Raul Ciupe 24.11.1983

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Raul Ciupe 24.11.1983

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    cameliu
    Member

N-aveam un topic despre el…

�Mi-au þinut piciorul rupt în mînã�
    Fundaºul Raul Ciupe, accidentat grav în meciul naþionalei de tineret cu Macedonia, îºi duce crucea acasã, în cartierul clujean Someºeni. Fracturã de tibie ºi peroneu, acesta a fost diagnosticul pus de medicii macedoneni pentru Raul Ciupe, la cîteva ceasuri dupã partida naþionalelor de tineret dintre Macedonia ºi România (scor 1-0). �Îmi amintesc ce s-a întîmplat, de parcã ar fi fost acum cinci minute. Am încercat sã trag la poartã, dar un jucãtor al gazdelor mi-a suflat balonul, iar eu am dat în piciorul lui. El n-a pãþit nimic, iar eu vedeþi cu ce m-am ales!�, ne îndeamnã fundaºul Sportului, arãtîndu-ne piciorul stîng. Deºi nu vrea sã-ºi mai aducã aminte de momentele petrecute dupã accident, Ciupe mãrturiseºte cã a fost scîrbit de modul în care macedonenii s-au ocupat de el. �În ambulanþã n-au avut atele, aºa cã medicul mi-a þinut piciorul rupt în mîini pînã la spital. Acolo am stat douã ore la Urgenþã pînã mi-au fãcut niºte raze ºi mi-au pus piciorul în ghips�, dezvãluie Ciupe, care s-a temut atunci cã nu va mai putea juca fotbal niciodatã.

Operat în Belgia
    La scurt timp dupã întoarcerea în þarã, patronul Sportului, Vasile ªiman, l-a trimis în Belgia, la clinica particularã a doctorului Hendriks. �A ieºit bine, iar peste trei sãptãmîni voi pleca la Bucureºti, unde mi se va scoate tija de metal pe care o am în picior ºi apoi voi începe refacerea�, spune, cu speranþã în glas, jucãtorul. Pînã atunci urmeazã la Cluj un tratament cu kinetoterapeutul Mircea Pop, un fost colaborator al lui Mircea Lucescu în Turcia. �Aºa mai ies ºi eu din casã, cã altfel abia mã deplasez cu cîrjele. Noroc cã mai vin prietenii pe la mine ºi cã am PlayStation, altfel aº muri de plictisealã�, conchide fundaºul naþionalei mici.

“Între Petrescu ºi Sabãu nu este nici o diferenþã. Amîndoi pun mult suflet în ceea ce fac ºi lor le datorez scensiunea mea la naþionalã.”
    Raul Ciupe, fundaº Sportul Studenþesc
    cristian. cucolas@prosport. ro

dragos
    Member

SANATATE RAUL si sa stii ca noi te asteptam sa revii in FORTA !!!

dupa terminarea campionatului, Raul va pleca pentru 2 luni in Italia pentru recuperare, iar la intoarcere, spera sa joace……totul depinde de organism
    SANATATE RAUL !!!

07Ex
    Keymaster

Raul nu va intra deloc in echipa anul asta? Cat timp mai are de asteptat pe tusa?

dragos
    Member

Raul joaca la SPORTUL STUD. 2

tre’ sa aiba meciuri in picioare, pentru a putea reintra….

07Ex
    Keymaster

Poate in editia asta de campionat sa-l vedem la echipa de seniori.

Giani
    Member

@97SiR wrote:

Sa speram. Avem nevoie de el.

@97SiR wrote:

Da ar fi bine sa revina, ar fi pacat

dragos
    Member

raul a revenit in iarba…..SUCCES !!!!

speram, sa fie titular .

rapid19pancu
    Member

imi place masina lui :D :D :D :) :)

razvan
    Member

Jucand cu sufletul!

Raul Ciupe a stat de vorba cu noi pentru site-ul http://www.fcsportulstudentesc.ro. Fundasul echipei Sportul Studentesc a fost accidentat o perioada si nu si-a putut ajuta echipa din teren.

Cum te mai simti? Ai fost accidentat dar acum ai reluat pregatirea?
    Am inceput antrenamentele de saptamana trecuta alaturi de echipa. Momentan sunt bine atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Cum te-ai simtit ca nu ai putut sa-ti ajuti echipa din teren?
    Nu este placut sa iti privesti echipa si sa nu te poti implica activ. Pentru orice sportiv este dificil sa fie accidentat.

Cum ti s-a parut Viorel Moldovan ca antrenor? Iti pare rau ca a plecat?
    Este un antrenor tanar si serios care se implica foarte mult, pregateste in amanunt fiecare antrenament sau meci si isi doreste foarte mult sa castige, la fel ca si noi. In aceasta perioada a reusit sa-mi castige respectul prin devotamentul aratat echipei insa, din pacate, pentru dumnealui dar mai ales pentru noi, rezultatele nu au fost cele dorite. Noi vom incerca sa demonstram ca nu aceasta este valoarea echipei Sportul Studentesc.

