Procedura de licentiere a cluburilor

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Procedura de licentiere a cluburilor

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Nu stiu daca sunt multi care stiu despre ce este vorba, dar eu am avut curiozitatea sa frunzaresc manualul si consider ca nu exista nici un club in Romania la ora actuala care sa indeplineasca toate criteriile. Daca aveti rabdare si veti reusi sa cititi macar o mica parte din acestea imi veti da dreptate.

http://www.frf.ro/manual%20nat.final%20II.doc

Mai interesant este raportul de pe 2003, unde se afirma negru pe alb ca nici un club nu indeplineste criteriile de licentiere.

http://www.frf.ro/raport%20licente%2015.10.03.doc

Giani
    Member

In aceasta perioada, doi jucatori, Griffith si Sapunaru, au parasit selectul cartier Cotroceni pentru unul mai “lumpen”, numit Giulesti. Nu ar fi nici o problema, dar in contract apare o clauza dubioasa: in cazul in care Rapid castiga titlul, Nationalul va mai primi inca 350.000 E. Nici acum nu apare nimic suspect, dar meciurile directe dintre cele doua echipe sunt programate in etapele 17 si 34. Ar mira pe cineva ca echipa manageriala a Nationalului sa dea cu piciorul unei sume consistente pentru a proteja spiritul de fair-play? Desi pozitia mea coincide in premiera cu aceea a lui MM Stoica (sincer nu ma asteptam sa ajung la asa ceva), sunt de parere ca ambele exchipe ar trebui penalizate disciplinar, inclusiv cu retrogradarea directa. Ca sa ii citez pe cei de la gsp, practic acesta este un “blat cu acte”.

crys41
    Member

Parerea mea nu coincide cu a ta Giani si cu atat mai mult cu a lui MeMe.
    Pe de o parte mi se pare normal sa recompensezi un club daca te-a ajutat cu jucatori pt indeplinirea unor obiective (titlu, cupa sau ce o fi), dar pe de alta parte tinand cont ca suntem in Romania si toata lumea e suspicioasa (si are motive :() – a se vedea finalul ultimului campionat – parerea mea e ca ar fi fost de preferat pt Rapid sa nu fi facut clauza aceea.
    La noi se interpreteaza nu numai ajutorul dat de National cu cele 2 achizitii Rapidului, ci si la meciurile directe, ca deh, romanul e talentat in a vedea tot felul de scenarii.

cameliu
    Member

Voi credeti tot ce behaie meme? si presa?

Giani
    Member

NU. Dar, in ipoteza ca acele doua transferuri sunt in regula (am inteles ca sunt nereguli cu Sapunaru), dublat de foamea de bani a celor de la National, am dubii ca si-ar apara corect sansele intr-un eventual meci direct, de ultima etapa, care sa asigure titlul in Giulesti si o suma consistenta in buzunarele clicii de “actionari” din Cotroceni. Este o clauza contractuala penibila si dubioasa, care demonstreaza din plin IQ-ul semnatarilor. In aceste conditii sunt convins ca politica celor de la National va fi facilitarea drumului Rapidului spre un nou titlu, mai ales in conditiile in care au meci direct in ultima etapa.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.