Muzeul clubului Sportul Studenţesc

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Muzeul clubului Sportul Studenţesc

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Catalin
    Member

Oficialii clubului au anunţat astăzi că intenţionează să realizeze un muzeu al Sportului Studenţesc, proiect care să fie finalizat cel târziu în 2016, anul centenarului. Ajutorul suporterilor este binevenit.

http://www.fcsportulstudentesc.ro/?page=comunicate_de_presa&id=83

Zibling
    Member

Un proiect neclar, care se ba baza aproape exclusiv pe donatii si care este intins pe 4-5 ani.

Seamana cu propunerea lansata de Mircea Sandu la o intalnire mai veche a oamenilor care au avut sau au legatura cu Sportul Studentesc acum 2 ani, cand a promis ca va fi lansat cu DVD cu momentele cele mai importante din istoria clubului si… istorie s-a ales de aceasta promisiune/propunere. :ymsick:

George
    Member

Salutare tuturor,

In calitate de initiator si responsabil pentru materializarea acestui proiect, al muzeului clubului, va stau la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire, sugestie etc., fie prin intermediul acestei sectiuni a forumului, fie la adresa de email muzeu@fcsportulstudentesc.ro. Imi exprim speranta unui dialog constructiv, axat pe ceea ce putem face pentru ca muzeul sa prinda viata.

Voi raspunde punctual celor scrise de Zibling – ,,un proiect neclar, care se va baza aproape exclusiv pe donatii si care este intins pe 4-5 ani”.

1. comunicatul existent pe site-ul clubului contine informatiile esentiale despre muzeu; de ce consideri proiectul neclar? te rog detaliaza;

2. muzeul nu se va baza aproape exclusiv pe donatii – am precizat ca nucleul il vor constitui materialele existente la sediul clubului; acestor materiale li se vor adauga cele donate de fostii jucatori, antrenori, conducatori si cele donate de suporteri si alte persoane; de asemenea, in limitele bugetului muzeului, vor fi facute si achizitii; o alta modalitate de imbogatire a patrimoniului o vor constitui schimburile cu diversi colectionari, pentru exponatele pe care muzeul le detine in mai multe exemplare; nu in ultimul rand, pentru obiectele foarte rare sau pe care muzeul nu le poate obtine altfel pot fi executate reproduceri/replici, daca este obtinut acordul proprietarului; exista si alte modalitati, pe care le voi dezvolta poate cu alta ocazie; revenind la subiectul donatiilor, as spune ca sper ca sprijinul suporterilor in acest sens sa fie unul consistent;

3. nu rezulta de nicaieri ca proiectul este intins pe 4-5 ani (nemaivorbind de faptul ca un muzeu, prin natura sa, isi imbogateste in permanenta colectiile, nu doar pentru o perioada de 4-5 ani); in comunicatul de pe site se mentioneaza doar contextul initierii proiectului (apropiata aniversare a centenarului 1916 – 2016), nu si data deschiderii muzeului, la care probabil ai vrut sa te referi, data care depinde de mai multe variabile, insa care va fi cu siguranta mult anterioara anului 2016; din comunicat se poate admite ca rezulta faptul ca in 2016, la aniversarea centenarului, va exista acest muzeu, si prin extensie aceasta data ca fiind termenul cel mai tarziu posibil pentru deschiderea muzeului, insa doar atat.

Voi incerca sa va tin la curent in permanenta cu evolutia proiectului, printr-un buletin informativ (probabil saptamanal, lunar sau bilunar – voi decide in cursul acestei luni in functie de volumul de informatie privind subiectul “muzeu”). Voi reveni zilele acestea cu detalii privind modul concret in care puteti sprijini muzeul (anticipand putin, precizez ca exclud sprijinul financiar), in vederea realizarii expozitiei de baza, a arhivei foto, video si de istorie orala, precum si pe partea de cercetare a istoriei clubului.

@Zibling wrote:

Un proiect neclar, care se ba baza aproape exclusiv pe donatii si care este intins pe 4-5 ani.

Seamana cu propunerea lansata de Mircea Sandu la o intalnire mai veche a oamenilor care au avut sau au legatura cu Sportul Studentesc acum 2 ani, cand a promis ca va fi lansat cu DVD cu momentele cele mai importante din istoria clubului si… istorie s-a ales de aceasta promisiune/propunere. :ymsick:

Catalin
    Member

@George
    Sunt mai optimist decât Zibling şi vă urez baftă, ţie şi celorlalte persoane implicate în proiect. Întrebare: unde se va afla muzeul: la sediul clubului sau la stadion?

Zibling
    Member

Eu nu intru in categoria “nu cred pana nu vad”, dar stiu cat de dificil va fi ca acest muzeu chiar sa arate a muzeu. Bafta cu proiectul!

Insam sper sa nu fie un proiect singular, deoarece dupa ce ca stam jalnic la capitolul campanii de marketing, nu avem sponsor principal si nici nu avem un CRM (Customer relationship management) implementat. Am o gramada de prieteni pe care i-am auzit ca m-ar ajuta daca am face o campanie de impartit fluturasi in zone frecventate de studenti. A nu se omite faptul ca incepe un nou an studentesc! Vine “carne tanara” in Bucuresti si care speram ca inca este neafiliata la marile 3 echipe din Bucuresti.

Victoriile echipei Sportul Studentesc pot ajuta atragerea de suporteri in paralel cu desfasurarea unor astfel de campanii.

