Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!!
- This topic has 58 replies, 16 voices, and was last updated 10 years, 10 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 13, 2011 at 3:32 pm #50867
C C UK
Member:-w
September 14, 2011 at 9:36 am #91952Zibling
MemberIdei bune si marete avem multi.
Bravo Cucule! Insa, inainte sa te apuci sa faci cheltuieli si munca manuala… eu zic sa obtii acordul domnului director Cristian Gheorghe pt a-ti da voie sa intri cu un astfel de banner la meciul respectiv. Doar asa, preventiv, ca sa nu ai surprize!
September 14, 2011 at 2:11 pm #91953C C UK
MemberDL ZIBLING
DEJA AM TRIMIS UN MAIL CATRE CRISTIAN GHEORGHE ASEARA SI ASTEPT UN RASPUNS (probabil ca si tu ai ceva idei similare dar le ti pentru tine hai sa incercam sa facem nu doar sa tastam si atat)
CU RESPECT
@Zibling wrote:
Idei bune si marete avem multi.
Bravo Cucule! Insa, inainte sa te apuci sa faci cheltuieli si munca manuala… eu zic sa obtii acordul domnului director Cristian Gheorghe pt a-ti da voie sa intri cu un astfel de banner la meciul respectiv. Doar asa, preventiv, ca sa nu ai surprize!
September 15, 2011 at 3:20 pm #91954ashone
Memberdar de bannerele noastre vechi mai stie cineva ceva? alea facute de Dan Moldovan…ar fi frumos sa fie si ele acolo toate pe gard…
September 15, 2011 at 8:24 pm #91955C C UK
MemberCICA SAU PIERDUT ,ASTA STIU EU …..
September 16, 2011 at 7:16 pm #91956dragos
Membereste laudabil gestul pe care vrei sa-l faci, insa intrebarea este: la ce ajuta ??
echipa este praf si pulbere…….eu nu vin pe stadion; nu vreau sa-i bag banii lu’ sile in buzunar si NU AM CE SA VAD !!!
m-am saturat de o echipa de liga 2 la care PENIBILUL este la mare cinste :ymparty:September 16, 2011 at 8:43 pm #91957ngm
MemberMR. CUCU
FRUMOASA IDEE MAI ALES CA NU E NUMAI PT UN MECI.
SINGURA PROBLEMA ESTE CA IN ZONA GALERIEI SUNT APROX.
10 PERSOANE. NU AVEM O PERSOANA SA DISTIBUIE SI SA STRINGA
TOBA, STEAGURILE, BANERELE. MEREU APAR DIVERSE STEAGURI SI
BANERE DAR DISPAR. NU STIU CE NAIBA FAC CU ELE. NU AI CUM
SA PUI BAZA PE UNII CA PETRICA, INGINERU’, CAP DE BOU ETC.
MAI ALES CA NU VIN LA TOATE MECIURILE.E O SITUATIE DELICATA.
SPECIAL PT TINE MA GINDESC LA O SOLUTIE VIABILA PT 15.10.
SOLUTIA COPIILOR E BUNA DAR DACA VOR VENI 10 SUPORTERI SI 20
COPII E NASOL. SA INCERCAM O ORGANIZARE CU TOTI VECHII
SUSTINATORI + 1-2 PRIETENI. INCEARCA SA OBTII O LISTA CU
MEMBRII ASOCIATIEI. IMPLICAREA LUI OVIDIU CRESTE SANSELE DE
REUSITA. ORICUM TU AI ADUS CEI MAI MULTI SUPORTERI LA
STADION.
INCA CEVA! LA CUM JUCAM CRED CA VOM VENI DOAR NOI DOI.
SUCCES!!!September 17, 2011 at 12:30 am #91958C C UK
MemberDL DRAGOS
DACA ESTI UN SUPORTER ADEVARAT VI LA MECIUL CU TARGU MURES SI FACEM UN SPECTACOL ADEVARAT IMPREUNA ,ASTA NE ESTE VALOARE PENTRU MOMENT ,POATE REUSIM SI NE SALVAM ANUL ACESTA !!! PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!! HAI SPORTUL
@dragos wrote:
este laudabil gestul pe care vrei sa-l faci, insa intrebarea este: la ce ajuta ??
echipa este praf si pulbere…….eu nu vin pe stadion; nu vreau sa-i bag banii lu’ sile in buzunar si NU AM CE SA VAD !!!
m-am saturat de o echipa de liga 2 la care PENIBILUL este la mare cinste :ymparty:September 17, 2011 at 12:42 am #91959C C UK
MemberMR GABI
GABI ,DIN CE AM VB PANA ACUM CU UNU CU ALTUL DEJA SUNTEM 20-25 DE PERSOANE, PANA IN ZIUA MECIULUI SPER SA AUDA ACESTA IDEE A MEA CAT MAI MULTA LUME,STIU SIGUR CA MA POT BAZA SI PE TINE SI CREDEMA CA CUNOSC FIECARE DETALIU DESPRE CUM O SA SE DESFASOARE COREGRAFIA SI CATI OAMENI TREBUIE PENTRU REALIZAREA EI .AM SA IAU LEGATURA SI CU OVIDIU CAT DE CURAND,BUNA IDEEA CU VECHII SUSTINATORI,TU CRED CA II STI PE MAJORITATEA (DACA AI PUTEA SA II CONTACTEZI AR FI MINUNAT) …..CU RESPECT DL GABI NE AUZIM ….HAI SPORTUL
@ngm wrote:
MR. CUCU
FRUMOASA IDEE MAI ALES CA NU E NUMAI PT UN MECI.
