SPORTUL y Cătălin Mulţescu. “Mă antrenez de o lună cu Sportul şi Dan Petrescu e mulţumit de mine. Sînt pregătit şi din punct de vedere fizic, şi al greutăţii. Joi sau vineri voi avea o discuţie cu preşedintele Şiman şi sper să ne înţelegem”, a declarat Cătălin Mulţescu (28 de ani). y Paul Muntenescu
Nu siu de nici unul nimic,dar cred ca au oferte Balan si Bucur, dar va dati seama ca nu ne pot spune nimic.Si nu o sa plece nici unul daca oferta nu e buna.Cat despre mine,sunt ceva oferte dar nu-mi zice nimic Vasile.Oricum daca am sa plec o sa confirm pe forum inaintea presei.Lazar
Momentan echipele mari din Bucuresti nu sunt dispuse sa ofere mai mult de 250.000 USD pentru jucatori proveniti de la Sportul! Asta seamana deja a conspiratie si incep sa devin nervos!
ai dreptate, ovidiu !!!
“marile” cluburi din capitala nu doresc sa plateasca sume mari pentru jucatorii sportului (care au valoare), ci prefera pomana, aproape gratis…
vasile ar trebui sa tina la pret si sa nu cedeze in fata celor “mari”…….
JUCATORII NOSTRI MERITA SUME BAROSANE PENTRU CA AU VALOARE!!!
Nu siu de nici unul nimic,dar cred ca au oferte Balan si Bucur, dar va dati seama ca nu ne pot spune nimic.Si nu o sa plece nici unul daca oferta nu e buna.Cat despre mine,sunt ceva oferte dar nu-mi zice nimic Vasile.Oricum daca am sa plec o sa confirm pe forum inaintea presei.Lazar
Normal, ca nu iti cerem date confidentiale. Numai ceva de genul: Balan-arde – trenul de Kiev trage la peronul nr.5… 😈
Balan spre Rusia
Bucur la mai multe echipe
Asta e tot ce stiu altii nu mai sunt, decat eu ce mai am ceva .
Dar nu se stie de unde sare iepurele cum s-a intamplat cu Negru
[/list]
Are dreptate Ovidiu si eu consider ca ar trebui sa ceara omul cat mai multi bani .Nu trebuie sa-si scoata omul banii pe noi si ceva peste ca doar nu ne da ca sa se afle si el in treaba???.Clubul trebuie sa renasca ca pasarea Phoenix.
NU????????????????????????
Normal ca trebuie sa obtina transferuri cat mai bune, singura problema este ca banii sa nu se opreasca in buzunarele lui si plateasca salariile la timp.