Pandurii Tg. Jiu

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 115 total)
  • Author
    cameliu
    Member

cred ca au…
    Cel putin anul trecut Gilortul a promovat in premiera absoluta in B (seria a-3-a). Au jucat vreo 15 meciuri in care au dat un gol parca… 😳 si apoi s-au retras. De … si-au indeplinit obiectivul 😆

Si scuzele mele e vorba de Tirgu Carbunesti, nu de Carbunesti. V-ati luminat? 💡
    Important e ca au carbuni ❗

Cainele
    Member

eu unul m-am luminat… de la carbunii aia incinsi,,, :D

Tavi
    Member

În vară, Emil Săndoi a acceptat să devină “principalul” formaţiei gorjene numai după ce oficialii Pandurilor i-au garantat că se doreşte performanţă la Tîrgu Jiu. “În doi ani vreau să promovez cu Pandurii în A”, a declarat Săndoi la preluarea echipei. După un tur de campionat reuşit, conducerea clubului a stabilt ca obiectivul pentru acest sezon să fie accederea în primul eşalon. “Nu ne mai mulţumim cu locul doi. Vom forţa accesul în Divizia A. Avem şi susţinerea oficialităţilor locale, primarul Florin Cîrciumaru şi prefectul Toni Greblă, care ne-au promis că ne vor sprijini”, a mărturisit preşedintele Marin Condescu, după o şedinţă a principalilor finanţatori ai echipei: Compania Naţională a Lignitului Oltenia şi Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia.

Mulţumit de achiziţiile făcute, Tibi Lung şi Valeriu Mieilă de la Steaua, precum şi aducerea la echipă a celor mai valoroşi jucători de la formaţiile aflate sub tutela companiei şi a sindicatului, Săndoi a acceptat noua ţintă a conducerii. “Sîntem obligaţi să atacăm promovarea, pentru că altfel această serie şi-ar pierde din interes”, a declarat Săndoi.

În privinţa luptei pentru promovare cu Sportul, echipă aflată la şase puncte distanţă în fruntea clasamentului Seriei B2, tehnicianul gorjean a afirmat: “În tur, în timp ce noi începeam campionatul după un sezon trecut dezastruos în B, Sportul a avut avantajul că a venit din A cu o echipă solidă şi valoroasă. A beneficiat şi de o imagine de invidiat. Le promitem un retur de foc, în care vom specula orice pas greşit al lor”.

Tibi Lung vede o diferenţă de mentalitate între “A” şi “B”

Împrumutat pînă în vară la Pandurii, fostul stelist Tibi Lung a mărturisit că, dacă echipa va promova în primul eşalon, va rămîne şi sezonul viitor la Tîrgu Jiu. “Dacă Pandurii vor juca în A la anul, cu siguranţă rămîn aici”, a declarat Lung. În vîrstă de 25 de ani, portarul craiovean consideră că diferenţa valorică dintre fotbaliştii din diviziile A şi B este foarte mică: “Să ştiţi că nu sînt jucătorii din Bănie şi din Ghencea mai buni decît colegii mei actuali. Problema e că ei cred mai mult în valoarea lor. Este doar o diferenţă de mentalitate”.

Tavi
    Member

Articolul de mai sus e din GSP

Ultras
    Member

Lasa-i sa viseze! De la dorinta la puterinta este o mare diferenta. De fapt s-a vazut in meciul direct. Probabil ca vor incerca sa blatuiasca cat mai multe meciuri si de aceea este important ca noi sa nu facem greseli prea mari. In rest, nu au nici o sansa. Fac pariu ca pe 2 va termina Dacia Mioveni, iar Pandurii undeva pe locurile 3-5.

cameliu
    Member

Florine, nu-i baga deja pe locul 2 pe Mioveni ca jucam in prima etapa cu ei… 😆

Ultras
    Member

O sa vedeti ca ne va fi mult mai greu cu Dacia decat in tur (cu toate ca am pronosticat o diferenta mare). Oricum, au un program mult mai usor decat Pandurii. In mod normal, Pandurii nu vor mai lua decat 2-3 puncte in deplasare. Acasa nu vor mai castiga toate meciurile ca in tur (le facem si noi o vizita). Nu prea au cum sa termine ei pe 2.

dragos
    Member
    Tavi wrote:
    Le promitem un retur de foc………”.

bine ca am mai pastrat de la revelion cateva petarde si artificii, ca sa se mai incalzeasca atmosfera……..

Giani
    Member

@Cainele wrote:

au curent electric? apa?…sunt si oameni pe acolo????? 😆

Nu stiu, dar locatia isi merita numele: tot decorul e negru. Si parca erau si ceva oameni pe acolo, mai tuciurii decat vecinii de peste soseaua Crangasi.

Cainele
    Member

mergem in vizita la tzara?

Ultras
    Member

Amical: Pandurii Tg. Jiu(B2) – Tractorul Brasov(C4) 0-1. A marcat: Onofrei

Cainele
    Member

@Ultras wrote:

😆
    Astia vor in “A”??????? 😆 😆 😆

@Cainele wrote:

@Ultras wrote:

😆

Ei, spera si ei, ce nu au voi? sti cum este speranta moare ultima 😆

Cainele
    Member

@George Apostol wrote:

@Cainele wrote:

@Ultras wrote:

😆

Dar moare si aia nu?

@Cainele wrote:

@George Apostol wrote:

@Cainele wrote:

@Ultras wrote:

😆

Dar moare si aia nu?

Da moare si aia :)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 115 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.