SINGURA PROBLEMA ESTE CA IN ZONA GALERIEI SUNT APROX.
10 PERSOANE. NU AVEM O PERSOANA SA DISTIBUIE SI SA STRINGA
TOBA, STEAGURILE, BANERELE. MEREU APAR DIVERSE STEAGURI SI
BANERE DAR DISPAR. NU STIU CE NAIBA FAC CU ELE. NU AI CUM
SA PUI BAZA PE UNII CA PETRICA, INGINERU’, CAP DE BOU ETC.
MAI ALES CA NU VIN LA TOATE MECIURILE.E O SITUATIE DELICATA.
SPECIAL PT TINE MA GINDESC LA O SOLUTIE VIABILA PT 15.10.
SOLUTIA COPIILOR E BUNA DAR DACA VOR VENI 10 SUPORTERI SI 20
COPII E NASOL. SA INCERCAM O ORGANIZARE CU TOTI VECHII
SUSTINATORI + 1-2 PRIETENI. INCEARCA SA OBTII O LISTA CU
MEMBRII ASOCIATIEI. IMPLICAREA LUI OVIDIU CRESTE SANSELE DE
REUSITA. ORICUM TU AI ADUS CEI MAI MULTI SUPORTERI LA
STADION.
INCA CEVA! LA CUM JUCAM CRED CA VOM VENI DOAR NOI DOI.
SUCCES!!!September 20, 2011 at 3:03 pm #91961Giani
MemberCucule, ma bag! Nu pentru ce simuleza ca joaca nesimtititii astia, sau pentru cum se face ca ii plateste ukrainianul, ci pentru efortul tau. Si nu in ultimul rand, pentru ca ar fi cazul sa facem si noi odata o coregrafie reusita. Si voi incerca sa aduc cat mai multi prieteni la stadion. Sa speram ca va fi si Cristian Gheorghe de acord, pentru ca altfel s-ar putea sa fie deranj cu betele de la steaguri.
September 20, 2011 at 4:14 pm #91962C C UK
MemberDA GIANI AI DREPTATE ,TREBUIE SA ARATAM TUTUROR CA EXISTAM CA SUPORTERI SI UNDE PUTEM FACE UN SPECTACOL FRUMOS DECAT IN LIGA 1 ,SA STI CA AM VB CU CRISTIAN GHEORGHE SI MIA ZIS CA TOT CE DEPINDE DE EL MA AJUTA LA CONTACTAT TELEFONIC SI AM TRIMIS SI UN MAIL,DIN CE AM DISCUTAT CU DANSUL SITUATIA JUCATORILOR NU ESTE CHIAR GROZAVA ..NU SUNT PLATITI DE 6 LUNI DAR SUNT SPERANTE CA SE VA REMEDIA ACESTA PROBLEMA A BANILOR …..MA BUCUR CA VEI FI IN TRIBUNA LA ACEL MECI …HAI SPORTUL
@Giani wrote:
Cucule, ma bag! Nu pentru ce simuleza ca joaca nesimtititii astia, sau pentru cum se face ca ii plateste ukrainianul, ci pentru efortul tau. Si nu in ultimul rand, pentru ca ar fi cazul sa facem si noi odata o coregrafie reusita. Si voi incerca sa aduc cat mai multi prieteni la stadion. Sa speram ca va fi si Cristian Gheorghe de acord, pentru ca altfel s-ar putea sa fie deranj cu betele de la steaguri.
September 20, 2011 at 9:36 pm #91963Constantin Secareanu
Membereu ti-am promis Cucule ca te sustin si asa o voi face…cu ce e nevoie te ajut si voi aduce si cat de multi oameni in peluza in ziua meciului…sper minim 5 oameni sa aduc….5 de acolo cu 5 de acolo…ne strangem, o seara buna
September 21, 2011 at 8:44 am #91960sircos
Member@C C UK wrote:
SAMBATA, 15.10.2011 va avea loc meciul SPORTUL STUDENTESC – FCM TARGU MURES ,mi-am propus sa fac o COREGRAFIE mare si frumoasa
prezent !
September 21, 2011 at 12:31 pm #91966ultrasro
MemberAm reusit sa recuperez vreo 3 steaguri care din greseala le luase un baiat care a uitat sa mi le inapoieze.
September 21, 2011 at 5:38 pm #91964 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.