Olimpiada de Iarna – Vancouver 2010

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Olimpiada de Iarna – Vancouver 2010

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #50752
  dragos
  Member

  nu-mi vine sa cred, cate accidentari (din pacate, si un deces) s-au produs pana acum la aceasta competitie.
  Pacat !!
  unii ziaristi spun ca, o vina o au si organizatorii….oare asa o fi ?
  bine ,ca macar sportiva noastra nu a suferit decat o intindere de ligamente.
  sper sa luam macar o medalie…..oricare ar fi ea. :-? :-?

  #84393
  07Ex
  Keymaster

  Eu m-am uitat mai mult la olimipada asta de iarna decat m-am uitat la toate celelalte olimpiade la un loc. Poate si faptul ca se desfasoara in Canada, si la TV, toate canalele arata programe legate de olimpiada m-a facut sa ma uit mai mult de data asta … nu stiu.

  In orice caz mie nu mi s-a parut ca pista de bob sa aiba probleme. Da, e adevarat, pista e dificila, poate una din cele mai dificile, dar a fost omologata de federatia internationala, asa ca nu vad dece zice lumea ca organizatorii sunt de vina.

  Nu stiu la ce discipline va uitati voi, dar eu ma uit in special la hochei, acolo unde au fost niste meciuri super. Cel putin meciul dintre Canada si SUA a fost foarte spectaculos.

  Pacat insa ca Romania nu a reusit sa ia nici o medalie. Poate cine stie, va lua totusi o medalie, fie ea si de bronz.

  #84394
  cameliu
  Member

  Sa fim seriosi cu medaliile… Unica medalie luata vreodata de Romania la o astfel de competitie a fost in 68 la Grenoble…

  Cred ca cel mai bun loc obtinut la aceasta olimpiada ramane locul 10 obtinut ieri de stafeta feminina de biatlon (4x 6km). Acolo am terminat inaintea Canadei si USA :) :) :)

  #84395
  07Ex
  Keymaster

  Ieri s-a incheiat olimpiada cu o ultima medalie de aur obtinuta de Canada la hochei, acolo unde i-au batut pe americani cu 3-2 in OT.

  Per total Canada a obtinut 14 medalii de aur la aceasta olimpiada, doborand astfel recordul Uniunii Sovietice de 13 medalii de aur la o olimpiada, datand din 1976, de la Innsbruck. In plus Canada a terminat pe locul 3 la numar total de medalii, fiind depasita doar de SUA si Germania. Totusi, cele 26 de medalii obtinute de canadieni reprezinta un record, precedentul de 24 de medalii fiind inregistrat acum 4 ani la Torino.

  #84396
  Zibling
  Member

  …citat din avantajele de a fi tara-gazda.

  Bravo lor, canadienilor! Eu, insa, nu inteleg cum a devenit in ultimii 12-16 ani Coreea de Sud o putere mondiala la Jocurile Olimpice de Iarna?!?! Ce conditii, interes si baze sportive de jocuri de iarna au acolo in Coreea de Sud?

  #84397
  07Ex
  Keymaster

  Coreea de Sud are conditii excelente pentru sport, asa ca nu ma mira ca au ajuns unde au ajuns, iar acum cuceresc atatea medalii de aur. Ei sunt buni in special la patinaj viteza. Acolo au castigat cele mai multe medalii, dar sa nu te surprinda daca in cativa ani nu vor ajunge sa castige si la alte discipline. Asiaticii astia cand isi pun in cap sa faca ceva nu se lasa pana nu castiga.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.