Mascota clubului

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    mihada
    Member

Mai intii, avem nevoie si de o mascota? Daca da, zebra sau panda? Sau niciuna dintre ele? In mod sigur nu va fi vaca din rasa Holstein. Ne mai gindim si la alte animalutze/insecte/… in alb si negru? Mie mi-ar fi placut piranha…

franz_kafka
    Member

Eu mi-as dori ca Florin Prunea sa fie mascota SS, fara sa se deghizeze in panda sau zebra, ci sa fie el insusi! Sa sara, sa urle, sa se agite, sa scuipe cand vrea sa vorbeasca…, asa cum de altfel o face de obicei!

Tavi
    Member

in anii 80 jucam cu un taur negru pe spate deasupra numarului

Si totusi …PINGUINUL…??!!
    chiar daca nu bate pe nimeni…. este haios …vezi LINUX

adi
    Member

Eu va propun ca mascota echipei sa fie un manz negru, din 2 motive:
    1. rimeaza cu ideea de tinerete, de gasca nebuna.
    2. poate fi o aluzie la istoria clubului (“nu mor caii cand vor cainii”)

Giani
    Member

Eu va propun o pisica in alb si negru. Pentru ca toti sunt zmei, caini, oi, ciori, etc; noi sa venim cu un animalut mic si tupeist, care de fapt intotdeauna isi impune punctul de vedere. Pe caine il mai pedepsesti, cioara e ca atare, oaia iti aduce profit, dar pisica, asa mica si nesemnificativa cum este, iti face parul cret si iti pune neuronii pe bigudiuri. Cine crede ca o miorlaitoare este un simbol pasnic se inseala, eeste chiar foarte agresiva. Nu as vota pentru Panda pentru ca este deja adjudecat, la WTW.

07Ex
    Keymaster

Nu stiu cat de buna e ideea cu pisica, dar imi place cea cu taurul sau chiar cu pinguinul.

1.MANZ
    2.MANZ
    3.MANZ
    4.MANZ
    5……….

Zibling
    Member

Prefer si eu tot pinguinul, insa nu prea merge la un sport ca fotbalul. Iar in privinta manzului… cine va deosebi o sigla cu un cal de una cu un manz ???

Alte variante nu avem ? De exemplu, mai sunt balena, cotofana, porcul de Guineea, strutul.

Giani
    Member

In privinta pisicii glumeam, desi, daca stam sa ne uitam la dimensiunile galeriei, ar fi fost una reusita. Dintre propunerile de mai sus, reusite mi se par cele cu panda si cu taurul. Sau o pantera neagra, in genul celei folosite de Florin.

mihada
    Member

Pacat ca nu e rindunica mai agresiva de felul ei. Mi-ar fi placut una stilizata ca un avion in picaj.

07Ex
    Keymaster

Ideea cu pantera neagra folosita de Florin este si ea foarte buna. Eu ma gandeam insa ca noi fiind porecliti “gasca nebuna” putem avea o turma de tauri “nebuni”, si parca ar fi mai sugestiv decat niste pantere salbatice. Ma rog, vom vedea ce va iesi.

Tavi
    Member

cred ca ni se potriveste destul de bine pentru ca este cea care renaste din propria-i cenusa … ma rog … era doar o idee

Giani
    Member

E o idee buna, dar pasarea Phoenix este reprezentata in rosu. In plus riscam un conflict de imagine cu Timisoara, care foloseste melodai generica a trupei rock pe post de imn neoficial. Raman la ceva mai agresiv: taur sau pantera. Doar suntem suporteri de fotbal, nu de tenis.

Giani
    Member

@franz_kafka wrote:

Eu mi-as dori ca Florin Prunea sa fie mascota SS, fara sa se deghizeze in panda sau zebra, ci sa fie el insusi! Sa sara, sa urle, sa se agite, sa scuipe cand vrea sa vorbeasca…, asa cum de altfel o face de obicei!

Chiar un cercopitec nu mi se pare deloc reprezentativ pentru o echipa ce se adreseaza unui public restrans, de formatie intelectuala.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.