Olimpiada 2008

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Olimpiada 2008

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #50357
  dragos
  Member

  ceva impresii despre olimpiada ??
  personal, imi pare rau ca “nationala” de handbal feminin a parasit lupta pentru un loc pe podium si de asemenea, imi pare rau de M.Dragulescu, care s-a clasat doar pe locul 4….fetita lui are nevoie de ajutor, iar el o putea ajuta printr-o medalie.
  ma bucur pentru sportivele noastre care au obtinut medalii.
  LA MAI MULTE (macar de argint, daca nu se poate de aur) !!!! 8) 8) 8)

  #67277
  Zibling
  Member

  Subtire olimpiada asta. Dupa ce ne obisnuisem a ne clasa intre primele 5-6 natiuni la total medalii, acum revenim sub locul 10.

  Cel mai uimitor aur mi s-a parut cel de la maraton. Si, in plus, avem 3 maratoniste care au terminat intre primele 10 concurente. Asta da sport extrem.

  In rest, la sporturile pe echipe se pare ca suntem din secolul trecut si antrenorii inca nu-si dau seama de asta. Doar handbalul la feminin a mai scos capul, dar se pare ca tot arhaismele in metodica antrenoratului sunt la moda la noi. Si iata rezultatele! No GOLD for you!!!

  #67278
  adi
  Member

  Eu sunt dezamagit, desi ma asteptam. A fost un esec asteptat. Doar 2 medalii la gimnastica ??? Fac pariu ca nu va cadea nici un cap de la COSR.
  Oricum, sunt mandru de sportivii nostri (de fapt mai mult de sportivele) care au luat medalii. Pana la urma, deocamdata stam mai bine decat polonezii, cehii si ungurii, ca sa ne comparam doar cu vecinii nostri.

  #67279
  Radu Dobrin
  Member

  @dragos wrote:

  ceva impresii despre olimpiada ??
  personal, imi pare rau ca “nationala” de handbal feminin a parasit lupta pentru un loc pe podium …

  partea pozitiva este ca poate scapam de acest “nea Puiu” al handbalului care si-a asumat merite nemeritate pe spinarea unei generatii de exceptie…

  #67280
  adi
  Member

  Rectific: am terminat cu 8 medalii, in urma Ungariei si Poloniei (cate 10). Si mult in urma Ucrainei (27), ca sa ne comparam cu vecinii nostri din regiune.
  http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/medals;_ylt=AujaR5HPmGKUorc1LeCF0bmPaJh4

  #67281
  Zibling
  Member

  Ce-mi place mie ca topurile facute de europeni si americani se face pentru totalul medaliilor obtinute, iar chinezii (organizatorii) fac aceste clasamente in baza medaliilor de aur obtinute – halal obiectivitate !!!

  #67282
  cameliu
  Member

  @Zibling wrote:

  Ce-mi place mie ca topurile facute de europeni si americani se face pentru totalul medaliilor obtinute, iar chinezii (organizatorii) fac aceste clasamente in baza medaliilor de aur obtinute – halal obiectivitate !!!

  Si la Sydney si la Atena se facea clasamentul la fel. Medaliile de aur cintand cel mai mult!

  #67283
  07Ex
  Keymaster

  Mie mi-a placut olimpiada de anul asta, exceptand magariile facute de chinezi vis-a-vis de ceremonia de deschidere. Cum adica sa inregistrezi parte din focurile de artificii inainte de ceremonia de deschidere si pe urma sa le difuzezi ca si cum ar fi fost inregistrate pe viu in seara respectiva. Pe urma chestia cu fetita de 7-8 ani care a cantat imnul si care de fapt … nu a cantat imnul. Cica fetita care a cantat era prea urata ca s-o arate la TV si atunci au luat-o pe alta, care cica arata mai bine, si au pus-o in locul celei care a cantat. Asa ceva mi se pare strigator la cer.

  Pe urma ar mai fi si toata tevatura cu gimnastele din China care cica aveau 16 ani. Daca alea aveau 16 ani atunci eu am 50. Sa fim seriosi!

  In rest, m-au impresionat Michael Phelps si Usain Bolt care au batut record dupa record. Asa ceva nu am mai vazut niciodata.

  Ceremonia de inchidere insa a fost, dupa parerea mea, lunga si cam plictisitoare. Un lucru inca n-am inteles, si anume, ce a cautat Beckham acolo? A venit doar ca sa arunce o minge? 🙄

  #67284
  adi
  Member
  #67285
  Zibling
  Member

  Hai, mai, Cazimir – cum ce a cautat Becks in China??? Pai, el este imaginea Adidas, Pepsi si a inca catorva mari companii transnationale din lume, dintre care cateva au fost si sponsori ai Olimpiadei de la Beijing. E prevazut in contract ca el sa-si miste fundul oriunde pe mapamond vor companiile amintite.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.