Mircea Sandu 22.10.1952

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Mircea Sandu 22.10.1952

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    razvanR
    Member

Poza cu banca de rezerve a Sportului studentesc, pe site-ul FRF: http://www.frf.ro/management.htm

Andrei
    Member

cine mai e in poza? al doilea pare sa fie Aurica Munteanu

ultrasro
    Member

Cum ati primit vestea retrogradarii Sportului în Liga a II-a?
    Când am aflat ca ne-a pus pe noi în locul Sportului, l-am sunat pe Mircea Sandu si i-am spus sa revina asupra deciziei si sa înceapa campionatul Ligii I cu 17 echipe. I-am zis ca nu vrem locul si ca dorim sa promovam din Liga a II-a. Sandu mi-a raspuns ca, daca nu vrem, va invita urmatoarea echipa care terminase sub noi sa se înscrie în Liga I. Atunci am acceptat sa revenim, desi eram convins ca nu ne va fi deloc usor.

Mai revenea Pandurii în Liga I daca nu era Mircea Sandu presedinte la FRF?
    Daca nu era Mircea Sandu presedinte, nu doar Sportul ar fi fost retrogradata, ci ar mai fi fost trimise în Liga a II-a înca doua-trei echipe.

Lui Marin Condescu îi place sa joace fotbal

A gresit Vasile Siman sau pur si simplu nu a vrut sa plateasca datoriile?
    El a crezut ca nu va pati nimic, dar realitatea a fost cu totul alta. Siman avea datorii foarte mari, iar nici daca ar fi vândut toata echipa nu ar fi scapat de datorii. Sportul nu putea fi salvata!

http://www.prosport.ro/articole/sportul-nu-putea-fi-salvata/25288

franz_kafka
    Member

In toata palavrageala lui Marin Condescu, nu exista decat un singur adevar rostit, si anume: SS nu mai putea fi salvata! Asa este mafia: nu uita si nu iarta pe cine ii grseste! SS a pacatuit fata de FRF si LPF prin faptul ca a jucat frumos, dar mai ales corect.
    Ce nevoie avea SDR (amintiti-va de indiferenta suspecta a acestei cooperative: Becali+Rednic+Lucescu jr, ce troica minunata de parca ar fi Lenin, Stalin si cu Trotki!) de o echipa concurenta pentru cupele europene? In urma cu un sezon ii trecuse glontul pe la ureche, si Vasile Siman nu a vandut nimic, mai ales la pret de chilipir! Iar Marin Condescu trebuia rasplatit cumva pt contributia decisiva la ungerea lui capo di tutti capi! Daca era om sarac si cinstit asa cum pretinde, tb sa refuze ceea ce nu i se cuvenea! Dar ti-ai gasit verticalitate la o biata maimuta bipeda si paroasa, care si-a dus traiul numai in jungla si s-a trezit brusc, locuind in buricul targului! Culmea tupeului: dupa ce patronezi o echipa care un intreg sezon nu a fost decat o papusa gonflabila peticita la cheremul oricui, vrei sa o calugaresti la sfarsit de an competitional (ceea ce a demonstrat ca de fapt ca Liga I nu este decat un bordel).
    Iar in fruntea aceste jalnice mafii se afla un individ caruia i se mai spune si…, nu-mi amintesc cuvantul, dar parca incepe cu litera N. Sa fie oare de la natarau? Sau de la nemernic? Ori si fie vorba si de unul, si de celalalt? Nu stiu…, poate ma ajuta cineva sa raspund la aceste intrebari!

PS: Ultras ro,
    Chiar nu pot sa adorm, gandidu-ma cum de te-ai pacalit pe tine insuti, inregistrand discutiile pe forum despre Domnul N la foste glorii!

E trecut de miezul noptii si tot nu pot sa adorm… Oare, e vorba de natang? Ajutati-ma, va rog!

Giani
    Member

Si il capo di tutti capi a ajuns in CPEx, asa cum isi dorea. Sa vedeti acum sedereala oficiliazata europeneste.

franz_kafka
    Member

Giani,
    Sa stii ca nu esti departe de adevar…, in sensul ca intotdeauna comunismul a cooperat si s-a folosit de tot ce destabilizeaza democratia…, deci inclusiv de mafie! Nu-i de mirare sa auzim ca mafiotii de azi, oricat de mari sau de mici se pretind, sunt, de fapt, comunistii de ieri, care s-au reprofilat (au fost nevoiti sa se adapteze la realitatile istorice)!
    Daca acest capo di tutti capi mioritic (fireste, pt a fi autentic, miroase a usturoi si branza, nu doar cand deschide gura, ci mai ales cand se descalta) s-a ajuns la nivel european, cred ca tb sa asteptam posteritatea sa indreptateasca SS pt nelegiurea pe care marsavii au savarsit-o impotriva sa.
    Sa fie acesta capo de tutti capi, in timp ce se pregatea sa vb la forurile europene despre situatia fotbalului romanesc peste care s-a revarsat fericire si prosperitate in vremea mandatului sau? Se pare ca domnisoarele de alaturi intruchipeaza dreptatea, adevarul si alte asemenea virtuti ale fotbalului nu doar romanesc, ci mondial. Ori poate ma insel, pt ca desi ezita sa vb si sa se descalte intrucat miroase a usturoi si branza, totusi ii lipseste diplomatul… http://www.borat.tv/ms_blog/cannes.jpg

franz_kafka
    Member

Ati vazut ultima isprava a lui IL CAPO DE TUTTI CAPI PATRATE din fotbalul romanesc? Se pare ca a influentat decisv desemnarea candidaturii Poloniei si Ucrainei, posesoare a unui dosar modest, ca tari organizatoare a Campionatului European (2010)…
    Dar se pare ca si-a cam gasit nasul (cel adevarat), suparand Italia…
    Eu zic sa incepem sa-i numaram zilele in forul european!

Zibling
    Member

Da, si asta e adevarat – a suparat el tara aia condusa de mafioti. Eu zic ca-i sunt numarate zilele la modul general. 😈

adso
    Member

Dănciulescu l-a egalat pe Mircea Sandu în clasamentul all-time al golgheterilor

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, l-a egalat pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, în clasamentul all-time al golgheterilor din primul eşalon, în urma reuşitei din meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara, scor 1-1, disputat, sâmbătă, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Dănciulescu a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 64, din pelanti, şi a ajuns la 167 de reuşite în Liga I. El l-a egalat în clasamentul all-time al celor mai buni marcatori din primul eşalon pe Mircea Sandu, autor a tot atâtea goluri în 407 meciuri. Mircea Sandu a jucat în Liga I pentru Progresul Bucureşti, în sezonul 1970-1971, în care a marcat două goluri, Sportul Studenţesc, unde a înscris de 163 de ori în perioada 1972-1986, şi Gloria Buzău (1986-1987, 2 goluri).

Ionel Dănciulescu este devansat în ierarhia celor mai prolifici jucători de Dudu Georgescu (252 de goluri), Rodion Cămătaru (198), Marin Radu (190), Florea Dumitrache şi Ion Oblemenco (ambii cu 170).

Sursa: Mediafax

http://gsp.ro/stire/danciulescu-l-a-devansat-pe-mircea-sandu-in-clasamentul-all-time-al-golgheterilor-63720.html

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.