Lotul de jucatori 2004 – 2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Lotul de jucatori 2004 – 2005

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 192 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Din cate stiu eu el nu extrage petrol dar ca sa poata plati salariile trebuie sa se dea intr-un fel peste cap: sau vinde jucatori sau se imprumuta sau gaseste un investitor sau pune gura la pamant si scoate titei ca Sadam :))

Radu Dobrin
    Member

…sau…daca ar fi jucat in aceeasi liga cu detinutii de drept comun care inoata prin haznaua lpf:ului, ar mai fi existat o solutie… sa fure.. :?

dragos
    Member

Costine, iti doresc sa ajungi la o echipa de top la care sa fii platit la timp +
    PRIME DE MECIURI…….SUCCESS !!!!

insa, daca nu ai o oferta concreta, ramai la noi pana la vara…..avem nevoie de o minte limpede la mijloc.

ultrasro
    Member

Poza cu echipa in 11.04.2005

apar si eu pe acolo :)

http://site.neogen.ro/ro_montana/images/img_299880.jpg

Radu Dobrin
    Member

tu pe ce post esti acolo Ovidiu? 😆

Ultras
    Member

Cum ce post? Finantator! 😈

ion
    Member

propun sa facem si noi o poza tot pe stadion ! Daca se poate !

cameliu
    Member

Ovidiu, ar trebui sa scrii si jucatorii, pe rinduri (aici, nu pe poza!)…
    De la stinga la dreapta… incluzind pe toatra lumea (si finantatorul, rindul de mijloc primul din stinga 😆 😆 😆 )

Tu i-ai convins sa faca poza sau era in program?
    Poti sa-mi trimiti te rog pe mail poza, insa fara scrisul de sus (nu-mi plac culorile)?

Ultras
    Member

Sus: Marius Lulea, Costin Curelea, Alin Ratiu, Razvan Stanca, Dorinel Alecu, Eduard Stancioiu, Vasile Nicola, Florentin Cruceru, Marius Nae, Tiberiu Balan
    La mijloc: ultrasro, Michelle Bon (preparator fizic), Cristi Pojar, Lucian Turcu, Sorin Radoi, Ionut Mazilu, Constantin Secareanu, Marian Dedu, Razvan Patriche, Andrei Stanga, Dan Petrescu. Iulius Cezar Zamfir
    Jos: Dacian Varga, Gheorge Bucur, Florin Sandu Maxim, Liviu Rusu, Costin Lazar, Stelian Stancu, Marius Oae, Viorel Ferfelea

dragos
    Member

buna idee, Ioane sa facem si noi o poza tot pe stadion si daca s-ar putea cu toata echipa……..
    asa cum a zis si Cameliu, era in program o poza de echipa sau a fost ceva ad-hoc?????

dar, in poza nu apar Costel Pana si Florin Tene, de ce????

dragos
    Member

tre’ sa retinem ca este prima poza a echipei dupa un NUMAR MARE DE ANI in care nu s-a facut poza de grup…….nici nu mai stiu cand a fost ultima???
    parca, prin ’88-’89……..

dragos
    Member

@ion wrote:

Ioane, eu vreau poza de grup cu: galerie + echipa + siman…..eee, ce zici????

ion
    Member

@dragos wrote:

@ion wrote:

Si cu nevestele si amantele….

dragos
    Member

@ion wrote:

@dragos wrote:

@ion wrote:

Si cu nevestele si amantele….

eventual……vorba aia: unde-s multi, e vorba multa!!!!!

ultrasro
    Member

Poza era programata dar din pacate Pana si Tene nu au fost prezenti iar Ciupe este accidentat dupa cum stiti cu totii. Mai am o varianta in care apar si medicul, psihologul, maseorii si organizatorul de competitii. Vasile Siman nu a vrut sa apara in poza asa ca m-am pozat eu in compensatie :))

Din pacate echipa nu sta prea bine cu echipamentul, unele tricouri au ramas fara numere dupa prima spalare 😯

Treningurile sunt extrem de ciudate, foarte largi pentru mulri dintre componentii lotului, nu stiu cum au potrivit marimile 👿

Jucatorul din stanga sus nu se numeste Palamida ci LULEA….. 😯 , a fost greseala mea de interpretare a unui banc auzit la teren 🙄

O alta varianta a pozei o gasiti la adresa http://www.romaniansoccer.ro/poze/ss_2004_05.jpg

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 192 total)
  • The topic ‘Lotul de jucatori 2004 – 2005’ is closed to new replies.