Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Otelul si "Poli" Aek vor in Uefa !!
- This topic has 26 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 7 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
January 18, 2005 at 12:32 pm #50404
dragos
Memberprin noii investitori de la cele 2 cluburi, jucatorii si presedintii de club isi doresc locuri de cupa uefa……poli aek i-a arvunit pe olaroiu + coman, caramarin, flavius moldovan si poate – portarul marius popa.
otelul astepta confirmarea noului antrenor stoichita, iar portarul cristi munteanu (dinamo) doreste sa joace pana la vara la ei.
gino a zis ca va cauta un alt antrenor, se pare un strain……doar la inceput a fost zenga-boy.
parca vad ca ii face o propunere lu’ dan petrescu…….ganduri mari……acu’ sa te tii, cine-i mai tare !!!!
February 2, 2005 at 10:24 am #70164dragos
Memberparca, la acest topic existau mai multe reply-uri…..ce s-a intamplat cu ele?
ovidiu petre este la poli……iar la national a ajuns vlad munteanu si pitu.
February 2, 2005 at 3:11 pm #70165dragos
Membertot (p)oli i-a facut o oferta lu’ viorel moldovan si lui contra.
la dinamo s-a intors zicu……..February 3, 2005 at 12:40 pm #70166cristiansportul
MemberIsi doresc multe aceste echipe sa vedem cat vor realiza. Nu numai banul te tine mai ai nevoie si de valoare si au foarte putine valori in echipa.
Zicu s-a intors in Romania sa se dea smecher cu blugii si masina lui in fata celorlalti fraieri de pe la Dinamo, decat sa isi rupa picioarele prin Serie B mai bine face pe smecherul pe aici.February 3, 2005 at 1:05 pm #70167dragos
Memberasa este: degeaba ai vointa, daca nu ai putirinta………
February 4, 2005 at 11:09 am #70168dragos
Member(P)oli se va numi in retur FCU POLITEHNICA TIMISOARA.
February 9, 2005 at 9:35 am #70169dragos
Membercosmin contra si viorel moldovan vor juca la (p)oli……..ce de nume grele!!
February 10, 2005 at 12:51 pm #70170cristiansportul
MemberDaca vor ramane si la anul in componenta asta Poli ar putea avea pretentii la titlu dar sa vedem cat de mare e sacul ala cu bani.
In doi ani tragem si noi la titlu sau cel putin asa vrea Bursucul sa speram ca vom putea ar fi ceva frumos.February 10, 2005 at 3:41 pm #70171dragos
Membercica ar fi investit pana acum 2 milioane usd, fara contra si moldovan…….
vor sa faca imbunatatiri la stadion (tribune acoperite)….February 15, 2005 at 9:14 am #70172dragos
Memberin timisoara este o mare nebunie cu echipa de fotbal – primarul a zis ca va pune in vanzare o INGHETATA IN ALB-VIOLET cu gust de mure si vanilie……
February 15, 2005 at 12:12 pm #7017307Ex
Keymaster@dragos wrote:
in timisoara este o mare nebunie cu echipa de fotbal – primarul a zis ca va pune in vanzare o INGHETATA IN ALB-VIOLET cu gust de mure si vanilie……
Poate va da si Siman la noi inghetata de ciocolata si vanilie sau daca e prea mult macar inghetata de vanilie cu sirop de ciocolata. 😆
February 15, 2005 at 12:56 pm #70174cristiansportul
MemberOtelul am auzit aseara la stiri ca au datorii de 85 de miliarde si au le-a fost interzis sa mai faca transferuri. Vor avea nevoie de un indian foarte generos ca sa iasa din beleau asta. Timisoara in schimb nu se mai satura de achizitii cred ca vor avea in lot 40 de jucatori. Sunt foarte periculosi si daca tin echipa asta cel putin 2 ani au sanse sa se bata la campionat.
February 16, 2005 at 9:30 am #70175dragos
Memberca sa fim in ton cu imaginatia ziaristilor, am putea visa la vremea cand siman, va “angaja” 2 animatoare: una imbracata in alb (sau vanilie, dupa buget) si alta imbracata in negru (sau in ciocolata)…..deh, vise….
SPORTUL FOREVER !!!
February 16, 2005 at 11:44 am #70176Tavi
Member@dragos wrote:
ca sa fim in ton cu imaginatia ziaristilor, am putea visa la vremea cand siman, va “angaja” 2 animatoare: una imbracata in alb (sau vanilie, dupa buget) si alta imbracata in negru (sau in ciocolata)…..deh, vise….
SPORTUL FOREVER !!!
Nevasta-ta are acces la posturile tale? ca daca da nu mai pupi Regia 😆 😆 😆
February 16, 2005 at 2:26 pm #70177dragos
Memberanticipam aceasta replica, de aceea am si postat acest lucru………
insa, fii linistit, Tavi, eu voi fi prezent la meciuri tot timpul, pentru ca sotia intelege “acest microb – alb – negru”………nu stiu, daca urmareste toate topicurile, dar nu o deranjeaza deloc…….dom’ne, vorba aceea: ASTA NU INSEAMNA CA DACA TII REGIM, NU TE POTI UITA PE LISTA DE BUCATE…… corect???
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.