Remembers…..

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 129 total)
  • Author
    cameliu
    Member

a fost 7-5, nu 7-0…

dragos
    Member

se poate……oricum a fost CIRC: galeria lor (cu tobe, trompete, goarne)striga haide sportul !! iar galeria noastra striga haide fc olt !!! fc oltule !!
    iar in teren a fost lumea povestilor: cine vroia MARCA in ambele porti, caci PORTARII NU SE SUPARAU !!!

Radu Dobrin
    Member

se striga ‘oltul si cu sportul…’….cronica meciului respectiv ar fi de pus intr-o “hall of shame” daca am avea asa ceva..:(

dragos
    Member

in arhiva clubului sigur nu este…….

dragos
    Member

va mai amintiti de adversara Sportul Stud. din cupa uefa: K.A. Gent care avea ca sigla un cap de indian ????

Tavi
    Member

da! I-am batut si aici si acolo. acolo cu 2-1 (ambele goluri marcate de Gino) si aici nu imi mai amintesc desi am fost la acel meci … parca 2 sau 3 -0 :?:

da’ de ce intrebi ca erau niste desculti?

dragos
    Member

@Tavi wrote:

da! I-am batut si aici si acolo. acolo cu 2-1 (ambele goluri marcate de Gino) si aici nu imi mai amintesc desi am fost la acel meci … parca 2 sau 3 -0 :?:

deh, vroiam sa ne (re)acomodam cu ideea de cupa uefa (pentru anul viitor) si am facut o trimitere la un adversar relativ slab cotat, dar cu o sigla haioasa………ca si hellas verona, care avea pe sigla 2 capete de cai albastri…..

sorin
    Member
    Tavi wrote:

parca ne-au batut acasa cu 3-0…

sorin
    Member
    sorin wrote:
    Tavi wrote:

si a fost 1-1 in Belgia…

dragos
    Member

@sorin wrote:

asa imi amintesc si eu……..

Tavi
    Member

@sorin wrote:

@sorin wrote:

@Tavi wrote:

si a fost 1-1 in Belgia…

aveti dreptate … scuze

Sportul Studentesc – KAA Gent 0:3 (0:1)
    (Raiven 33, Hinderyckx 76, Haler 87)
    KAA GENT – Sportul Studentesc 1:1 (0:1)
    (Hinderyckx 53 – lorgulescu 17)

confundasem cu GKS Katowice … pe astia ii batusem si aici si acolo … 1-0 (gol Tirlea) la Buc si 1-2 (Tilea si Tom Cristea)

ultrasro
    Member

In meciul tur Hagi a facut meciul varza si am reusit sa pierdem incredibil in fata unei echipe belgiene destul de slabute!

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

In meciul tur Hagi a facut meciul varza si am reusit sa pierdem incredibil in fata unei echipe belgiene destul de slabute!

ai fost la meci???
    eu am fost, dar am plecat asa de suparat, incat nu-mi mai amintesc mare lucru, decat scorul care nu-mi iese din minte…..

dragos
    Member

vazand ieri seara meciul dinamo-omonia nicosia, mi-am adus aminte de vremurile in care participa si sportul stud., dar in primul rand mi-am amintit de fanionul pe care l-au “scos” oficialii nostri si pe care scria:
    sportul stud. – OMONOIA nicosia…….. asa s-o scrie in cipriota sau a fost o greseala de tipar ???

dragos
    Member

imi amintesc de un “cuplaj” pe stadionul 23 August, juca sportul-dinamo si steaua-rapid….stadionul era arhi-plin, iar lumea totusi continua sa intre pe stadion…..atunci am intrat la meci cu un mic grup de suporteri dinamovisti, iar ei aveau (in caz de victorie sau esec) o sticla de bautura pe care mi-au dat-o mie sa o tin sub haina…….din cauza aglomeratiei din tribune, nu am putut sa vad decat 2-3 faze din prima repriza si apoi, am plecat spre casa (caci se zvonea ca meciurile sunt televizate, dar n-a fost asa).
    inainte de a iesi pe poarta stadionului i-am dat sticla unui “nene”, care striga pentru SPORTUL……..si chiar s-a bucurat.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.