Poli AEK Timisoara

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • #50331
  cameliu
  Member

  Am dat de el intimplator, insa merita aruncata o privire:

  Homepage

  #64863
  Ultras
  Member

  Cunosteam…

  #64864
  07Ex
  Keymaster

  Da, fain site-ul insa multe legaturi nu merg iar anumite pagini nu se pot vedea.

  #64865
  dragos
  Member

  Gabi Balint este noul antrenor al Timisoarei.
  sa-i uram SUCCES !!!

  #64866
  laucantona
  Member

  succes Gabi

  #64867
  Zibling
  Member

  @dragos wrote:

  Gabi Balint este noul antrenor al Timisoarei.
  sa-i uram SUCCES !!!

  Aha, deci Gabi Balint nu a putut sa stea prea mult in afara gazonului. Bravo lui! Un antrenor ofensiv la o echipa cu un joc ofensiv. Cum ar fi sa ia timisorenii campionatul? Singurele chestii care nu-mi plac la Poli AEK Timisoara sau FC Timisoara sunt faptul ca au venit via Bragadiru in Liga I si moaca acestui puscarias Iancu.

  Apropos, Iancule, vezi ca nu ne mai dau rusii gaze naturale, deci tu trebuie sa ne dai acum!!! 😈

  #64868
  dragos
  Member

  parca, Balint a fost secundul lui Hagi, atunci cand “regele” era principal la “Poli”.
  asadar, este o revenire in orasul de pe Bega.

  #64869
  Giani
  Member

  Bafta Gabi.

  #64870
  MarcAntoniu
  Member

  Balint :ymapplause: este unul dintre antrenorii buni care au trecut prin Regie !
  Gigel Bucur :ymapplause: a marcat şi el ceva” goluri pentru Sportul Studenţesc !
  Dacă vor continua seria jocurilor bune, anul acesta pot câştiga titlul :ymparty: cu Poli Timisoara !
  Sansele cresc dacă vor primi şi cele 6 puncte înapoi ! :-

  #64871
  dragos
  Member

  Criticat dur de Iancu după remiza de la Bistriţa (3-3), Cosmin Contra s-a dezlănţuit la adresa patronului

  Cosmin, te desparţi de Poli, neînvins în campionat şi în plin scandal cu patronul Marian Iancu. Care este cel mai mare regret al tău?
  – Regretul meu este că n-am fost susţinut de domnul Iancu. În nici un moment nu a avut încredere în mine. Poate vrea un antrenor care să-i aducă doar victorii. Să nu se uite că am luat echipa de pe locul 6 şi am dus-o pe 2. Mie personal n-are ce să-mi reproşeze patronul. Am mai greşit, dar n-are voie să-şi bată joc de mine în public.

  – Ce te-a deranjat mai tare în toate acuzele patronului la adresa ta?
  – De 17 ani în fotbal, am încercat să-mi fac un nume şi nu pot accepta să mă sune mama, rămasă singură după moartea tatălui meu, plîngînd la telefon, că mă face Iancu zob la TV. Dacă vorbeşte de ierarhii, patronul este cel care trebuie să aducă banii la zi, să creeze condiţii la echipă, iar antrenorul să fie lăsat să-şi facă treaba. Apoi, la finele turului sau campionatului, să fie judecat după munca pe care a prestat-o. Aşa se respectă ierarhiile. Nu să ieşim în public şi să terfelim imaginea unei persoane.
  – Se ştie că sînt probleme financiare la Timişoara. Despre ce restanţe e vorba?
  – Jucătorii sînt neplătiţi de două luni şi jumătate. Niciodată nu lasă să se ajungă la trei luni, pentru a nu apărea memoriile. Sînt probleme cu banii la Timişoara, dar problema mai mare este cum sînt trataţi jucătorii. Îi tratează ca pe nişte sclavi, nu ca pe nişte sportivi care mai pot greşi. La Poli jucătorii nu au voie să fie oameni, trebuie să fie maşini, să nu deschidă gura. Se trăieşte ca în epoca comunistă…

  – La un moment dat ai scos bani din buzunar pentru echipă…
  – Nu vreau să vorbesc despre ce bani am dat din buzunar. Am dat pentru echipă şi nu-mi pare rău. Dar domnul Iancu să nu uite să-mi dea cei 70.000 de euro care mi se cuvin. Mi-a plătit 10.000 de euro din contractul de 80.000 de euro. Mai are să-mi dea 50.000 de euro de acum 6 luni, iar cînd îl întreb de bani îmi răspunde: “Lasă că tu eşti milionar, n-ai nevoie de bani”.
  – Uhrin e favorit să preia postul de antrenor la Poli. Ce părere ai?
  – Ce s-a întîmplat cu mine, s-a întîmplat şi cu Uhrin. Sfatul meu pentru Dusan e că nu poate să facă treabă cu Iancu preşedinte, nici Mourinho n-ar face treaba. Dacă vrea să vină, Uhrin e bine venit la Timişoara, dar va veni într-o situaţie extrem de grea. Din cîte ştiu, Dusan nu e un antrenor care să accepte să nu fie plătit timp de 6 luni.

