Prosoape Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • Author
    razvanR
    Member

Propus sa facem PROSOAPE, trei dimensiuni (mici, mijlocii si mari) cu sigla si numele echipei.

Costa mult productia? Diferenta dintre pretul de productie si cel de vanzare va fi donat ASSSB.

Ce as face eu cu astfel de prosoape:
    – le-as folosi acasa; nu mi-ar mai trebui altele;
    – le-as face cadou;
    – as merge cu ele la plaja;
    – as merge cu ele la meci;

adi
    Member

Am mai putea vorbi si de fulare, tricouri, fanioane, braduti de masina, brichete, calendare de perete / birou / buzunar, agende etc.
    Pana pe 25.01.2007, cand vom obtine raspunsul daca sigla SSB este deja inregistrata la OSIM, cred ca e mai bine sa nu o folosim, in special in scopuri comerciale. Intre timp, putem folosi sigla facuta de Ashu’ cu ASSSB.

Giani
    Member

Si la ce ne trebuie prosoape? Sa le aruncam la meciuri?

07Ex
    Keymaster

Eu unul as folosi prosoapele.

ultrasro
    Member

La Plaja ar fi perfecte! Am avut candva un fular mare cu Sportul si echipa mergea bine ;)

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

La Plaja ar fi perfecte! Am avut candva un fular mare cu Sportul si echipa mergea bine ;)

Deci sa inteleg ca vrei sa ne grabim cu fularele si sa le facem cat mai repede ca sa mearga echipa iarasi bine? 😉

ultrasro
    Member

Era vorba de un prosop mare cu Sportul dar pe el apareau cred si celelalte sectii ale clubului sportiv. Sunt destul de superstitios si cred cu adevarat ca purta noroc.

Spawn09
    Member

pan la urma yo zic sa lasam prosoapele deoparte ca nici de fulare n-avem bani suficienti…

adi
    Member

Eu am obtinut un pret bun la calendare personalizate de birou pentru 2007 (12 file cu 12 poze, 150/210 mm, prinse cu sina metalica). Fiecare poza va fi cu echipa sau cu suporterii. Pretul de vanzare ar fi cam 25 lei, cu TVA inclus; profitul rezultat se va dona integral catre ASSSB. Nu exista o comanda minima, dar ma gandeam sa comand minim 20 calendare; oricum, putem comanda ulterior oricate dorim.
    Luni voi primi o mostra din acest tip de calendar, ca sa-i verific calitatea. Daca va fi ok, cred ca putem lansa chiar saptamana viitoare o comanda, dupa care in maxim o saptamana le primim.
    Intrebarile mele catre voi sunt:
    – Aveti poze preferate pentru acest calendar ?
    – Cine este interesat si cu cate bucati ?

Spawn09
    Member

2100 mm????nu ti se pare cam mare?oare atinge tavanu si podeaua?:))) poate 210 mm….:)

later edit: eu sunt inca interesat de fulare….

ashone
    Member

@adi wrote:

Eu am obtinut un pret bun la calendare personalizate de birou pentru 2007 (12 file cu 12 poze, 150/210 mm, prinse cu sina metalica). Fiecare poza va fi cu echipa sau cu suporterii. Pretul de vanzare ar fi cam 25 lei, cu TVA inclus; profitul rezultat se va dona integral catre ASSSB. Nu exista o comanda minima, dar ma gandeam sa comand minim 20 calendare; oricum, putem comanda ulterior oricate dorim.
    Luni voi primi o mostra din acest tip de calendar, ca sa-i verific calitatea. Daca va fi ok, cred ca putem lansa chiar saptamana viitoare o comanda, dupa care in maxim o saptamana le primim.
    Intrebarile mele catre voi sunt:
    – Aveti poze preferate pentru acest calendar ?
    – Cine este interesat si cu cate bucati ?

incepe cu o poza cu toata echipa si apoi poze cu suporterii…sa se stie care e echipa si cine sintem noi si gata…

Giani
    Member

Super ideea, Adi. Ma tenteaza doua bucati. Pe mine m-ar interesa mai degraba un fular uns bine cu sapun, sa i-l fac cadou lui prunica.

adi
    Member

Revin cu niste detalii, asa cum le-am primit pe e-mail pentru o comanda de minimum 50 bucati:

Format desfasurat: 15 cm * 21 cm
    Format inchis : 15 cm * 21 cm
    Nr de file: 12 file + coperta
    Gramaj hartie: 200gr/mp
    Tipar: fata
    Finisare: spira metalica, suport carton
    Pret: 3.5 euro + T.V.A.

Costul ar fi maxim 15 ron / bucata, cu tot cu TVA. Ca sa mai ramana ceva asociatiei, va propun un pret de vanzare de 20 ron / bucata.

Ne bagam ?

cameliu
    Member

Cu calendarele eu zic sa o lasam pe anul viitor si sa le facem din timp.
    Pina strangem poze, pina se face comanda, pina le fac ei, si mai ajung si prin strainataturi la unii din noi se face mijlocul lui 2007…

Eu propun insa sa facem o baza de date cu poze si sa facem designu’ din timp… Unele pagini (luni) pot fi dedicate istoriei… meciuri cu Brondby etc…
    Avem in baza de date si poze vechi… eu de exemplu am aici in Germania programul meciului cu Brondby.

Astept si parerea voastra.

razvanR
    Member

Cumpar si eu 2-3-4.

Propun:
    pe coperta sa fie echipa iar pe celelalte pagini poze cu faze de joc si cu 2-3 foste glorii: Hagi, Mircea Sandu, Gino, Marcel Coras.

sau

sa fie cate 2 poze pe o luna ca sa incapa mai multe

sau

sa fie un calendar-istorie cu poze de la cele mai vechi pana la poze din 2006

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.