Meciuri Amicale, vara 2004

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Meciuri Amicale, vara 2004

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author
    dragos
    Member

@cameliu wrote:

Stoichiţă vrea să renunţe
    Tehnicianul Mihai Stoichiţă şi-a astăzi anunţat colaboratorii, după înfrîngerea suferită de Farul, cu scorul de 2-0, în faţa Sportului, în cadrul unui meci amical, că vrea să renunţe la conducerea tehnică a echipei constanţene, anunţă Mediafa

scorul este egal: 2 victorii – 2 infrangeri………ne revenim.
    imi pare rau de stoichita (“lippi” al nostru), daca ar demisiona chiar asa repede…..ce atata graba……n-are rabdare sa-i batem si in oficial si apoi poate pleca…….

cameliu
    Member

Sportul Studentesc a batut pe Precizia Sacele. Pentru “studenti” au marcat Nae si Curelea.

ultrasro
    Member

Sportul Studentesc – Precizia Sacele
    Scor 2-1 (1-0)

Au marcat pentru Sportul in minutul 2 Nae si in minutul 73 Curelea/ pentru Precizia a marcat Sala (min. 53)

Stanca – Oae, Patrichi, Secareanu, Cruceru – Nae, Nicola, Ferfelea, Turcu – Bucur, Varga

Au mai intrat: Mazilu, Maxim, Curelea

Tavi
    Member

… junior?

Ultras
    Member
    Tavi
    Member

Promitator! :)

Ultras
    Member

Ieri, Costin Curelea a implinit 20 de ani! La Multi Ani si cat mai multe goluri in Divizia A!

Tavi
    Member

Sa ii dea Domnul sa se transfere direct la Real!

Ultras
    Member

Ovidiu, ce stii de echipa? S-a intors in Bucuresti? Ceva antrenamente in Regie?

ultrasro
    Member

Sambata de la 20.15 in Ghencea :)

dragos
    Member

sper sa pot sa vin si eu…..in alta ordine de idei, grigoras l-a inlocuit pe stoichita la farul – este un nou motiv sa-i tragem o “bataie” in regie si chiar si pe malul marii…….

E UN LUCRU IMBUCURATOR CA ECHIPA A INCEPUT SA JOACE SI SA AIBA REZULTATE POZITIVE. SPER CA IN CAMPIONAT SA AVEM PARCURSUL DIN ULTIMILE TREI MECIURI DE PREGATIRE SI POATE ANUL ASTA NOI VOM FI SURPRIZA FRUMOASA DIN DIVIZIA A.
    SI ASA ZICEA SIMAN CA NU AR TREBUI SA NE BUCURAM PENTRU PROMOVARE CI DACA AM CASTIGA CAMPIONATUL POATE CHIAR IL CASTIGAM.
    SUNT NEBUN NU-I ASA SAU FOARTE OPTIMIST? :)

ultrasro
    Member

trebuie doar ca jucatorii sa aiba incredere in ei…

07Ex
    Keymaster

Eu zic ca de la a promova in prima divizie si pana la a castiga campionatul mai e cale lunga. De acord cu voi, jucatorii trebuie sa aiba incredere in ei pentru a avea rezultate cat mai bune, dar sa nu uitam totusi ca exista si factori asupra carora nici noi si nici jucatorii nu au nici un fel de control, ca de exemplu … coruptia, meciurile aranjate, faptul ca nu prea ne inghite lumea (si aici ma refer la cei care conduc fotbalul in Romania)

IN GERMANIA ACUM 3 SAU 4 ANI KAISERSLAUTERN PARCA IN ANUL IN CARE AU PROMOVAT IN PRIMA DIVIZIE AU CASTIGAT SI CAMPIONATUL.
    EU CRED CA ACUM UN AN SAU DOI CU LOTUL PE CARE IL AVEAM DE DEPARTE PUTEAM TERMINA PE UN LOC DE CUPE EUROPENE DAR DACA NU AU EXISTAT SI BANI PENTRU JUCATORII NU S-A REUSIT NIMIC. POATE ANUL ACESTA SE VA SCHIMBA CEVA.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • The topic ‘Meciuri Amicale, vara 2004’ is closed to new replies.