arena incepe cat-de-cat sa prinda contur “european”, sau hai sa spunem
“arena cocheta”……..asteptam tabela de marcaj sa fie daramata si montata una noua…….Florine asteptai meciul cu alba-iulia, dar n-ai dat si o tura de gazon, ca tot esti sportiv????
cand ati facut frate poza? ca eu am fost astazi la stadion si Robocopul 😆 de la poarta mi-a zis ca nu am voie sa intu sa vad arena si asa ca m-am consolat sa vad 50 de scaune din coltul de la oficiala si pe muncitori asfaltand aleile parcarii. e bine ca se lucreaza si in ritmul asta poate e totul ok pana vineri cand e inspectia.
cum facem cu portile ca nu erau vopsite galben cum vroia nea duru? 😆
Vineri la ora 12.00 in Regie soseste Comisia de Licentiere in corpore cu Viorel Duru si Mircea Sandu in frunte. De joi de la ora 13.00 se va trece la curatenie si va tine cat va fi necesar (toata noaptea daca va fi nevoie)
La tribuna a II s-a completat si al treilea sector cu scaune. Acum sunt 1200 si in total (cu tribuna I) 3000. Mai sunt 1100 de scaune nemontate (inca 2 sectoare) din lipsa de bara rectangulara. Siman doreste sa puna el 3000 de scaune (evident sa dea banu’)
Daca tot au inceput cel putin sa continue si sa puna pe tot stadionul scaune. Cred ca ii place si lui Siman cum arata acum stadionuc cu scaune montate si poate ca s-a induiosat. 😆 😆 😆