m.sportulstudentesc.com – Adresa site mobil

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related m.sportulstudentesc.com – Adresa site mobil

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Incepand de astazi am lansat versiunea pentru mobil al site-ului nostru. Adresa este m.sportulstudentesc.com
    Site-ul poate fi folosit utilizand telefoanele mobile Blackberry, Android, Apple (inclusiv iPad/iPod Touch).

Pentru moment nu am pus prea multe informatii pe site-ul mobil, dar in urmatoarele cateva saptamani vom adauga cat mai multe informatii despre echipa si club. Astept comentariile voastre la adresa acestui site.

Felicitari Cazimir pentru crearea acestei versiuni pentru mobil. Sunt sigur ca multi vor fi fericiti de noul site si il vor folosi atunci cand nu pot fi langa un laptop sau PC. Eu momentan nu am smartphone, dar cu siguranta cand voi avea, voi fi tare bucuros sa pot accesa ce au mai scris suporterii Sportului pe forum, indiferent unde sunt :) .

07Ex
    Keymaster

Eu am iPhone de mult timp, si cam toate echipele pe care le simpatizez au site specific pentru mobil (app). Echipele din Romania vad ca nu au inca asa ceva, astfel incat m-am gandit sa fim noi prima echipa care sa avem app special pentru telefoanele mobile.

Pentru moment continutul site-ului mobil este mult mai la zi decat cel pentru PC, mai ales lista cu lotul actual. Ce-mi lipsesc pentru a completa lista sunt pozele cu anumiti jucatori … Ciobanu, Lazar, Serban, Popa, Ciubotariu, Nistor, si Novac. Nu stiu la cine as putea apela pentru a face rost de pozele jucatorilor. Poate le au Florin sau Ovidiu?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.