PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!!

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!!

Viewing 14 posts - 46 through 59 (of 59 total)
  • Author
    ngm
    Member

NU STIU CUM A-TI AJUNS LA 173 .
    IN ORICE CAZ VA MULTUMIM SI SINCER APRECIEZ CA NU MAI SUNTEM ,,NIMENI” .

sircos
    Member

@cristig wrote:

In weekend puteti cumpara bilete pentru jocul cu Rapid de Miercuri. V-am pus la dispozitie 173 de bilete la Peluza 1.

Preturile biletelor sunt 20 lei – Peluze, 25 lei – Tribuna 2 si 30 lei – Tribuna 1.
    Biletele le puteti achizitiona de la Marin Dumitru. Oferta este valabila doar pentru suporterii Sportului Studentesc prezenti pe contul de Facebook si forum.
    Pentru celelalte zone biletele se vor pune in vanzare miercuri.

oferta ??? care oferta d-le cristi ? asta numiti dvs oferta ? :-B
    daca puneati 10 lei biletul pentru categoria de suporteri mai sus mentionati, fata de 20 lei cat ati fixat pretul biletelor, asta da, intradevar, era “o oferta”. asa insa, nu este nimic deosebit. nu ma ajuta/incalzeste/apropie de club cu nimic faptul ca pot lua sambata bilet la meciul de miercuri.

ultrasro
    Member

Nu inteleg de ce te superi prietene :). Eu eram mai multumit daca Siman accepta sa puna la vanzare abonanamente anuale in peluza noastra la pretul de 500 lei/an nu sa trebuiasca sa cumparam biletele meci de meci de la masuta :).

sircos
    Member

@ngm wrote:

NU STIU CUM A-TI AJUNS LA 173 .
    IN ORICE CAZ VA MULTUMIM SI SINCER APRECIEZ CA NU MAI SUNTEM ,,NIMENI” .

suntem 173 de nimicuri, gabi ! si bucura-te ca ti s-a dat privilegiul sa cumperi bilet cu 4 zile inainte. da, stiu, la acelasi pret. dar spre deosebire de altii, tu ai putea fi beneficiarul unei oferte extraordinare ! gandeste-te numai: vei avea bilet din week-end, pe cand noi, astia mai prostii, vom sta la coada miercuri.

dragos
    Member

@cristig wrote:

Preturile biletelor sunt 20 lei – Peluze, 25 lei – Tribuna 2 si 30 lei – Tribuna 1.
    Biletele le puteti achizitiona de la Marin Dumitru. Oferta este valabila doar pentru suporterii Sportului Studentesc

glumind serios spun: scump, dom’ne, scump !! :D
    dincolo era mai ieftin :p

daca tot se doreste o unitate/legatura stransa intre club si suporteri, cred, ca, din saracia acestui club, se puteau pune in vanzare bilete doar la peluza 1 la un pret modic, iar pt restul stadionului (plin de rapidisti) preturi pe mai mari :D
    oare clubul vrea sa dea lovitura in acest ultim meci prin aceste bilete majorate ?
    pai, la meciul cu gazu’ am dat 10 lei la peluza 1 :-?
    de ce as plati mai mult ?? este cumva vreun derby ? are vreo importanta acest meci pt noi ?
    nu cred.
    noi mergem in bezna ligii secunde :-ss

romania te iubesc ;)

cristig
    Member

Un mic update:

Daca nu vi le puneam la dispozitie era mai bine se pare dupa reactia voastra, in tot acest timp ati vorbit de conditii samd… dar este greu sa platesti 20 de lei ca suporter?????? Timp de ani de zile ati spus ca nu aveti nimic de cumparat si surpriza in 3 saptamani s-au vandut 10 esarfe……

Orice s-ar intampla nu este bine ….

Biletele le-am pus la dispozitie pentru suporterii care nu au timp sa vina in ziua meciului sa cumpere si stau la coada cu ceilalti….gen Ovidiu!

Iar pretul nu este mare sau mic, ca suporter dk te plangi de 20 de lei cred ca te vei plange si de 5 lei…

173 (un sector), adevaratii suporterii care au fost peste tot cu aceasta echipa nu au depasit 100… din nefericire…

cameliu
    Member

@cristig wrote:

Un mic update:

Timp de ani de zile ati spus ca nu aveti nimic de cumparat si surpriza in 3 saptamani s-au vandut 10 esarfe……

Stimate Domnul Cristi Gheorghe, din strainatate cum se pot cumpara produsele SS? Sunt cele de pe http://fanmagazin.ro/?

Sau daca ar face comanda cineva din tara, care este exact procedura? Este posibil prin ramburs trimis cu posta romana? asa cum scrie si pe site-ul respectiv???

@dragos wrote:

oare clubul vrea sa dea lovitura in acest ultim meci prin aceste bilete majorate ?
    de ce as plati mai mult ?? este cumva vreun derby ? are vreo importanta acest meci pt noi ?
    romania te iubesc ;)

Preturile biletelor de acasa mereu s-au dublat cand am avut meciuri cu Dinamo, Steaua si Rapid, prin urmare nu reprezinta nicio noutate aceasta marire de pret. Eu unul inteleg conducerea, daca noi nu suntem in stare tot campionatul sa venim macar 500 de oameni cand biletele sunt la pret normal, macar sa profite si ei de pe urma unor astfel de meciuri, unde suporterii celorlalte echipe bucurestene sunt dispusi sa achite aceasta suma in numar destul de mare. Sa ne fie de bine, ne meritam soarta la ce galerie subtire avem….chiar nu ar trebui sa comentam. Cand om fi 100 de oameni constanti in peluza, incurajand echipa, da, atunci poti cere favoruri, dar pana atunci nu ar trebui sa avem indrazneala sa cerem nimic.

