Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 453 total)
  • Author
    dragos
    Member

am fost urmatorii:
    nicu (gazda), eu, florin, ovidiu, razvan, tavi, cristi (cristiansportul), gabi,
    dan.

temele de discutii: revista, evolutia echipei in tur + cupa, posibilitatea organizarii unui meci cu cativa jucatori, politica ……

A iesit super intalnirea si poate ca Vom avea prilejul sa jucam si un fotbal cu jucatorii.

dragos
    Member

poate vom juca cu ei dupa ce se vor reuni in ianuarie…..

Sa vedem ce reuseste Ovidiu ca el e mai apropiat jucatorilor.

ovidiu
    Member

La sfarsit de AN UREZ TUTUROR SUPORTERILOR, COMPONENTILOR ECHIPEI, ECHIPEI TEHNICE MULTE BUCURII, FERICIRE, SARBATORI FERICITE, UN NOU AN MAI BUN DECAT CEL CE ESTE PREGATIT SA SE INCHEIE.

LA MULTI ANI!

VIVA SPORTUL STUDENTESC

ion
    Member

CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!

ultrasro
    Member

Craciun fericit si sa fim ponderati in toate :)

Craciun fericit tuturor!

Craciun fericit si un an nou asa cum il dorim fiecare.

Craciun fericit cu siguranta am avut cu totii, eu nu pot sa va urez decat:
    LA MULTI ANI! fei ca noul an sa va aduca multa fericire si bucurie si tot ceea ce va doriti si bineinteles sa ne vedem si sa ne auzim sanatosi tot timpul anului viitor.

PS: Sa nu uitam nici in noaptea de revelion ceea ce ne “leaga”: SPORTUL STUDENTESC

07Ex
    Keymaster

@adi wrote:

asteptam cu interes urmatoarea aniversare, in 2005, cu siguranta in formula extinsa :-)

Uite ca mai sunt 4 zile si se implinesc 89 de ani de existenta ai clubului Sportul Studentesc. Va veti intalni cu aceasta ocazie sau nu? De intrebat daca clubul va organiza ceva nu va intreb deoarece raspunsul il stim deja. Ma intreb daca la anul cand se vor implini 90 de ani se va organiza ceva oficial … dar pe urma tot eu imi raspund 😆 … NU!

la anul daca mai e Dan atrenor poate va reusi sa organizeze un amical cu Chelsea sa se sarbatoreasca cum se cuvine 90 de ani.

dragos
    Member

echipa cu staff-ul va sarbatori in antalya…..iar, noi, daca ne vom vedea, vom sarbatori in stilul nostru……..

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

echipa cu staff-ul va sarbatori in antalya…..iar, noi, daca ne vom vedea, vom sarbatori in stilul nostru……..

Adica? Care este stilul vostru?

ultrasro
    Member

Stilul smuls ? 😯

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 453 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.