PROMOVAREA 2010!!!

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II PROMOVAREA 2010!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Cata simetrie!

Dezastrul a inceput acu 4 ani dupa un 0-6 la Buzau! Acum dupa un meci cu Buzaul am desfacut sampania.
    Acu 4 ani am inceput cu un meci la Giurgiu. Acum terminam tot la Giurgiu!

Multumim SPORTUL STUDENETESC!

ovidiu
    Member

Deci s-a dorit si s-a REUSIT!

FELICITARI :ymapplause: TUTUROR BAIETILOR !!!!!

:ymparty: :ymparty: :ymparty:

laucantona
    Member

mare bucuruie ne-au facut baietii, sper sa nu avem probleme legate de licenta si alte smecherii de-ale lui mitica…felicitari tuturor

ultrasro
    Member

Primele poze de azi.

ultrasro
    Member

Alte poze

ultrasro
    Member

Alte 3 poze

ultrasro
    Member

Alte poze

sircos
    Member

olele olala mai avem putin
    si bem bere-n “A” !!!

ultrasro
    Member

Alte 3

ultrasro
    Member

Inca 3 poze

ultrasro
    Member

Ultima poza

sorin
    Member
    Zibling
    Member

Dupa 4 ani de Liga a II-a stiu tot judetul Ilfov si comunele din imprejurimile Bucurestiului.

Acum cred ca este cazul sa vizitam Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Tg.Mures, Brasov si alte orase civilizate.

sircos
    Member

@Zibling wrote:

Dupa 4 ani de Liga a II-a stiu tot judetul Ilfov si comunele din imprejurimile Bucurestiului.

Acum cred ca este cazul sa vizitam Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Tg.Mures, Brasov si alte orase civilizate.

ole ole ole !!!

sorin
    Member

SPORTUL STUDENŢESC 17:01 SELYMES ŞI-A ÎNDEPLINIT OBIECTIVUL
    “Nu degeaba ni se spune gaşca nebună. Am îmbătrânit 4-5 ani”
    Bucuros după câştigarea meciului cu Gloria Buzău, Tibor Selymes, antrenorul Sportului a declarat la finalul meciului că a avut emoţii mari în îndeplinirea obiectivului. Tehnicianul speră ca toţii jucătorii să rămână la echipă şi cu încă doi-trei jucători să poată forma o echipă competitivă pentru Liga I.

“Ne-am propus promovarea şi uite că am reuşit. Până acum nu mi-am îndeplinit ce mi-am propus cu alte echipe, dar iată că acum am reuşit şi sunt foarte foarte fericit. În ultimele două etape am îmbătrânit 4-5 ani, am albit, dar acum mi-e bine. Nu degeaba ni se spune gaşca nebună. Am avut emoţii până în ultimul minut, dar aşa e mai frumos. Sper să fim cu toţii în Liga I şi chiar să mai aducem doi-trei jucători pentru că avem nevoie de un lot mai puternic.”

Selymes a comentat şi absenţa patronului de la meciul care i-a retrimis pe “studenţi” în Liga I. Antrenorul spune că Varga şi Bălan sunt greu de ţinut în Regie şi doar Vasile Şiman poate decide ce se va întâmpla cu cei doi jucători.

“Şiman avea emoţii, însă nu a putut venii pentru că avea nişte treburi în Grecia. De Varga şi Bălan trebuie să îl întrebaţi pe Şiman pentru că sunt doi jucători foarte valoroşi, de echipa naţională. Eu m-aş bucura să am doi jucători ca ei. Cred că o să fie greu să îi ţinem aici.”, a încheiat Tibor Selymes.

…si noi la fel.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.