la tarabe, suncoase rozalii, citesc pe ascuns Procesul, si nu ceva de Sandra Brown (ma indoiesc de acest fapt, dar ce poate fi mai minunat in Romania contemporana decat, nu doar sa-ti imaginezi, ci chiar sa constati ca traiesti intr-o lume absurda)!!!!

  Inchei prin a striga: traiasca SS !!! (nu credeam sa o spun vreodata, desi recunosc ca pare un lucru absurd, asemenea literaturii scrise de cineva anume, ca sa nu-i mai fac reclama).

  #79688
  adi
  Member

  Pai cum sa nu te scarbesti cand vezi ca sanctiunea pentru Dinamo de doua meciuri acasa fara spectatori a fost anulata imediat de o comisie FRF ?
  Cum sa nu te scarbesti cand vezi brutele sederiste manifestandu-se atat de primitiv pe stadioane ? Cat vor mai fi tolerati ?
  Ma intreb nu daca, dar cand vor muri primii oameni in tribune, mai mult sau mai putin vinovati. Sunt sigur ca se va ajunge acolo, din nefericire, cu imbecilii lepefisto-ferefisti care nu iau masuri ferme. Si dupa aceea, credeti ca va fi cineva cu adevarat tras la raspundere ?
  Nu domnilor, pentru ca ochiul dracului dicteaza in eterna si fascinanta (pentru unii) cloaca a fotbalului romanesc.

  #79689
  franz_kafka
  Member

  Nu mai fi trist! Au fost pedepsiti pana la urma de… Vaslui!!! Si cat de drastica a fost sanctiunea!

  #79690
  Zibling
  Member

  Eu cred ca n-a prins nimeni ideea ca pe o sanctiune, cele 3 derby-uri bucurestene si derby-ul clujean din Liga 1 se vor lasa cu mari scandaluri, daca nu se iau masuri de securitate reale in Romania.

  #79691
  adi
  Member
  #79692
  07Ex
  Keymaster

  Lung articolul, dar interesant.

  #79693
  Zibling
  Member

  @adi wrote:

  http://www.sfin.ro/articol_10749/pentru_cine_bat_clopotele_in_liga_lui_mitica_.html

  Rad si ma cracanez de ras. Pai, de la Gloria Bistrita nu au obtinut nici o informatie. Se vorbeste doar la timpul trecut, si la nivel de zvonuri. Se vede ca la nivel de judet, Jean Padureanu are putere si asupra Registrului Comertului si asupra institutiilor financiare, incat informatii de data recenta nu au putut fi obtinute de cei care au creat acest monstru de articol. 😯

  #79694
  dragos
  Member

  andone si petrescu fac lucruri demne de toata lauda prin liga lu’ mitica…

  #79695
  Zibling
  Member

  Poate vrei sa zici Petrescu si Munteanu, dragos! Ca Andone nu are nici un merit prin ceea ce a facut la CFR Cluj. Acolo echipa era deja formata si ce ceri ti se aduce.

  #79696
  dragos
  Member

  @Zibling wrote:

  Poate vrei sa zici Petrescu si Munteanu, dragos! Ca Andone nu are nici un merit prin ceea ce a facut la CFR Cluj. Acolo echipa era deja formata si ce ceri ti se aduce.

  dar echipa joaca dupa cum le cere el.
  el o aseaza in iarba.
  PS: de ce nu are si sportul un patron asa cum este muresan, care sa-ti aduca imediat ceea ce i-ai cerut ????
  asta este diferenta dintre un patron potent si altul im………(ma intelegi ceea ce vreau sa spun)

  #79697
  Giani
  Member

  Alb-negrii la prima victorie. “U” Cluj a reusit prima victorie dupa 12 etape chiar in fatza Stelei, oferind astfel o sansa in plus concitadinilor de la CFR in lupta pentru titlu. Nu pot spune ca nu ma bucura acest rezultat, si inca din doua motive: simpatia pentru alb-negrii clujeni si dorinta de a vedea titlul in afar grupului de interese numit sedere.

  #79698
  cameliu
  Member

  Felicitari U!!!
  La mai mare oierului!

  #79699
  07Ex
  Keymaster

  Si mie imi pare nespus de bine ca Steaua a pierdut. Astept ziua in care Steaua va retrograda in B si va ramane acolo.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
 • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.