Crezi ca Sportul se mai poate salva de la retrogradare?
    Da, bineinteles. Refuz sa cred ca, la jucatorii pe care ii are Sportul Studentesc in lot, nu se pot face mai multe puncte decat pana acum. Cred ca avem puterea si valoarea de a reveni.

Ce crezi ca se va intampla la meciul cu U Cluj?
    Este un meci greu pentru noi insa vom face tot ce tine de noi pentru a castiga. Ne vom mobiliza in aceste zile, vom strange randurile si vom da dovada de caracter. Este un joc acasa unde vom lua 3 puncte!

Lumea vorbeste ca nu aveti atitudine, ca nu va dati viata, ce parere ai?
    Dupa plecarea domnului Moldovan multa lume a inceput sa vorbeasca Sportul de rau… ca nu avem atitudine… ca nu vrem sa jucam. Nu s-a pus niciodata problema sa nu vrem sa jucam sau sa nu vrem sa castigam vreun meci. Suntem o echipa care joaca fotbal, vom demonstra asta in meciul ce urmeaza duminica cu U Cluj.

In momentul de fata situatia echipei nu este una prea grozava, Sportul este in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pe ce loc crezi ca va termina?
    Sportul are jucatori de valoare, peste media campionatului, iar locul pe care-l ocupam acum s-a datorat, zic eu, acomodarii in Liga I, si se pare ca ne-a luat cam mult sa ne acomodam. Este un campionat strans si orice victorie te poate urca cateva pozitii in clasament.

Deocamdata rezultatele lipsesc, care este atmosfera la echipa?
    Putin trista, dar noi muncim zi de zi, la fiecare antrenament si vor aparea si rezultatele bune, sunt convins de asta.

Cum ti se pare Liga I fata de Liga II?
    In Liga I fotbalul are alta calitate, atmosfera unui meci este cu totul alta decat in Liga II. Nu se compara…Orice fotbalist isi doreste sa evolueze la cel mai inalt nivel.

Care ti se pare cel mai bun fundas din Liga I?
    Imi este greu sa nominalizez, sunt multi fundasi buni in Liga I. Sa spun unul sa nu supar pe nimeni …Raul Ciupe ;)

Ai vreun model in viata, un jucator care te-a inspirat?
    Pe mine, nu vreau sa fiu copia unei persoane.

Care ti se pare echipa momentului, cea mai in forma din Liga I la ora actuala?
    Echipa momentului ar fi Otelul Galati, care are un joc constant, bun. De aceea este si pe primul loc.

Cine crezi ca va castiga campionatul?
    Este un campionat lung si este foarte greu sa spui cine va castiga, sunt destule surprize in fiecare etapa. Eu zic ca va castiga echipa care va avea cele mai putine probleme, fie ele de ordin financiar, medical sau de alta natura…echipa care va avea liniste.

Fundasul echipei din Regie a jucat pentru nationala de tineret a Romaniei insa s-a accidentat grav. A fost nevoit sa stea departe de gazon jumatate de an, perioada extrem de lunga pentru un fotbalist tanar.

Ai fost in vederile echipei nationale de tineret dar te-ai accidentat. Te mai gandesti la nationala?
    Imi doresc sa fiu sanatos, sa joc cat mai bine la echipa mea de club…sau pentru orice alta echipa, fie ea si cea a nationalei. :)

http://fcsportulstudentesc.ro/?page=actualitate&id=203

rapid19pancu
    Member

La multi ani Raul Ciupe!!!

07Ex
    Keymaster

Problemele financiare ar putea dezintegra Sportul Studenţesc.

Neplătit de câteva luni, Raul Ciupe şi-a depus şi el memoriu pentru a deveni liber de contract. Este cel de-al patrulea jucător al “studenţilor” care a recurs la această măsură, după Cazan, Postolache şi Tibi Bălan.

Primii doi au fost declaraţi liberi de contract, dar Sportul a făcut recurs şi încă mai aşteaptă un răspuns, în vreme ce plângerea lui Tibi Bălan se va judeca marţi.

dragos
    Member

si Raul si-a depus memoriul.
    sper, ca Raul, Balan, Postolache, Cazan si altii sa-l lasa in chiloti pe “guru imbecilitatii” :))

dragos
    Member

trebuie trecut la “Foste glorii”….acum joaca la fc brasov
    SUCCES RAUL !!

Zibling
    Member

Succes Raul!

Sper ca la Brasov sa fie titular, ca la noi nu mai reusise asta de ceva timp. Iar, calitati avea, dar parca i se dadeau prea putine sarcini defensive, unde lasa spatii largi si gresea enorm.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.