Remembers…..

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 129 total)
  • Author
    dragos
    Member

galeria de prin anii ’80 avea in “dotare” tobe, trompete etc.etc.;
    daca am avea aceeasi dotare, in prezent, ne-am putea numi
    LOS STUDENTOS !!!!

Radu Dobrin
    Member

pai si de ce nu se pot cumpara tobe…trompete…etc
    (sa nu imi spuneti ca nu sint bani ca va intreb de asociatie si casier :) )

dragos
    Member

pai, mai bine nu deschideam subiectul…..nu ne mai intreba – noutati nu sunt !!!!

Radu Dobrin
    Member

😆 😆 😆

07Ex
    Keymaster

Eu am citit subiectul asta de mult, dar nu am avut timp sa raspund. Primul meu meci “live” in Regie a fost la un meci Sportul – Victoria 0-1. Nu-mi mai aduc aminte anul in care am fost dar tin minte ca era prin anii ’80 cand Sportul era una din echipele fruntase ale clasamentului. Am fost atunci cu un colec de scoala care si el tot cu Sportul tinea si am stat la tribuna a IIa. Tin minte ca am avut un soc sa vad meciul “color” in loc sa ma uit la TV la alb/negru.

Radu Dobrin
    Member

daca nu ma insel…in acel meci s-a inregistrat prima infringere a noastra pe stadionul din regie

tin mine ca stateam la peluza unde sta galeria acum (ma mutam mereu la poarta unde atacam noi…erau cele mai multe goluri :) ) si mingea nu voia sa intre in poarta …

dragos
    Member

eu cand mergeam in regie, stateam fie la tribuna a-2-a (cea cu tabela), fie la tribuna 1……….dar, ma bucuram cand vedeam LUME MULTA IN TRIBUNE !!!
    de unde sa stiu, ca “spectatorii” vor disparea dupa ’90…….

cameliu
    Member

Gazeta-remeber:

ÎN CIUDA LUI SCHMEICHEL
    Radu Oprişan

Brondby bătuse în tur cu 3-0, nimeni nu mai credea în şansa Sportului. Danezii au venit la Bucureşti ca şi calificaţi, s-au cazat la “Intercontinental”, ignorînd că hotelul e în centrul oraşului, şi au pregătit meciul în dorul lelii. “Ne-au cam luat de sus. De fapt, nici noi nu prea credeam în calificare, abia pe la 2-0 am început să sperăm”, îşi aminteşte Paul Cazan, cel care antrena pe Sportul la acea vreme alături de Gino Iorgulescu. “La golul lui Bozeşan, unul din apropierea centrului terenului, s-a umplut stadionul. Lumea a simţit că ne vom califica”, rememorează Iorgulescu. “Golul de 3-0, prin care egalam situaţia, a fost fantastic, în ultimul minut. Lovitură liberă din stînga, iar Costel Pană a marcat cu capul. După acest gol i-a rămas porecla «Căpăţînă». La penaltyuri am fost tare, am decis să bat eu primul, să dau încredere echipei. Şi am marcat. Ei au ratat de trei ori, inclusiv Schmeichel a tras pe lîngă poartă”, a mai spus Iorgulescu, antrenorul-jucător de atunci.

Cupa UEFA 1987-1988, turul 2
    Sportul Studenţesc – Brondby IF 3-0 la penalty-uri (în tur 0-3)

Stadion Sportul Studenţesc. Spectatori: 14.000
    Au marcat: I. Munteanu (7), Bozeşan (78), C. Pană (89). Lovituri de departajare: 1-0 Iorgulescu, 2-0 Ţicleanu, 3-0 Bozeşan. Au ratat: Schmeichel, Olsen, K. Nielsen.

Sportul: Gh. Cristian – M. Marian, M. Popa, Iorgulescu, I. Munteanu (106 Achim) – C. Pană, Bozeşan, Ţicleanu, Pologea – S. Răducanu (73 Ciucă), Coraş. Antrenori: Paul Cazan, Gino Iorgulescu
    Brondby: Schmeichel – B. Jansen, K. Nielsen, L. Olsen, Madsen – Steffensen (58 T. Frank), Chrois, B. Christiansen, B. Laudrup (81 Ostergard) – C. Nielsen, Vilfort. Antrenor: Teo Petersen

28 februarie 2005

dragos
    Member

deh, unde-s vremurile de altadata????

mi se face dor de acea echipa……..

dragos
    Member

in copilarie, cand le spuneam prietenilor, ca tin cu sportul studentesc,
    imi si dadeau replica – cu cine, mai??? cu sportul tiganesc ????
    si eu le replicam, tiganesc, netiganesc, sa vezi ce va bate (referire la dinamo si steaua)……

dragos
    Member

imi aduc aminte de meciul cu baia mare din ’81, cand am castigat cu 8-1.

dragos
    Member

cel mai mult regret, ca statia de amplificare a stadionului functioneaza doar in partea trbunei 1, iar atunci cand intra jucatorii in teren nu se mai aude celebra melodie cu care ECHIPA DE AUR INCEPEA MECIURILE:
    “….the name of the game – FOOTBALL (bis), OLE, OLE, OLE, OLE WE ARE THE CHAMP, WE ARE THE CHAMP, OLE, OLE, OLE, OLE…..”

unde-s zapezile de altadata?????

Paul Vilcov
    Member

Mai tineti minte ce batuta i-am dat lui Dinamo,la ea in groapa?ma refer la acel 5-0….la pauza m-am dus sa beau apa cu Marcel(Cine si-l mai aminteste) si cind m-am intors,locul in care statea galeria noastra era o…mare alb-rosie.Asa am ramas fara steag…cei mai batrini din galerie isi mai amintesc poate steagul alb cu punct negru(identic cu cel al Japoniei).Faza frumoasa e urmatoarea:cateii au vrut sa-i dea foc,dar in acel moment a inceput ploaia si steagul s-a imbibat cu apa…Dumnezeu nu a vrut sa fie batjocorite culorile alb-negru[/img]

Ultras
    Member

Marcel: “… bani de toba…”, ” …suntem o mana de oameni…” 😈

Paul Vilcov
    Member

Exact…banii de toba se beau invariabil,etapa de etapa, la terasa Astoria! As mai aduga: Un “let’s go” fara palme!(ar fi vrut sa zica un ” let’s go” fara vorbe,banuiesc! 😆

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.