George
    Member

Raspunsul privind aceasta intrebare este de resortul factorilor de decizie din club. Desigur, ma preocupa si pe mine acest aspect, iar in momentul in care voi avea informatii suplimentare solide vi le voi aduce la cunostinta. In acest moment insa fundamentala este problema constituirii si imbogatirii patrimoniului.

@Cătălin wrote:

@George
    Sunt mai optimist decât Zibling şi vă urez baftă, ţie şi celorlalte persoane implicate în proiect. Întrebare: unde se va afla muzeul: la sediul clubului sau la stadion?

George
    Member

Multumesc pentru urare. Si eu sper sa nu fie un proiect singular.

@Zibling wrote:

Eu nu intru in categoria “nu cred pana nu vad”, dar stiu cat de dificil va fi ca acest muzeu chiar sa arate a muzeu. Bafta cu proiectul!

Insam sper sa nu fie un proiect singular, deoarece dupa ce ca stam jalnic la capitolul campanii de marketing, nu avem sponsor principal si nici nu avem un CRM (Customer relationship management) implementat. Am o gramada de prieteni pe care i-am auzit ca m-ar ajuta daca am face o campanie de impartit fluturasi in zone frecventate de studenti. A nu se omite faptul ca incepe un nou an studentesc! Vine “carne tanara” in Bucuresti si care speram ca inca este neafiliata la marile 3 echipe din Bucuresti.

Victoriile echipei Sportul Studentesc pot ajuta atragerea de suporteri in paralel cu desfasurarea unor astfel de campanii.

Catalin
    Member

@George
    Sunt off-topic, dar apropo de îndoielile unora referitoare la şansele de reuşită ale diveselor proiecte: ce se întâmplă cu contul de twitter al clubului http://twitter.com/#!/FCSportul? Din ce observ, a fost abandonat imediat după lansare. Păcat, pentru că e un mijloc de comunicare la modă, cu priză îndeosebi la tineri. Mi-ar plăcea să fie updatat constant, cu tot felul de informaţii legate de Sportul Studenţesc.

George
    Member

Eu sunt implicat punctual in proiectul muzeului, pentru orice alte aspecte privind clubul nu ma pot pronunta.

@Cătălin wrote:

@George
    Sunt off-topic, dar apropo de îndoielile unora referitoare la şansele de reuşită ale diveselor proiecte: ce se întâmplă cu contul de twitter al clubului http://twitter.com/#!/FCSportul? Din ce observ, a fost abandonat imediat după lansare. Păcat, pentru că e un mijloc de comunicare la modă, cu priză îndeosebi la tineri. Mi-ar plăcea să fie updatat constant, cu tot felul de informaţii legate de Sportul Studenţesc.

07Ex
    Keymaster

Nici n-am stiut ca (virgula) clubu are cont pe Twitter. O sa-i adaug ca sa vad ce noutati posteaza.

Daca vreti pot face un cont pe Twitter al nostru, al suporterilor, dar problema e ca daca eu fac contul eu va trebui sa tweet. Ar fi interesant daca am putea ca toti sa tweet pe un cont comun.

Catalin
    Member

@07Ex wrote:

Daca vreti pot face un cont pe Twitter al nostru, al suporterilor, dar problema e ca daca eu fac contul eu va trebui sa tweet. Ar fi interesant daca am putea ca toti sa tweet pe un cont comun.

Singura soluție pentru ca mai mulți dintre noi să poată posta pe același cont de twitter ar fi ca unul să facă un cont și să dezvăluie parola de acces și celorlalți. Oricum, ideea nu mă atrage. Mi se pare mai interesant să ”ciripim” separat despre Sportul, fiecare de pe contul lui, mai ales dacă ne avem reciproc ca followerși. Contul oficial al clubului – ăla da, ar fi altceva, cu condiția ca cel care se ocupă de el să reînceapă să-l actualizeze.

cristig
    Member

eu nu am stiut ca exista cont de Twitter, dar va asigur ca exista de facebook…

Zibling nu cred ca este bine sa tot vorbesti pe forumuri de tot felul de lucruri pe care le poti face dar nu esti bagat in seama… Eu sunt usor de gasit :))), chiar poate prea usor… asa ca hai sa facem…

Vino cu lucruri clare nu povesti.

Muzeul este in faza in care trebuie sa formeze o arhiva. La raspunsuri unde va fi, nu se raspunde pentru ca este si o chestiune de marketing… acum astept cu nerabdare sa puneti la dispozitia lui George tot ceea ce aveti legat de Sportul in format foto sau pur si simplu fizic…

Va multumesc si lasati rautatile ca nu v-a oprit nimeni sa veniti cu o idee, George este primul om de cand sunt la Sportul care a propus ceva si il ajut sa puna in aplicare….. de cinci ani astept, dar sunt singur.

George
    Member

Salutare tuturor,

Va rog, in masura in care este posibil, sa ma ajutati in realizarea unui blog al muzeului Sportului Studentesc. Eu am facut o pagina de facebook a muzeului, insa un blog ma depaseste… Daca exista amatori, va rog sa ma contactati la adresa muzeu@fcsportulstudentesc.ro sau prin intermediul forumului. Cat despre colectiile muzeului, acestea s-au imbogatit din august pana in prezent cu cateva reviste si fanioane si chiar cu cateva carti (cea a lui Sorin Satmari, despre Rica Raducanu, fiind poate cea mai spectaculoasa).

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.