Cred ca miercuri dupa meci am putea sa facem si noi o sedinta prelungita la Nicu pe terasa si sa-i bem toata berea. Ma gandesc sa-i zic sa incinga si gratarul sa-i aruncam ceva pe el. Se baga cineva ???
Eu pot sa ma ocup de cumparaturi dar ca sa stiu cam cat sa iau va rog sunati-ma pana in ora 13. O sa-l bag la noi in portie si pe Nicu cu familia (3-4 pers). si cred ca o sa coste vreo suta de mii de stomac.
Tel: 0722 408 999
Socoteala ea cam asa (daca suntem 10) 250 gr carne x 14 = 3,5 kg
mai punem si vreo 1,5 kg de carnati si un sac de carbuni + 1o paini dupa mine se duce pe la 600 000 – inseamna 60 k / pers
Pina acum nu m-a sunat decat Florin. Cum ploaia se pare ca a trecut as vrea sa stiu daca se mai baga cineva la gratar ca sa ma duc la cumparaturi si sa-l anunt pe Nicu. DEADLINE ORA 16.30!!! Cine nu se inscrie saliveaza.
PS Ma gandeam ca daca e frumos afara si nu va preseaza niste neveste sa ramanem si pentru finala Ch L
Va propun ca miercuri sau joi sa ne intilnim sau in alta zi care doriti si puteti…Daca sinteti de acord va rog sa confirmati si sa stabilim ceva concret ora ,locul etc