Regulile Forumului

Home Forums Online Support Reguli Generale / Forum Rules Regulile Forumului

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #50312
  webmaster
  Keymaster

  1. Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 3 zile, pana la stergerea contului.

  2. Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea de informatii care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea materiale, atasati sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: Blocarea accesului la cel putin o saptamana si chiar stergerea contului.

  3. Moderatorii NU sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, NU abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, cool etc., mesajele monosilabice si mesajele care contin doar smilies) sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum. Cei care ‘persevereaza’ in trimiterea de astfel de mesaje vor fi penalizati.

  4. Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident…). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa ne contactati pentru a lamuri acesta situatie (si moderatorul poate fi sanctionat la randul sau… )

  5. Pentru a pastra consistenta forumului si a evita postarea de doua ori a unui thread cu acelasi subiect, va rugam sa folositi optiunea de cautare in cadrul forumului INAINTE de adaugarea unui subiect nou. Persoanele care vor duplica mesaje pe acest forum vor fi penalizate iar mesajele respective sterse.

  6 INAINTE de a scrie un mesaj va rugam sa verificati cu atentie categoria in care incadrati mesajul dvs. In cazul in care moderatorii cred ca mesajul se incadreaza mai bine in alta categorie, acesta va fi mutat iar autorul avertizat.

  7. Acelasi mesaj NU are voie sa fie postat de mai multe ori. In caz contrar vor fi sterse toate aparitiile mesajului respectiv.

  8. Rugam persoanele care vor sa se inregistreze pe acest forum sa se inregistreze o singura data. Folosirea clonelor (aceeasi persoana, cu mai multe conturi) este interzisa.

  9. Toate mesajele din cadrul acestui forum sunt proprietatea autorilor si nu pot fi copiate decat cu acordul acestora.

  10. sportulstudentesc.com nu isi asuma responsabilitatea pentru opiniile sau mesajele membrilor sai. Opiniile exprimate in cadrul forumului nu coincid neaparat cu cele ale sportulstudentesc.com

  11. Moderatorii si webmasterul isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si/sau membru pentru orice motiv si fara a anunta in prealabil.

  Acestea sunt regulile acestui forum. Cand vom considera necesar, vom modifica sau adauga noi puncte de regulament.
  Pe scurt: incercati sa fiti moderat in actiunile dumneavoastra.

  Sunteti de acord cu regulamentul si nu sunteti inca membru? Va invitam sa va inregistrati!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • The forum ‘Reguli Generale / Forum Rules’ is closed to new topics and replies.