Razvan Stanca 18.01.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Razvan Stanca 18.01.1980

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    dragos
    Member

dupa ce a jucat la Pandurii cateva sezoane, acum a semnat cu Steaua B-)

sircos
    Member

@dragos wrote:

dupa ce a jucat la Pandurii cateva sezoane, acum a semnat cu Steaua B-)

o sa prinda si el 3 meciuri in campionat ? [-(

Zibling
    Member

Poate ca va fi titular la Steaua II, iar Cezar Lungu va fi rezerva la echipa mare.

razvanR
    Member

Nu uitati ca Stanca a jucat si la Echipa Nationala in mandatul lui Piturca, cateva minute cu Rusia in 2008!

rapid19pancu
    Member

si Stanca e glorie:))

sircos
    Member

uite ca aprins primul 11 chiar in etapa 3 :) dar a dat cu mucii-n fasole in minutul 90: eliminare, 11 m si steaua pierde 2 puncte la brasov :D :ymdevil:

dragos
    Member

@sircos wrote:

uite ca aprins primul 11 chiar in etapa 3 :) dar a dat cu mucii-n fasole in minutul 90: eliminare, 11 m si steaua pierde 2 puncte la brasov :D :ymdevil:

penalty-urile sunt “specialitatea casei” :p :p

dragos
    Member

Razvan a devenit oltean…muicaaaaaaa :D :p

dragos
    Member

Piti a plecat de la olteni, iar Razvan isi cauta echipa.
    deh, nu vrea sa ajunga sa joace prin liga a-3a :))

dragos
    Member

s-a intors la steaua

dragos
    Member

ieri a fost ziua de nastere a lui Stanca…..LA MULTI ANI si SUCCESE MAJORE !!! :ymparty:

sircos
    Member

daca tot s-a aflat data nasterii, atunci sa o includem si in numele topicului.

07Ex
    Keymaster

Am adaugat-o. Intrebarea mea este urmatoarea … cum de afla Dragos totdeauna cand sunt datele de nastere ale tuturor jucatorilor, ca pe urma sa-i felicite pe forum. Eu nu ma uit niciodata sa vad cand sunt nascuti. :)

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Am adaugat-o. Intrebarea mea este urmatoarea … cum de afla Dragos totdeauna cand sunt datele de nastere ale tuturor jucatorilor, ca pe urma sa-i felicite pe forum. Eu nu ma uit niciodata sa vad cand sunt nascuti. :)

intamplator……..

dragos
    Member

Răzvan Stanca(32 de ani) şi-a sărbătorit ziua de naştere azi în cantonamentul Stelei din Poiană şi e deja obişnuit. Portarul e convins că pregătirea foarte bună îi va ajuta pe stelişti să recupereze distanţa faţă de Dinamo şi să elimine pe Twente în “16-imile” Europa League

“E a 10 sau a 11-a oară cînd îmi fac ziua de naştere în cantonament. E urît, normal că aş fi preferat să fiu acasă, cu familia. Pot zice că echipa e familia mea.

E bine că avem adversari buni în Antalya, pentru a fi pregătiţi pînă la meciul cu Twente. Sper să avem peste 50.000 de fani în tribune la meciul cu olandezii”, a spus Stanca.

Portarul Stelei e convins că noul antrenor al lui Twente, Steve McClaren, nu va mai avea acelaşi noroc ca atunci cînd a eliminat Steaua cu Middlesbrough, învingîndu-i dramatic pe roţalbaştrii cu 4-2 în retur:

“Atunci a fost o mare realizare pentru Steaua, să ajungă în semifinalele Cupei UEFA. Dar lui McClaren nu-i va mai merge şi de această dată”.

Steaua va întîlni pe Twente în Europa League pe 16 şi 23 februarie.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/stanca-si-a-sarbatorit-ziua-in-cantonament-si-are-o-dorinta-sa-depasim-dinamo-298446.html

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.