Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu
- This topic has 452 replies, 37 voices, and was last updated 11 years, 5 months ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
February 22, 2006 at 4:02 pm #92361
Giani
Member@razvanR wrote:
unde este inregistrarea TV?
O avem noi, in format avi, s-a ocupat George la munca. Daca imi dai un ID de Yahoo! ti-o trimit pe Messenger. ID-ul meu este, pentru necunoscatori, giani10_26. Cei care nu aveti inregistrarea, va rog sa dati un mesaj pe YM pe unul dintre ID-urile: geo2020infotin sau giani10_26.
Si NU in ultimul rand: Casa de piatra, Lucian (ti-am si cantat atunci, prin telefon) si pentru Radu: sa te bucuri de cel mai tanar suporter la Sportului Studentesc.
February 25, 2006 at 1:20 pm #92362lsolcan
MemberMultumesc tuturor pentru urari!
Tocmai m-am intors de la Roma unde am fost in luna de miere. A fost super, printre altele am fost si la meciul Roma – Empoli = 1 – 0 (Roma a doborat un record de 10 victorii consecutive care data de prin anii 50 – 60; din pacate Totti si-a rupt piciorul).
Ne vedem pe stadion!
Lucian Solcan
February 25, 2006 at 9:46 pm #92363Zibling
MemberPana la urma a fost interesanta petrecerea, chiar daka am fost omis de la comentariile “after party” de catre Florin, pe care nu-l voi uita cat oi trai… 😈 O sa-mi ceara in genunchi si cu gura de moarte o sticla de bere si nu i-o voi da, ba mai mult o voi turna pe jos si ii voi da sticla goala.
Desigur, glumesc, ma bucur ca exista un loc de intalnire al suporterilor aproape de Stadion.
Pe de alta parte, nu va doresc sa ajungeti la cumparaturi cu Ovidiu, ca baiatul asta se uita pe toate etichetele si nu cumpara decat produse ce nu contravin a ceea ce a invatzat el la cursuri la Politehnica. 😯
Casa de piatra, Lucian, ca inca nu am spus-o si individual !!!
Pentru restul, nu uitatzi ce ati facut in acea zi, ati pupat steagul clubului, deci sa nu va prind pe alte stadioane si cu comentarii la adresa jucatorilor Sportului 😉
February 27, 2006 at 9:30 pm #92364ashone
Member@Zibling wrote:
Pana la urma a fost interesanta petrecerea, chiar daka am fost omis de la comentariile “after party” de catre Florin, pe care nu-l voi uita cat oi trai… 😈 O sa-mi ceara in genunchi si cu gura de moarte o sticla de bere si nu i-o voi da, ba mai mult o voi turna pe jos si ii voi da sticla goala.
Desigur, glumesc, ma bucur ca exista un loc de intalnire al suporterilor aproape de Stadion.
Pe de alta parte, nu va doresc sa ajungeti la cumparaturi cu Ovidiu, ca baiatul asta se uita pe toate etichetele si nu cumpara decat produse ce nu contravin a ceea ce a invatzat el la cursuri la Politehnica. 😯
Casa de piatra, Lucian, ca inca nu am spus-o si individual !!!
Pentru restul, nu uitatzi ce ati facut in acea zi, ati pupat steagul clubului, deci sa nu va prind pe alte stadioane si cu comentarii la adresa jucatorilor Sportului 😉
SA TRAIESTI TATA! AI ZIS O CHESTIE LUCIDA !!!!RESPECT!!!
February 27, 2006 at 10:18 pm #9236507Ex
Keymaster@Zibling wrote:
Pana la urma a fost interesanta petrecerea, chiar daka am fost omis de la comentariile “after party” de catre Florin, pe care nu-l voi uita cat oi trai… 😈 O sa-mi ceara in genunchi si cu gura de moarte o sticla de bere si nu i-o voi da, ba mai mult o voi turna pe jos si ii voi da sticla goala.
Opa! Da dece va certati asa tata? Dupa ce ca suntem putini ne mai si certam unii cu altii. In fine sa vedem ce au Florin si Ovidiu de spus. 🙄
February 27, 2006 at 10:47 pm #92366Ultras
Membernu recunosc nimic!!!
February 28, 2006 at 5:37 pm #92367ultrasro
MemberLe-am cumparat doar mancare sanatoasa si marci de bere daneze sau germane
Si am luat si taxiul ca sa nu sufere lumea de foame
Data viitoare o sa merg sa cumparam piept de pui la gratar, e delicios, trebuie sa ma credeti
March 3, 2006 at 5:00 pm #92368dragos
Member@ultrasro wrote:
Le-am cumparat doar mancare sanatoasa si marci de bere daneze sau germane
Si am luat si taxiul ca sa nu sufere lumea de foame
Data viitoare o sa merg sa cumparam piept de pui la gratar, e delicios, trebuie sa ma credeti
sper, ca pieptul este FARA SUTIEN si nu este GRIPAT !!!!
December 13, 2006 at 7:03 pm #92369Ultras
MemberIn buna traditie impamantenita printre sustinatorii Sportului, am placerea de a va anunta ca inchiderea de an pentru 2006 va avea loc vineri, 22 decembrie, cu incepere de la ora 18.00, in celebrul pub “La Nicu”. Participantii se pot prezenta si mai devreme la eveniment, iar accesul se va face pe baza de caltabosi, damigene si alte dotari solide si lichide gasite prin camara… In functie de necesitati vom lua cu asalt stabilimentul “Carrefour”… Pentru detalii suplimentare luati legatura cu “Metteur en scene “, adica eu… (0724 392 108)
December 14, 2006 at 8:03 pm #92370Giani
MemberBine tati, eu ma voi ocupa de cafele, ca doar mi-ati schimbat si sexul, nu mai conteaza ca nu intentionam acest lucru 😈 .
December 15, 2006 at 10:50 am #92371Zibling
MemberMesajul tau, Florine, denota ca te plictisesti rau acasa 😆
Insa, cred ca voi face tot posibilul sa vin si eu. Sa ma tineti la curent cu ora si alte detalii tehnico-financiare.
December 15, 2006 at 1:39 pm #92372Ultras
Memberora oficiala e cea de mai sus 18:00. Cine vrea poate sa vina si mai devreme si mai tarziu, dar mai bine e sa ne grupam cam intre 17.00 si 18.30… Financiar vedem, ca de obicei, la fata locului ce mai trebuie cumparat.
PS. Acasa nu stiu daca stau mai mult de 5-6 ore, dar si pe alea le dorm. Ideea e ca traditia trebuie respectata… 😈
December 16, 2006 at 11:23 am #92373ashone
Member@Giani wrote:
Bine tati, eu ma voi ocupa de cafele, ca doar mi-ati schimbat si sexul, nu mai conteaza ca nu intentionam acest lucru 😈 .
GIANI AI REPLICI DIN CE IN CE MAI VERSATE !!!! TE ATING CU NISTE BERI CA LE MERITI DIN PLIN…. 😈
December 16, 2006 at 3:17 pm #92374Giani
MemberBine tati, am inteles. Totul este sa nu imi dai in cap cu ele, daca ma atingi pe gat (dar pe interior) cu aceste obiecte nu ma supar.
December 17, 2006 at 11:34 am #92375franz_kafka
MemberSa ciocniti un pahar de bere (sau de ce o fi) si in sanatatea celor care nu pot sa ajunga la Serbarea de Mos Craciun organizata in Bar la Nicu.
Sper ca v-ati invatat pe de rost poeziile si cantecele, pt ca Mosul sa fie foarte darnic cu voi (se zvoneste ca are desaga plina)… -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.