Lotul de jucatori 2004 – 2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Lotul de jucatori 2004 – 2005

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 192 total)
  • Author

@97SiR wrote:

@Ultras wrote:

In momentul asta ar fi rezerva lui Stanca rezerva lui Stancioiu 😈

Deci sa inteleg ca si daca Stelica ramane la noi, sanse de a juca sunt minime?

Nu cred. Tu crezi ca el ar sta la noi de dragul de freca tusa? :)

07Ex
    Keymaster

Poate vrea doar sa fie on inspiratie jucatorilor tineri si sa joace doar cand apuca. In plus poate se pregateste sa devina antrenor asa ca-i trebuie experienta.

adi
    Member

aseara la o emisiune pe tv sport, stelea spunea ca saptamana viitoare se decide daca ramane la sportul. a fost invitat si dan petrescu, dar nu am prins decat sfarsitul emisiunii, asa ca nu stiu ce au mai zis.

razvanR
    Member

cred ca ati citit in ziarele de ieri ca dan petrescu a declarat dupa meciul de la pitesti ca am fi avut 10 puncte in clasament cu stelea in poarta

Cainele
    Member

Pai…ramane sau nu?!

cameliu
    Member

Bogdan Stelea. Acesta a dat acelaşi termen, dar şansele ca el să vină la Timişoara sînt mult mai mari, ofertele din străinătate lipsind se pare. “Am vorbit cu Toni Doboş şi i-am spus că dacă nu plec afară, voi veni la Timişoara”, a declarat ieri Stelea.

Toni Doboş negociază în capitală
    Preşedintele timişorenilor, Anton Doboş, a plecat spre Bucureşti şi urma să se întîlnească aseară tîrziu cu Stelică pentru a discuta condiţiile şi a-l convinge să vină în Banat. “El este oricînd o soluţie. Dacă nici Stelea nu e soluţie, atunci cine e? Chiar dacă noi avem foarte bine acoperit acum postul de portar”, a declarat Doboş. Acesta încearcă să-l convingă pe fostul portar al naţionalei să accepte chiar mai repede decît termenul-limită de 1 septembrie. Interesant e că tocmai pe postul de portar concurenţa a sporit deja o dată cu titularizarea lui Zimmermann, de care clubul este mulţumit pînă acum, iar pe bancă se află fostul titular, Cătălin Grigore.

ion
    Member

@cameliu wrote:

Bogdan Stelea. Acesta a dat acelaşi termen, dar şansele ca el să vină la Timişoara sînt mult mai mari, ofertele din străinătate lipsind se pare. “Am vorbit cu Toni Doboş şi i-am spus că dacă nu plec afară, voi veni la Timişoara”, a declarat ieri Stelea.

Toni Doboş negociază în capitală
    Preşedintele timişorenilor, Anton Doboş, a plecat spre Bucureşti şi urma să se întîlnească aseară tîrziu cu Stelică pentru a discuta condiţiile şi a-l convinge să vină în Banat. “El este oricînd o soluţie. Dacă nici Stelea nu e soluţie, atunci cine e? Chiar dacă noi avem foarte bine acoperit acum postul de portar”, a declarat Doboş. Acesta încearcă să-l convingă pe fostul portar al naţionalei să accepte chiar mai repede decît termenul-limită de 1 septembrie. Interesant e că tocmai pe postul de portar concurenţa a sporit deja o dată cu titularizarea lui Zimmermann, de care clubul este mulţumit pînă acum, iar pe bancă se află fostul titular, Cătălin Grigore.

Felicitari conducerii clubului nostru !Inca odata s-a dovedit daca mai era nevoie case pricep si au valoare!

Radu Dobrin
    Member

sincer sa fiu….nu sint convins ca stelica ar fi fost o solutie in locul bravilor nostrii portari …

ion
    Member

@Radu Dobrin wrote:

sincer sa fiu….nu sint convins ca stelica ar fi fost o solutie in locul bravilor nostrii portari …

ok sa asteptam …era o solutie dpdv al experientei in teren Avea cine sa aseze apararea etc etc Dar asta e…Eu nu cred ca avem portari mai buni decit cei din Timisoara Si totusi Stelea se pare ca va merge la ei

Ultras
    Member

Siman a declarat ca asteapta sa se termine perioada de transferuri afara (1 septembrie) pentru a face o oferta pentru Stelea. Oricum varianta cu Poli mi se pare putin probabila.

cameliu
    Member

Siman mai poate sa astepte…
    Dobos zice ca Stelea e la Timisoara…

Stelea la Poli AEK Timişoara
    “M-am înţeles cu Stelea să vină la Poli. Dacă îi va plăcea aici, el îşi va încheia cariera la Timişoara”, a afirmat astăzi preşedintele clubului Poli AEK, Anton Doboş. “Ne-am înţeles pe un an, acum aşteptăm doar să-i vină cartea verde de la Salamanca din Spania. Dacă ajunge pînă sîmbătă, atunci ar putea intra în teren, chiar împotriva Oţelului”, a mai declarat Doboş.

cameliu
    Member

SPORTUL
    Cătălin Mulţescu vrea în Regie
    “Am cîteva oferte, una este de la o echipă de Divizia A din Moldova. Totuşi, eu vreau să joc la Sportul. Am vorbit cu domnul Dan Petrescu şi mi-a promis că dacă mă voi pune la punct cu pregătirea fizică, ne putem înţelege. Din ţară, Sportul este prima opţiune”, a declarat Cătălin Mulţescu. Ieri, gruparea din Regie a jucat un meci amical între prima şi a doua echipă a sa (5-0). Pe întreaga durată a reprizei secunde, Cătălin Mulţescu a apărat poarta celei dintîi formaţii. / Paul Muntenescu

ion
    Member

Ar fi f bine daca am avea alt portar .Macar poate ca aceasta situatie ii va stimula pe ceilalti doi sa se concentreze mai bine cind joaca.Cit de posibila e venirea, asta cred ca o stie mai bine Ovidiu …

Radu Dobrin
    Member

de unde vine acest multescu?…. citi ani are?…etc…

cameliu
    Member

a fost portarul astrei destul de mult timp, apoi a jucat prin Moldova. E fiul lui Gigi, si cred ca are vreo 25-26 de ani. Nu stiu daca n-a fost si pe la nationala de tineret cindva…

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 192 total)
  • The topic ‘Lotul de jucatori 2004 – 2005’ is closed to new replies.