Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Remembers…..
- This topic has 128 replies, 22 voices, and was last updated 1 year, 8 months ago by
admin.
-
AuthorPosts
-
March 25, 2005 at 10:49 am #69338
dragos
Memberimi amintesc de pseudonimele jucatorilor din echipa de AUR a sportului:
– florin grigore = locomotiva de pe partea dreapta;
– gino iorgulescu = turnul de control;
– mircea sandu = nasu’ ;
– mircea popa = minerul;
– hagi = genialul;
– coras = puternicul;ehe, ce vremuri !!!!
March 25, 2005 at 5:00 pm #69339ultrasro
MemberMunteanu II: Brini
March 28, 2005 at 6:20 am #69340Paul Vilcov
MemberBucurescu= jegu’,Cazan= Ata, Florin Grigore=Flocea, Coras= Dulap, Hagi= Maradonica, Speriatu= Sperila
March 28, 2005 at 9:22 am #69341dragos
Member+ altele:
zariosu = ochila;
costel pana = pedantul;
coras= vaduva vesela;
mihail marian = spidy…..gonzales;April 4, 2005 at 9:12 am #69342dragos
Membermi-aduc aminte meciul de la craiova din anul 1997, cand sportul a invins cu 2-1, iar dupa meci, fanii olteni ii alerga pe proprii jucatori (asa s-a intamplat si la meciul de vineri)…..
antrenorul nostru pe atunci era Mihail Marian si la acea vreme a fost invitat la Procesul etapei pentru a explica succesul sportului stud. in cetatea baniei, iar el a inceput sa explice si sa calculeze viteza mingiei degajate de portarul nostru cristian………April 8, 2005 at 9:33 am #69343dragos
Memberoare din vechea galerie se mai gasesc persoane in actuala galerie sau au trecut toti la oficiala????
de Nelu stiu ca era si atunci in galerie si este si azi cu noi…….April 8, 2005 at 10:00 am #69344ion
Member@dragos wrote:
oare din vechea galerie se mai gasesc persoane in actuala galerie sau au trecut toti la oficiala????
de Nelu stiu ca era si atunci in galerie si este si azi cu noi…….sint si linga noi (piticu ‘,dom doctor )dar stau lateral stiga de locul nostru obisnuit si nu se amesteca de loc in ciorba noastra insa mai multi au trecut la oficiala si ii mai vad din cind in cind…
April 11, 2005 at 2:19 pm #69345dragos
Member@ion wrote:
@dragos wrote:
oare din vechea galerie se mai gasesc persoane in actuala galerie sau au trecut toti la oficiala????
de Nelu stiu ca era si atunci in galerie si este si azi cu noi…….sint si linga noi (piticu ‘,dom doctor )dar stau lateral stiga de locul nostru obisnuit si nu se amesteca de loc in ciorba noastra insa mai multi au trecut la oficiala si ii mai vad din cind in cind…
cine sunt: piticu’ , dom doctor?????
April 12, 2005 at 9:55 pm #69346ultrasro
MemberNu-l stii pe Piticul? 😯
Rusinica, rusinica
April 13, 2005 at 10:47 am #69347dragos
Member@dragos wrote:
+ altele:
zariosu = ochila;
costel pana = pedantul;
coras= vaduva vesela;
mihail marian = spidy…..gonzales;mai era un aparator: ciuca = maciuca……
April 13, 2005 at 10:49 am #69348dragos
Member@ultrasro wrote:
Nu-l stii pe Piticul? 😯
Rusinica, rusinica
chiar nu-l stiu dupa pseudonim…….te referi la asu ????
April 19, 2005 at 3:05 pm #69349dragos
Membervazand pozele de pe romaniansoccer, ma intreb oare ce se mai stie despre silvian dobre, tarlea, buterchi, sorin raducanu, etc.etc. ????
tare as fi curios sa stiu ce se mai intampla cu viata lor???o intrebare pentru toata lumea: care considerati ca au fost cei mai buni antrenori old-boys ai sportului (caci in perioada “tanara” stim, deja andone, balint, danezul )???
clasamentul meu:
– ion voica
– c-tin ardeleanu
– ion v.ionescu
– mircea radulescuApril 19, 2005 at 3:08 pm #69350cameliu
Member@dragos wrote:
v (caci in perioada “tanara” stim, deja andone, balint, danezul )???
perioada tinara poate: danezul, balint, andone…
April 20, 2005 at 10:18 am #69351dragos
MemberMay 16, 2005 at 10:16 am #69352dragos
Membermi-aduc aminte de vremurile cand hagi dorea sa devina golgeter si TOATA ECHIPA “TRAGEA” pentru el….nu marcau pana cand, hagi nu o baga in ate……a fost un sportul – fc olt 7-0, iar hagi era lasat sa treaca printre “jaloane” sa-si faca numarul de goluri……
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.