Renovarea bazei din Regie (2004)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Renovarea bazei din Regie (2004)

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 218 total)
  • Author

sa speram ,cu tote ca sunt putine sansa.

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Pozele de ieri pe Romanian Soccer

http://www.romaniansoccer.ro/news/news1467.shtml

arena incepe cat-de-cat sa prinda contur “european”, sau hai sa spunem
    “arena cocheta”……..asteptam tabela de marcaj sa fie daramata si montata una noua…….Florine asteptai meciul cu alba-iulia, dar n-ai dat si o tura de gazon, ca tot esti sportiv????

credeti ca sunt sanse sa avem si o tabela noua. daca da in ritmul asta la anul ar trebui sa speram si la o nocturna de ce nu? 8) 8)

ultrasro
    Member

A intrat pe teren, mai mai sa cred ca e Coras show :)

http://www.onlinesport.ro/forum/attachment.php?attachmentid=1248

cand ati facut frate poza? ca eu am fost astazi la stadion si Robocopul 😆 de la poarta mi-a zis ca nu am voie sa intu sa vad arena si asa ca m-am consolat sa vad 50 de scaune din coltul de la oficiala si pe muncitori asfaltand aleile parcarii. e bine ca se lucreaza si in ritmul asta poate e totul ok pana vineri cand e inspectia.
    cum facem cu portile ca nu erau vopsite galben cum vroia nea duru? 😆

ultrasro
    Member

Apoi le vopsesc in galben :)

Pai sa le vopseasca ca mister duru un semn asteapta si ne face vreo surpriza.

Ultras
    Member

Vineri la ora 12.00 in Regie soseste Comisia de Licentiere in corpore cu Viorel Duru si Mircea Sandu in frunte. De joi de la ora 13.00 se va trece la curatenie si va tine cat va fi necesar (toata noaptea daca va fi nevoie)

Ultras
    Member

Scarile au fost vopsite in galben si in general se vopsea tot ce trebuie vopsit (n.r. ieri)

Ultras
    Member

La tribuna a II s-a completat si al treilea sector cu scaune. Acum sunt 1200 si in total (cu tribuna I) 3000. Mai sunt 1100 de scaune nemontate (inca 2 sectoare) din lipsa de bara rectangulara. Siman doreste sa puna el 3000 de scaune (evident sa dea banu’)

Daca tot au inceput cel putin sa continue si sa puna pe tot stadionul scaune. Cred ca ii place si lui Siman cum arata acum stadionuc cu scaune montate si poate ca s-a induiosat. 😆 😆 😆

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Scarile au fost vopsite in galben si in general se vopsea tot ce trebuie vopsit (n.r. ieri)

Deci incetul cu incetul va arata si stadionul nostru mai acatari.

cameliu
    Member

Is sigur 3000 de scaune???? Ca Duru’ sigur le va numara!
    Sa speram ca va fi bine maine (deja astazi!)!

Oricum se pare ca Otrelu’ e acum in dificultate cu stadionul!

ultrasro
    Member

1200 asteapta sa treaca inspectia ca sa fie montate si ele :)

Ultras
    Member

Exemplu de asa-zisi ziaristi care merita o pereche de picioare rupte:

http://www.evz.ro/sport/?news_id=161352

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 218 total)
  • The topic ‘Renovarea bazei din Regie (2004)’ is closed to new replies.