Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 453 total)
  • Author
    Cainele
    Member

Din partea mea si acum… 😉

Pai ar fi bine cat mai curand ca sa nu te vedem peste 6 luni. :)

Cainele
    Member

Mda…ai dreptate 😆

@Cainele wrote:

Mda…ai dreptate 😆

Cand nu am eu dreptate :D

Cainele
    Member

@George Apostol wrote:

@Cainele wrote:

Mda…ai dreptate 😆

Cand ai zis ca am echipa buna la Hattrick 😆

@Cainele wrote:

@George Apostol wrote:

@Cainele wrote:

Mda…ai dreptate 😆

Cand ai zis ca am echipa buna la Hattrick 😆

Ai dar trebuie sa o ma si pui sa joace 😆

ion
    Member

miine la ora 11 ne vedem la pizza hut visavis de ase.Am stabilit o intilnire cu tomescu la 11.30.Va rog sa nu lipsiti !Te rog sa lasi aici (momentan)acest post deoarece este mai vizitat si am nevoie sa fie vazut!!!

dragos
    Member

vine si Razvan…..am vorbit cu el si mi-a confirmat.

OK ne vedem maine dimineata

cameliu
    Member

Asteptam sa scrieti despre ce ati vorbit!

Schitat s-a vorbit despre Vasile Siman… si despre situatia actuala de la Sportul Studentesc si de ceea ce se poate face. In rest a fost stabilita o intalnire cu Mac Popescu si in ce va consta aceasta va voi spune in alt topic. T. Tomescu este un om degajat si este cu sufletul langa Sportul Studentesc, cunoaste omani si incearca sa ne ajute cum poate.

A fost stabilita o intalnire cu Mac Popescu pentru luni dupa ora 14:00. scopul acestei intalnire este de a obtine de la el un spatiu pentru viitoarea si actuala Asociatie a Suporterilor Sportului Studentesc.

ion
    Member

@George Apostol wrote:

A fost stabilita o intalnire cu Mac Popescu pentru luni dupa ora 14:00. scopul acestei intalnire este de a obtine de la el un spatiu pentru viitoarea si actuala Asociatie a Suporterilor Sportului Studentesc.

acest eveniment se va intimpla in urma convorbirii telefonice dintre tomescu si popescu.Din acest moment va rog sa ne unim eforturile si sa intemeiem asociatia.

Radu Dobrin
    Member

excelent!

(poate fi considerat un pas inainte? :) )

dragos
    Member

puteam fi mai multi, insa am mers la intalnire DOAR 4: eu, ion, razvan, george.
    ORICUM A IESIT BINE!!!!

razvan a venit cu o sticla de sampanie + o cutie de bomboane pentru a sarbatori 88 ani de cand s-a infiintat clubul, iar traian tomescu a ramas impresionat de gest. am baut un pahar de sampanie pentru echipa.

am discutat despre mircea sandu, siman, jucatori, posibili investitori etc….iar ‘nea tomescu ne-a spus ca va incerca sa ne ajute cu posibili sponsori, dupa ce vom (re)”intra” in div.A…….in definitiv, div.A are o “priza” mai mare la sponsori………din discutiile cu dansul, a reiesit o concluzie: siman nu este bun manager, nu cunoaste legile fotbalului……….
    (si asa ca sa nu ne auda nimeni – NICI dansul NU-L POATE “INGHITI” PE SIMAN!!!!!)
    sperante sa ne ajute – EXISTA si mie mi s-a parut un om cumsecade, inimos cand este vorba de sportul studentesc.
    la intrebarea mea:”daca vom mai putea vedea echipa in vreo cupa europeana, ca pe vremuri – raspunsul lu’ ‘nea tomescu a fost sec: cu siman la timona – NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    asteptam un alt sponsor!!!!!

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 453 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.