SPORTUL STUDENŢESC 17:01 SELYMES ŞI-A ÎNDEPLINIT OBIECTIVUL
“Nu degeaba ni se spune gaşca nebună. Am îmbătrânit 4-5 ani”
Bucuros după câştigarea meciului cu Gloria Buzău, Tibor Selymes, antrenorul Sportului a declarat la finalul meciului că a avut emoţii mari în îndeplinirea obiectivului. Tehnicianul speră ca toţii jucătorii să rămână la echipă şi cu încă doi-trei jucători să poată forma o echipă competitivă pentru Liga I.
“Ne-am propus promovarea şi uite că am reuşit. Până acum nu mi-am îndeplinit ce mi-am propus cu alte echipe, dar iată că acum am reuşit şi sunt foarte foarte fericit. În ultimele două etape am îmbătrânit 4-5 ani, am albit, dar acum mi-e bine. Nu degeaba ni se spune gaşca nebună. Am avut emoţii până în ultimul minut, dar aşa e mai frumos. Sper să fim cu toţii în Liga I şi chiar să mai aducem doi-trei jucători pentru că avem nevoie de un lot mai puternic.”
Selymes a comentat şi absenţa patronului de la meciul care i-a retrimis pe “studenţi” în Liga I. Antrenorul spune că Varga şi Bălan sunt greu de ţinut în Regie şi doar Vasile Şiman poate decide ce se va întâmpla cu cei doi jucători.
“Şiman avea emoţii, însă nu a putut venii pentru că avea nişte treburi în Grecia. De Varga şi Bălan trebuie să îl întrebaţi pe Şiman pentru că sunt doi jucători foarte valoroşi, de echipa naţională. Eu m-aş bucura să am doi jucători ca ei. Cred că o să fie greu să îi ţinem aici.”, a încheiat Tibor Selymes.
…si noi la fel.