Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Meciuri amicale – vara 2005
- This topic has 40 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 10 months ago by
cameliu.
-
AuthorPosts
-
July 25, 2005 at 8:44 am #71924
Tavi
Member@Radu Dobrin wrote:
cine e oprea
:
Nelu
July 25, 2005 at 10:39 am #71925alex g
MemberDupa toate datele de pana acum cred ca este fundasul de a farul batut asta iarna de grigoras si care nu a mai vrut sa stea la farul sau ei nu au mai vrut sa-l tina(nu stiu varianta adevarata). De asta iarna trebuia sa plece la Ceahlaul dar abia acuma l-am vazut pe lista.
Dupa datele de la romsocc are 22 de ani, 1,81 m si joaca fundas central.July 26, 2005 at 12:00 pm #71926cameliu
MemberRomaniansoccer:
Meci amical: Politehnica Chişinău – Sportul Studenţesc Bucureşti 1-2
Echipa Sportul Studenţesc a repurtat victorie lejeră şi în cel de-al doilea amical din stagiul de pregătire pe care-l efectuează la baza clubului de fotbal Zimbru Chişinău. Deşi a fost condusă de nou-promovata Politehnica Chişinău, trupa lui Dan Petrescu a revenit în repriza secundă, graţie inspiraţiei atacantului Ionuţ Mazilu.
În primele 45 de minute, echipa bucureşteană a jucat cu rezervele, şi ca rezultat a încasat un gol de generic de la Dinu Caras, care a înscris de la circa 25 de metri. Poli a mai avut o oportunitate de a înscrie, în timp ce Sportul nu a pus deloc în pericol poarta grupării chişinăeune.
Lucrurile s-au schimbat total în partea a doua a meciului, când pe teren a jucat cu adevărat o singură echipă – Sportul Studenţesc. Mazilu a egalat în minutul 75, pentru ca peste 4 minute, Nae să fructifice o pasă de la acelaşi Mazilu. Următorul meci amical, Sportul îl va susţine mâine contra echipei FC Tiraspol.
Mihai Sandu (Chişinău)
July 28, 2005 at 12:55 pm #71927ion
MemberFC TIRASPOL -SPORTUL 0-1 a marcat Sigartau
Bai fratilor sinteti in concediu?
July 28, 2005 at 2:48 pm #71928Florin
MemberE posibil ca Sighiartau sa fi dat golul. Sorin nu stia sigur. E posibil sa fi fost Oae…
Sambata de la ora 11.00 se disputa faza a doua a Cupei Romaniei in care Sportul Studentesc II intalneste pe FC Snagov. Cine doreste sa vina la meci, acesta se va desfasura pe Antilopa (metrou Pantelimon, in spatele salii Antilopa, care se afla imediat dupa intrarea in fabrica Antilopa). Deja s-au anuntat 5-6 pe care i-am contactat telefonic. E destul de interesant, pentru ca jucam cu o echipa formata in majoritate din juniori de la grupa ’87 (viitorul luminos si apropiat al Sportului)
La stadion nu s-a pus nici un scaun, asa ca vom sta la vechiul nostru loc la tribuna I. La terenul artificial se lucreaza intens. S-au turnat 2 fasii de asfalt (mai sunt de turnat vreo 3). S-au montat stalpii (vopsiti in verde). Tartorul lucrarii se pare ca este vechiul nostru amic Costelo. Cam pe 8 august va fi gata.
PS. In alta ordine de idei vestile de care vorbeam sunt excelente. 😈
July 29, 2005 at 10:28 am #71929dragos
Member@ion wrote:
FC TIRASPOL -SPORTUL 0-1 a marcat Sigartau
Bai fratilor sinteti in concediu?
este Sheriff Tiraspol ???
daca ar fi asa, atunci este un rezultat excelent, caci i-am vazut jucand cu dinamo (sheriff – dinamo – 2-0) si mi-au placut cum au jucat……July 29, 2005 at 10:59 am #71930alex g
Membersunt curios de ce tot repetati ce spun altii prin copierea textului , ce semnificatie are?
July 29, 2005 at 11:28 am #71931cameliu
Membernu este Sheriff! La ora aia aia jucau in preliminariile CL contra lui Partizan Belgrad parca…
July 29, 2005 at 11:56 am #71932Florin
Member@alex g wrote:
sunt curios de ce tot repetati ce spun altii prin copierea textului , ce semnificatie are?
Cand se comenteaza sau se face referire la ce a scris altcineva pentru a nu exista confuzii…
July 30, 2005 at 4:01 pm #71933ultrasro
MemberLa Chisinau
Zimbrul Chisinau – Sportul Studentesc 0-3
ora 9.00Au marcat Mazilu (2) si Curelea
In Bucuresti
ora 11.15 in Cupa RomanieiCS Snagov – Sportul Studentesc II (Under 19) 3-1 dupa 120m (0-1 la pauza, 1-1 dupa 90 minute)
Pentru Sportul Studentesc II a marcat Lulea in minutul 28
August 2, 2005 at 9:43 am #71934cameliu
MemberJoaca si ei cu Juventus
Echipa antrenata de Dan Petrescu isi va finaliza pregatirile pentru Diviza A cu un meci de verificare ce se va disputa miercuri, pe stadionul din Regie. In timp ce la Timisoara, in aceeasi zi, campioana Italiei, Juventus, va juca impotriva lui Poli, studentii isi vor masura fortele tot cu Juve, insa formatia cu nume similar din cartierul Colentina.
Alexandru Bradescu
2august2005 -
AuthorPosts
- The topic ‘Meciuri amicale – vara 2005’ is closed to new replies.