ngm
    Member

FIIND ULTIMUL MECI IN LAGA 1 , EU AS FI PUS BILETUL 50 LEI LA PELUZE.
    NU VA AJUNGE CA UN AN DE ACU’ O SA VEDETI IN REGIE MECIUL CU 0 LEI.

dragos
    Member

@Ace of Spades wrote:

@dragos wrote:

romania te iubesc ;)

Preturile biletelor de acasa mereu s-au dublat cand am avut meciuri cu Dinamo, Steaua si Rapid, prin urmare nu reprezinta nicio noutate aceasta marire de pret. Eu unul inteleg conducerea, daca noi nu suntem in stare tot campionatul sa venim macar 500 de oameni cand biletele sunt la pret normal, macar sa profite si ei de pe urma unor astfel de meciuri, unde suporterii celorlalte echipe bucurestene sunt dispusi sa achite aceasta suma in numar destul de mare. Sa ne fie de bine, ne meritam soarta la ce galerie subtire avem….chiar nu ar trebui sa comentam. Cand om fi 100 de oameni constanti in peluza, incurajand echipa, da, atunci poti cere favoruri, dar pana atunci nu ar trebui sa avem indrazneala sa cerem nimic.

in mesajul meu am spus, ca mi s-ar parea normal sa majoreze pretul pt oaspeti, intrucat vor fi mai multi ca noi, insa pt noi ar fi trebuit sa ramana pretul constant….in fine, dinspre mine poate sa faca pretul unic de 100 lei si m-as bucura sa aiba profit clubul de pe urma acestor majorari, iar banii sa fie investiti in stadionul ala desuet :ymdevil:
    eu sunt convins ca, nici in urmatorii ani acest stadion nu va arata altfel….. :ymdevil:

sircos
    Member

@Ace of Spades wrote:

ne meritam soarta la ce galerie subtire avem….chiar nu ar trebui sa comentam. Cand om fi 100 de oameni constanti in peluza, incurajand echipa, da, atunci poti cere favoruri, dar pana atunci nu ar trebui sa avem indrazneala sa cerem nimic.

putini, dar de calitate, domle !

Zibling
    Member

Ai inceput sa devii din ce in ce mai cerebral, Ace! Felicitari! Citesc cu placere comentariile tale si aproape n-am la ce sa te contrazic. :ymhug:

@Ace of Spades wrote:

Preturile biletelor de acasa mereu s-au dublat cand am avut meciuri cu Dinamo, Steaua si Rapid, prin urmare nu reprezinta nicio noutate aceasta marire de pret. Eu unul inteleg conducerea, daca noi nu suntem in stare tot campionatul sa venim macar 500 de oameni cand biletele sunt la pret normal, macar sa profite si ei de pe urma unor astfel de meciuri, unde suporterii celorlalte echipe bucurestene sunt dispusi sa achite aceasta suma in numar destul de mare.

Deci, nici eu n-o puteam spune mai bine.

Pe de alta parte, legat de ce a spus Ovidiu (pret abonament de 500 lei/sezon… LOL), hai sa facem urmatorul calcul:

17 meciuri organizate acasa din care 3 cu echipele mari bucurestene =
    (14*10 lei)+(3*20 lei)= 200 lei

Asadar, raportat la pretul asta si flexandu-l in jos se poate obtine un pret real si fezabil pt un abonament in Peluza din Regie. Eu as zice pe la 150-160 lei/sezon.

@Zibling wrote:

Ai inceput sa devii din ce in ce mai cerebral, Ace! Felicitari! Citesc cu placere comentariile tale si aproape n-am la ce sa te contrazic. :ymhug:

Ehh, mai m-am maturizat si eu, nu mai sunt copilul de altadata. Stii cum se spune, intelepciunea vine odata cu varsta :)) .

Faza cu abonamentele ar fi fost buna cat timp inca mai activam in Liga I, insa din pacate( sau din fericire pentru cei cu buzunarul mai subtire) in Liga a II-a nu va mai trebui sa ne facem griji cu astfel de chestiuni. Cine stie, poate peste 2 ani, daca promovam, poate o sa se faca acest efort, asta daca va fi o comunicare mai stransa intre putinii, dar inflacaratii suporteri ai Sportului( sa ii dau dreptate si lui sircos :p ) si club.

dragos
    Member

apropos de bilete….poate vad si cei din conducerea clubului ce preturi folosesc altii si vor tine cont la urmatoarea promovare de peste 4 ani :D ….deh, aia joaca pe National Arena 8-}

pt CUPA ROMANIEI – NATIONAL ARENA

Conform site-ului oficial al FC Rapid, fanii pot achiziţiona tichete la următoarele preţuri:
    peluza a II-a (inelul 1) – 40 lei
    peluza a II-a (inelul 2) – 20 lei

Susţinătorii echipei conduse de Dario Bonetti pot achiziţiona bilete la:
    tribuna a II-a Est – 120 de lei (inelul 1 şi 2) şi 60 de lei (inelul 3)
    Peluza I Nord – 40 de lei (inelul 1-2) şi 20 de lei (inelul 3).

Meciul dintre Steaua şi Dinamo va avea loc joi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1 – NATIONAL ARENA:

Preţurile biletelor
    Peluza II (1) 15
    Peluza II (2) 10
    Peluza II (3) 10
    Peluza I (1) 15
    Tribuna II (1.1) 30
    Tribuna II (1.2) 25
    Tribuna II (2) 25
    Tribuna II (3) 20
    Tribuna I (2) 25
    Tribuna I (3) 20
    VIP 1 60
    VIP 2 40
    VIP 3 30
    Loja 430/loc/catering inclus

Viewing 14 posts - 46 through 59 (of 59 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.