Renovarea bazei din Regie (2004)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Renovarea bazei din Regie (2004)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 218 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Stadionul Vasile Oana din Ploiesti este inchis publicului tocmai pentru faptul ca sta sa cada, in caz de cutremur sau de public numeros! Adica nu joci in Regie si te duci pe un stadion care este intr-o stare si mai jalnica… eu am vazut stadionul respectiv si stiu ce vorbesc… unii ziaristi insa parca vorbesc de pe scaunul de toaleta… din pacate :(

cameliu
    Member

Toate ziarele ne fuzioneaza 😥 😥 😥 :

“La Ploiesti se vorbeste totusi de o solutie salvatoare: fuziunea Petrolul-Sportul Studentesc. Bucurestenii ar urma sa se mute din Regie pe stadionul “Ilie Oana”. Ar fi al doilea mariaj pe care-l incearca prahovenii dupa falimentul unirii celor de la Astra cu Petrolul, de care din pacate s-a ales praful. Petrolul doreste fuziunea, dar e greu de crezut ca patronul Sportului Studentesc, echipa care si-a asigurat revenirea in prima divizie, este dispus sa accepte propunerea.”

ultrasro
    Member

La Ploiesti nu au voie sa joace nici in divizia B, cei de la inspectia in constructii le-au pus de mult bulina rosie pe tribuna I!!!

Ultras
    Member
    cameliu
    Member

Un “lup galben” protesteaza in Guestbook impotriva unei posibile fuziuni…
    Si cere ajutor!

In presa de azi pe linga Petrolul, fuzionam sau cu Urzicenii sau cu Focsaniul…

Radu Dobrin
    Member

…de ce nu sub ‘pietrishica’…ca am vazut ca si razesii lui pinalti au cam intrat la apa….sa vedeti dupa aia cum “ii fashiem noi pi iei” 😆 😆

ion
    Member

tot ce se scrie acum in presa sint de fapt mesaje clare catre doritori …Sa ne fereasca Cel de Sus ca Siman sa sara la cap ! Dupa cum vedeti ofertele curg girla si eu cred ca o parte sint cit se poate de reale…

cameliu
    Member

Eu propun daca mariajul Apulum Bacau esueaza sa jucam la Bacau!
    Sau de ce nu sa fuzionam cu Oradea si sa jucam la Szeged sau Gyor 😆 😆 😆 😆 😆 😉 😉 😉 😉 😉

Radu Dobrin
    Member

aia da!…ar fi la aproape jumatatea drumului si pentru mine 😆 😆 😆 😆

dragos
    Member

o samanta de adevar, tre’ sa existe totusi, macar un firicel, iar ziaristii se bazeaza, tocmai pe “caracterul” lu’ ‘nea sile……il stiu destul de sturlubatic si de aceea alimenteaza zvonuri – poate-poate se leaga un adevar…..

Abia astept :)

Ultras
    Member

Din Gazeta Sporturilor

PROMOVATE / Directorul Departamentului de licenţiere, Viorel Duru, a declarat că în cazul celor 3 nou-promovate, Poli Iaşi, Sportul şi CFR Cluj, “există o procedură simplificată în primul lor an, adică vor trebui să prezinte doar un audit financiar, celelalte criterii trebuind să le îndeplinească pînă anul viitor”.

cameliu
    Member

Gazeta din 06.06:
    SPORTUL

Sportul poate juca în Regie

Preşedintele “studenţilor”, Vasile Şiman, nu exclude varianta ca Sportul să joace tot în Regie. “Federaţia ne-a dat pînă la data de 5 iulie nişte sarcini pe care trebuie să le îndeplinim din punctul de vedere al stadionului. Sportul le poate realiza. Numai noi vom hotărî dacă intrăm în reparaţii generale sau vrem doar să ne cîrpim. Singura soluţie pentru a închiria un stadion ne-a rămas doar provincia. Bucureştiul a căzut deoarece Naţionalul nu vrea, iar Lia Manoliu intră în reparaţii. Dacă nu vom găsi nimic, vom juca în Regie”, a spus Şiman. y Paul Muntenescu

Şiman nu vrea fuziune

“Nu vom fuziona cu nimeni. Cît voi fi eu la Sportul nu se va discuta despre aşa ceva. Oricine vrea să-şi facă reclamă spune că vrea să fuzioneze cu noi”, a declarat preşedintele Sportului, Vasile Şiman. Reacţia vine după ce UTA şi Petrolul se interesau de locul “studenţilor” în Divizia A. Şiman a mai spus că “Sportul doreşte să cumpere patru jucători tineri din Divizia B pe care i-am urmărit în acest sezon”. y Paul Muntenescu

6 iunie 2004

cameliu
    Member

tot de-acolo:

SPORTUL “Deja am demarat lucrările de renovare la stadionul Sportului. Baza a intrat în administrarea Universităţii de Arhitectură şi astfel putem investi. Lucrările costă în jurul a două miliarde de lei. Noi ne vom moderniza vestiarele, vom pune scaunele şi domnul Şiman se va ocupa de gazon. Sînt şanse ca Sportul să joace de la începutul turului în Regie”, a declarat Mac Popescu, preşedinte de onoare al “studenţilor” şi rectorul Universităţii de Arhitectură. y Paul Muntenescu

cameliu
    Member

SPORTUL

De ce nu semnează Petrescu

Rămaşi fără antrenor după ce Gabi Balint a plecat la Galatasaray pentru a fi secundul lui Hagi, jucătorii Sportului ar agrea o eventuală reîntoarcere a lui Dan Petrescu. “Noi ne-am bucura să revină la echipă. Ne cunoaşte şi ne aşeza bine pe teren”, crede Tiberiu Bălan, unul dintre golgeterii “studenţilor”, cu opt goluri. Prezent la majoritatea întîlnirilor pe care jucătorii Sportului le-au avut de cînd el a plecat de la Rapid, Petrescu întîrzie să se întoarcă în Regie. Surse din cadrul clubului susţin că “Bursucul” aşteaptă o eventuală plecare a lui Olăroiu de la FC Naţional. y Paul Muntenescu

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 218 total)
  • The topic ‘Renovarea bazei din Regie (2004)’ is closed to new replies.