Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 453 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

La Mc pare mai pentru gradinita si scoala primara :)

Giani
    Member

Dar nu am fi putut gasi ceva mai select si mai mai putin costisitor? pentru ca sincer nu am nici un chef sa dau 50 de mii pe 0.4L de Cola si inca 50 de mii pe trei pulpe de pui lesinate. Si aspectul KFC este tot de gradinitza, ca veni vb, comparativ cu Mc Donalds. Din punctul asta de vedere, nu imi convine, dar daca asa hotarati, ma conformez. Eu as propune Shorley, unde cu banii dati aiurea la KFC simti ca faci ceva, si in plus este si aproape de stadion. Oricum, mai vb.

Cat despre esecul din Cupa, nu am cuvinte… nu inteleg fair-play-ul Danezului: golurile 2 si 3 au fost marcate pe erori foarte grave de arbitraj, iar lui Bucur i s-a refuzat, la 2-0, un penalty atat de valabil ca pana si asistentul l-a indicat. Si nici jucatorii nu au mai format acea echipa cu care ne-am obisnuit in ultimele 10 meciuri oficiale.

Radu Dobrin
    Member

eu, in locul vostru, m-as orienta la niste mici si bere ‘la botul calului’ :)

Cand stabiliti o ora si un loc fix de intalnire sa il postati, ca sa ne facem loc in programul incarcat pe care il avem. 😆 😆 😆

dragos
    Member

@Cainele wrote:

De ce la KFC si nu la Mc Donalds…sau in alta parte?! 😯

Nebunaticule, vrei o jucarie de mos Nicolae de la Mc Donalds????

dragos
    Member

si eu as prefera Shorley in locul KFC-ului, insa nu stiu daca in shorley poti
    sta mult la suete fara a face consumatie continuu ?????

daca nu schimbam locul, vin si la kfc…….

dragos
    Member

in concluzie: ne vedem sambata pe data de 11.12.2004 ???

unde si la ce ora????? eu accept orice oferta……astept provincia;

ce cashketa mea???

Ultras
    Member

Shorley… sau La Nicu daca e soare

Tavi
    Member

@Ultras wrote:

Shorley… sau La Nicu daca e soare

La Nicu e beton daca ne lasa sa incingem un gratar 😆

Ultras
    Member

Ni-l face chiar el. De ce ar fi o problema? Nu numai sa il anuntam din timp, sa face bugetul si cumparaturile…

Tavi
    Member

eu vin oricum cu un kil de mici (gata trasi :) ) …. sa dea el painea, mustarul si bericioaicele

deci … doua voturi pt Nicu? :) (mai ales ca se afla langa leaganul suferintelor noastre)

ultrasro
    Member

Dar vor fi zero grade afara :((, daca trebuie rezistam. Daca nu rezistam mergem undeva in Carrefour Orhideea :)

Tavi
    Member

Inlocuim berea cu tzuica. Simplu! :)

Ultras
    Member

Anuntati-va daca vreti sa facem ceva la Nicu ca sa vorbesc cu el maine. Daca nu mergem la Shorley…

dragos
    Member

merge si la nicu (cu toate ca as prefera mai mult la shorley), insa, sigur va fi frig afara pt. nicu……..

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 453 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.