Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu
- This topic has 452 replies, 37 voices, and was last updated 11 years, 5 months ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
November 25, 2004 at 2:35 pm #92211
cristiansportul
MemberSi daca e sa ne intalnim poate rezolvam si problema revistei. Facem un brainstorming. (sper sa nu ma auda Pruteanu ca ma amendeaza 😆 )
November 25, 2004 at 6:21 pm #92212DAN VALER MOLDOVAN
MemberReferitor la revista si intalnirea de sfarsit de an.
Pe 11 decembrie seara la un vin cald. De stabilit locul.
Pe langa traditionalele ciocneli de pahare vom vorbi si de revista. Pe indelete. Despre toate.Deci pe 11 decembrie?
November 25, 2004 at 6:23 pm #92213DAN VALER MOLDOVAN
MemberSi legat de materialele pentru galerie, trebuie sa va spun ca se vor putea produce abia dupa sarbatori. Asta pentru ca cei ce produc astfel de materiale sunt ocupati pana peste cap cu calendare si alte materiale multicolore pentru acest moment al anului.
Dar se face.November 26, 2004 at 9:44 am #92214dragos
Membersi eu as putea pe 11.12.2004; este intr-o sambata si ne-am putea intalni
dupa-amiaza…..November 26, 2004 at 9:53 am #92215cristiansportul
MemberE bine pe 11 sper sa ne intalnim cat mai multi.
November 26, 2004 at 3:03 pm #92216dragos
Memberproblema este ca, suntem doar 4…….chiar nimeni nu mai doreste sa ne vedem???
November 26, 2004 at 9:03 pm #92217cristiansportul
MemberPoate ne mai strangem cativa caci azi la meciul cu rapid am fost destui.
November 27, 2004 at 2:21 am #92218Ultras
MemberPoate ca da, poate ca nu…
November 30, 2004 at 11:54 am #92219DAN VALER MOLDOVAN
MemberPe 11, la KFC in Romana?
Cu temele facute.December 2, 2004 at 2:24 pm #92220ion
MemberDin pacate asa cum am mai postat ma retrag din orice actiune visavis de Sportu…Am observat de altfel si entuziasmul pentru aceasta intilnire si cred ca e mai bine sa nu mai fac valuri…Imi pare rau dar eu pe 11.12.04 nu voi mai veni ,consider ca nu are rost deoarece am nu puterea de a astepta o uniune proSportu din partea noastra.Asta e ,imi fac un stegulet si vin la meci cind pot si macar nu ma mai enervez indiferent ce se-ntimpla…
December 2, 2004 at 3:40 pm #92221ultrasro
MemberEu voi fi prezent pe 11 decembrie la KFC. Chiar nu-i inteleg pe cei care se supara la modul absolut pe toata lumea pentru ca echipa a pierdut niste meciuri. Eu stiam ca la fotbal pierzi sau castigi nu neaparat castigi cap coada. Iar Nationalul chiar au jucat mai bine ieri si au avut in Chihaia si Caramarin doi jucatori in mare verva. Sportul a jucat mai slab dar in mod cert trebuie sa va spun ca nimeni nu a fost blatist. Iar azi la antrenament Dan Petrescu i-a luat in serii lungi de analize pe titularii meciului de ieri. Si va asigur ca nu le-a fost usor. Iar chestia ca jucatorii stau doar pentru bani: nu ar trebui sa uitati ca toti puteau deveni jucatori liberi ca Paduret sau Musteata anul trecut dar au preferat sa joace la Sportul in continuare. Cuvintele grele pot jigni iremediabil uneori. Si nu uitati ca daca cineva arunca o galeata de rahat pe imaginea Romaniei nu se gasesc suficienti oameni sa curete fereastra respectiva cel putin 10 ani
, la fel si cu acuzatia de blat pentru Sportul!!!
December 2, 2004 at 9:53 pm #92222cristiansportul
MemberPe 11 la KFc dar pe la ce ora?
December 3, 2004 at 9:17 am #92223dragos
MemberOvidiu, de ce te superi asa ????
chiar nu trebuie sa mai comentam cand echipa joaca prost???
eu mi-am spus punctul de vedere vis-a-vis de meciul din cotroceni, pentru ca AM PIERDUT LAMENTABIL si nu un simplu meci, ci o CALIFICARE!!!
am precizat de la inceput, ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni…..
pai, ce ei SUNT GALACTICII de la real???? si chiar si aceia cand pierd, presa ii desfiinteaza, insa noi nu suntem presa……….oricum, daca ar citi aceste randuri, poate s-ar trezi putin din visare la vacanta……..o mustruluiala nu strica, ci ei tre’ sa demonstreze ca sunt capabili de lucruri mai MARETE decat precedentele partide…..
December 3, 2004 at 11:06 am #92224ultrasro
MemberJucatorii Sportului au fost primii care au simtit ca jocul nu merge (vezi reactia lui Edy la pauza) si sunt constienti ca au jucat prost! Iar Dan le-a frecat ridichea pana le-au luat foc urechile
December 3, 2004 at 11:37 am #92225Cainele
MemberDe ce la KFC si nu la Mc Donalds…sau in alta parte?! 😯
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.