Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu
- This topic has 452 replies, 37 voices, and was last updated 11 years, 1 month ago by
Ultras.
-
AuthorPosts
-
February 6, 2007 at 10:03 am #92406
Ultras
MemberIncepe pe 10, dar de terminat se va termina pe 11… La ora 12.00 suflam in lumanari… evident ale lui Sandu, Prunea, Lupescu si Dragomir…
February 6, 2007 at 12:22 pm #92407ovidiu
MemberDistractie din pllin! Si lumanarile sa fie pentru cei alesi.
In rest numai de bine.VIVA SPORTUL STUDENTESC
February 8, 2007 at 1:53 pm #92408ashone
Memberconfirm afirmativ, la ora H voi fi acolo.
February 8, 2007 at 8:06 pm #92409Ultras
MemberAm inceput sa dau telefoanele de convocare la sedinta… pana acum au confirmat prezenta vreo 14… vreo 3 sunt cu ?, iar Gigi e singurul care a spus sigur ca nu poate sa ajunga. Mai vorbiti si voi cu cine va mai auziti, ca sa nu zica nimeni ca nu a stiut…
February 9, 2007 at 5:39 pm #92410Giani
MemberGeorge nu promite. Andras vine sigur.
February 10, 2007 at 2:50 pm #92411ultrasro
MemberE timpul sa ne deplasam spre locul de intalnire….poate o sa postez niste poze de la fata locului… in cateva minute dupa realizarea lor… probabil vor apare pe grupul din yahoo
February 10, 2007 at 8:08 pm #92412lsolcan
MemberAm pus ceva poze + doua filmulete de la aniversarea de azi pe
ftp://apps.totalsoft.ro
user: echarisma
parola:echarismaLa multi ani!
Lucian Solcan
PS.Daca intrati cu IE, click dreapta si Login as….
February 10, 2007 at 9:38 pm #92413franz_kafka
MemberLucian,
Din pacate, adresa de internet postata pe forumul SS nu poate fi accesata pt a vizualiza imaginile de la convocator! Rog, masuri urgente pt rezolvarea problemei!February 11, 2007 at 10:06 am #92414black@white1916
Member@franz_kafka wrote:
Lucian,
Din pacate, adresa de internet postata pe forumul SS nu poate fi accesata pt a vizualiza imaginile de la convocator! Rog, masuri urgente pt rezolvarea problemei!Eu am reusit fara probleme ! Merge ! Keep trying ! Merita !
Varianta mea ( nu este foarte buna dar a mers)
1.COPY link din forum
2. Open INTERNET EXPLORER
3. PASTE link in bara de adrese a IE = va zice ca nu se poate
4. FILE din meniu IE si “LOGIN AS…”
5. dai user si pasword si gataEnjoy !
February 11, 2007 at 10:44 am #92415Radu Dobrin
Member@lsolcan wrote:
Am pus ceva poze + doua filmulete de la aniversarea de azi pe
ftp://apps.totalsoft.ro….mersi Lucian!
February 11, 2007 at 11:04 am #92416franz_kafka
MemberMerci black&white 1916, am biruit in cele din urma cu ajutorul tau… Ar fi fost pacat sa nu reusesc sa vizionez si eu aceste imagini deosebit de interesante!
February 11, 2007 at 5:15 pm #92417Giani
MemberMultam pentru lamuriri, pentru ca nu am stiut cum sa ma loghez din Mozilla, am facut sacrificul de a utiliza IE. La multi ani!!! dar nu numai pentru Sportul Studentesc, ci si pentru Lucian.
February 11, 2007 at 6:20 pm #92418lsolcan
MemberMultmesc, Giani si
Cu placere, Radu!Articol Prosport:
http://www.prosport.ro/articole/sportul-studentesc-91-de-ani-de-existenta/26602
Sportul Studentesc – 91 de ani de existenta
Sâmbătă, suporterii Sportului Studentesc au sarbatorit 91 de ani de la înfiintarea clubului “alb-negru”(foto). Simpatizantii clubului din Regie s-au reunit sub titulatura de Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc Bucuresti (ASSSB) si numara în prezent 30 de membri-cotizanti. Fanii sunt hotarâti sa nu se opreasca aici si vor sa atraga noi membri pentru a sustine una dintre “cele mai vechi si echipe din fotbalul românesc”, dupa cum a declarat un sustinator al “studentilor”. Si cum imaginea conteaza, suporterii sunt hotarâti ca prin cotizatiile încasate (40 RON/an) sa achizitioneze fulare, pixuri, brichete cu însemnele echipei favorite. “O sa lipim afise informative prin Universitati caci Sportul este în primul rând echipa studentilor. Dar nu vom refuza pe nimeni care va dori sa ni se alature”, a declarat Adi Petrareanu, presedintele ASSSB.
February 12, 2007 at 12:17 am #92419Zibling
Member@lsolcan wrote:
…suporterii sunt hotarâti ca prin cotizatiile încasate (40 RON/an) sa achizitioneze fulare, pixuri, brichete cu însemnele echipei favorite. …
Mai corect era sa creeze, sa realizeze, pt ca noi asociatia dam nastere acestor produse promotionale. Trist, dar adevarat. Totusi, mai bine asa, decat deloc.
February 12, 2007 at 9:51 am #92420cameliu
MemberLa Multi Ani! Sportul Studentesc
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.