  “Zicea că ştie mai mult fotbal ca mine. Îi spun eu că nu are nici o treabă cu fotbalul. E patron, investitor, ce vrea el. A mai învăţat cîte ceva, dar să fie sigur că ştiu mai mult fotbal ca el”
  Cosmin Contra

  “Mîine, (n.r. azi) mă voi prezenta la antrenament ca jucător şi voi respecta indicaţiile antrenorului care va conduce şedinţa de pregătire”
  Cosmin Contra

  Cifre
  120.000 de euro mai are de încasat Contra de la Poli

  80 de zile a fost Cosmin Contra antrenor-jucător la Timişoara

  8 victorii, 5 remize şi o înfrîngere este bilanţul de antrenor al lui “Guriţă” la Poli

  E sprijinit de autorităţi
  Cosmin Contra a lăsat de înţeles că şi reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene au un cuvînt greu de spus în privinţa deciziilor la Poli. “Conducătorii oraşului investesc peste trei milioane şi jumătate de euro pe an! Să nu uite asta, că sînt cetăţean de onoare al oraşului, şi nu pot fi aruncat de la echipă după bunul plac al unei persoane. Ierarhiile trebuie respectate de la cei care într-adevăr investesc la Poli”, a spus “Guriţă”.

  Masă de adio
  Ieri, la o zi după meciul de la Bistriţa, Cosmin Contra i-a invitat pe jucători, împreună cu prietene şi soţii, la el acasă, pentru a-şi lua rămas bun.
  Antrenorul a oferit o masă prin care şi-a serbat şi ziua de naştere. “Guriţă” va împlini 35 de ani pe 15 decembrie. “Mă voi întoarce la familia mea în Spania”, a menţionat Contra.

  #64872
  dragos
  Member

  Fotbal Club Politehnica Timişoara SA şi-a schimbat oficial denumirea în Politehnica Timişoara SA, modificarea fiind efectuată, marţi, la Registrul Comerţului.

  Succesul reputat de bănăţeni în procesul cu italianul Claudio Zambon, anunţat la începutul anului, s-a concretizat marţi şi pe hârtie, schimbarea denumirii fiind efectuată şi la Registrul Comerţului. Astfel, la orice nivel va juca în sezonul următor, echipa va evolua sub denumirea istorică.

  “Este o consecinţă firească a demersului nostru juridic început acum mai bine de patru ani. E dreptul nostru câştigat, e dreptul câştigat de toţi cei care au contribuit la cei 90 de ani de istorie ai acestui club. Muncim, încet-încet vom face în aşa fel încât acest an aniversar să fie unul de referinţă, nu aşa cum vor unii”, a spus Marian Iancu pentru Mediafax.

  EMOŢII CU TAS-UL
  Conducătorul clubului alb-violet aşteaptă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul licenţei pentru a contura viitorul echipei.

  “În acest moment nu ne concentrăm asupra transferurilor de jucători, nici înspre, nici dinspre club, acum suntem mai atenţi la problemele juridice. Asta nu înseamnă că nu vor fi transferuri, doar că nu sunt principala prioritate. Ştiu că suntem în procedură de urgenţă la TAS, dar mi-e şi teamă să mă gândesc. Nu ştiu ce va fi, aşteptăm şi vedem ce se întâmplă”, a mai spus Marian Iancu.

  #64873
  dragos
  Member

  intrucat iancu vrea sa nu mai fie implicat in acest fotbal “murdar”, ii dedic o melodie:

  http://www.youtube.com/watch?v=AF3rtEWoHlw

  #64874
  dragos
  Member

  “POLI” 3 ani OUT din EUROPA pentru ca a facut divizare !!!
  UPDATE 16:30 // Marian Iancu spune că echipa sa nu are nici o interdicţie din partea UEFA!

  “Nu ne lipseşte nici un drept, o să vă punem la dispoziţie documentaţia UEFA pe site-ul echipei. Nu există nici o interdicţie la ora actuală, sînt decăzut doar din dreptul de a participa în acest an în cupele europene”, a spus Iancu la sportro.

  Acesta a mai adăugat: “Am auzit de la impresarul lui Bourceanu că azi dupăamiază va exista o ultimă discuţie cu Steaua. Dacă se va întîmpla ceva, vom comunica. N-au fost negocieri propriu-zise, au fost nişte discuţii. Nu cred că va exista vreun impediment să ne ne înţelegem cu Steaua, dacă asta va dori şi jucătorul. Pentru Pantilimon nu am negociat cu nici un club”  Forul european l-a pus astăzi la zid pe patronul Marian Iancu şi pe FC Timişoara, care au susţinut că operaţiunea de divizare făcută în martie, cu puţin timp înainte de depunerea dosarului de licenţiere, nu e interzisă de UEFA!

  “Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a respins apelul formulat de Poli Timişoara împotriva deciziei UEFA şi a regulei de 3 ani, o cerinţă importantă în viitorul sistem de licenţiere Fair-Play al UEFA. Conform acestei reguli, un club nu poate să-şi schimbe forma legală sau juridică timp de 3 ani, cu scopul de a obţine licenţa, pentru a descărca datoriile pe o nouă societate, operaţiune care ar putea duce la falimentul vechii societăţi sau pentru a eluda creditorii, angajaţii, taxe, alterînd astfel integritatea competiţiei sportive.

  Orice modificare de formă juridică sau structură este considerată a fi o întrerupere la statutul de membru al UEFA şi, prin urmare, trebuie să treacă trei ani înainte ca un club să poate aplica din nou pentru o licenţă UEFA. Cu alte cuvinte, regula de trei ani este concepută în principal pentru a evita eludarea de sistemul de licenţiere a cluburilor”, se arată în comunicatul UEFA.

  Poli Timişoara nu a primit licenţa pentru liga 1 şi a fost exclusă din competiţiile europene de UEFA pentru sezonul 2011-2012.

  #64875
  dragos
  Member

  echipa Politehnicii Timisoara joaca prin liga a-V-a. X(

  #64876
  dragos
  Member

  desi echipa joaca in liga a-5-a, Iancu s-a hotarat sa doneze palmaresul si culorile Politehnicii echipei din liga a-2a ACS Politehnica (care este un fel de fuziune cu FC Recas)….asadar, la vara daca vor promova, vom avea Poli Timisoara in liga 1

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.